• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אל תבנה על זה. אין יותר פייר פליי ולגולדהאר לא מזיז מיליון לפה מיליון לשם. מה גם שיש להם את גלוך שהם אמורים למכור בקיץ ב6-8 מיליון יורו ולכסות את כל ההוצאות שלהם.

זה שאנחנו לא מוציאים כסף למרות שהכנסנו העונה 25 מיליון יורו זה כבר בעיה שלנו.
גם בקיץ לא היה להם מגבלות ולא ראיתי שהם הנחיתו זרים במיליוני יורו, די עם האגדה הזאת של הפיירפליי

מיטש לא פראייר, זה שיש לו כסף לא אומר שהוא יזרוק אותו.

היה להם מומנטום שהם הביאו את ראיקוביץ' וקיארטנסון ולאחר מכן את סקאריונה והוא ראה שזה לא מתקדם לשום מקום

Apoc אמר:
Judokan אמר:
יכולים תיאורטית, אין ספק שהם יכולים. אבל הם לא הולכים לעשות את זה.

תנסו לחזור אחורה ולהראות חלון העברות אחד, בין אם בעונות שבהן הם היו מאוד טובים, או בעונות שבהן לא הלך להם, שבהם גולדהאר הוציא בינואר מיליונים רבים מהכיס. לא היו כאלה.
לכן אני בטוח במיליון אחוז שהם לא הולכים פתאום לשים 2.5 מיליון על כנעאן בינואר או משהו כזה. עכשיו בהינתן שאין להם איזשהם ליגיונרים נוספים להחזיר, שזה הגו-טו של יצחקי, מה שנשאר זה שהם ילכו על מילוי עמדות הזר שעוד נותרו להם פתוחות.

רק עונה שעברה הביאו חלוץ ב2 מיליון יורו. הם יכולים לשים על כנעאן 2 מיליון יורו בינואר, אם הם הולכים לעשות את זה או לא אני לא יודע אבל גם אתה לא.
דווקא ללכת על משהו מוכר וידוע בליגה כמו כנעאן זה משהו שמאוד מתאים ליצחקי לעשות. ושבירו.
בסדר, החלוץ ב2 מיליון יורו זה פחות או יורת התקרה שלהם. גם אנחנו הבאנו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו.

אני מאוד אופתע אם גולדהאר יתפרע וישים 5 מיליון יורו על זר או דמי העברה כאלה במיוחד אחרי כל הכסף שהוא כבר הוציא בקיץ כשכר.

אני גם לא רואה אותו שם את ה2-2.5 מיליון יורו על כנעאן (בטח עם כל הפקק שם בקישור)

מיטש זרק איזה 5 מיליון יורו עלות מעביד על ערן זהבי הגרסה הזקנה. לא נראה שיש לו בעיה לזרוק כסף.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אל תבנה על זה. אין יותר פייר פליי ולגולדהאר לא מזיז מיליון לפה מיליון לשם. מה גם שיש להם את גלוך שהם אמורים למכור בקיץ ב6-8 מיליון יורו ולכסות את כל ההוצאות שלהם.

זה שאנחנו לא מוציאים כסף למרות שהכנסנו העונה 25 מיליון יורו זה כבר בעיה שלנו.
גם בקיץ לא היה להם מגבלות ולא ראיתי שהם הנחיתו זרים במיליוני יורו, די עם האגדה הזאת של הפיירפליי

היה להם מומנטום שהם הביאו את ראיקוביץ' וקיארטנסון ולאחר מכן את סקאריונה והוא ראה שזה לא מתקדם לשום מקום

Apoc אמר:
רק עונה שעברה הביאו חלוץ ב2 מיליון יורו. הם יכולים לשים על כנעאן 2 מיליון יורו בינואר, אם הם הולכים לעשות את זה או לא אני לא יודע אבל גם אתה לא.
דווקא ללכת על משהו מוכר וידוע בליגה כמו כנעאן זה משהו שמאוד מתאים ליצחקי לעשות. ושבירו.
בסדר, החלוץ ב2 מיליון יורו זה פחות או יורת התקרה שלהם. גם אנחנו הבאנו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו.

אני מאוד אופתע אם גולדהאר יתפרע וישים 5 מיליון יורו על זר או דמי העברה כאלה במיוחד אחרי כל הכסף שהוא כבר הוציא בקיץ כשכר.

אני גם לא רואה אותו שם את ה2-2.5 מיליון יורו על כנעאן (בטח עם כל הפקק שם בקישור)

מיטש זרק איזה 5 מיליון יורו עלות מעביד על ערן זהבי הגרסה הזקנה. לא נראה שיש לו בעיה לזרוק כסף.
עסקת זהבי זה עסקה אחרת.

לא סתם הם הביאו בלם על הבאזר בסוף החלון, לא הצליחו להביא שחקן זר (להזכירך הם עם 5 זרים כן?)

אני אישית לא מסכים אתך. מאז הסיפור עם קיארטנסון וראיקוביץ' שאני בטוח שמכרו לו עליהם הרים וגבעות וכמה הוא הולך לגרוף שם ובסוף הוא בקושי החזיר עליהם את ההשקעה הוא כבר לא ישתגע בסכומי העברה מטורפים.

תראה כמה הם משכו את ההעברה של יונתן כהן על 100 אלף יורו

משכו את הזמן עם יונתן כהן על אגו. גם בשנה שעברה הם הוציאו כסף על נחמיאס, חלאיילה ודן ביטון. מעבר לזה הם משלמים שכר משמעותית יותר גבוה מאיתנו

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

עסקת זהבי זה עסקה אחרת.

לא סתם הם הביאו בלם על הבאזר בסוף החלון, לא הצליחו להביא שחקן זר (להזכירך הם עם 5 זרים כן?)

אני אישית לא מסכים אתך. מאז הסיפור עם קיארטנסון וראיקוביץ' שאני בטוח שמכרו לו עליהם הרים וגבעות וכמה הוא הולך לגרוף שם ובסוף הוא בקושי החזיר עליהם את ההשקעה הוא כבר לא ישתגע בסכומי העברה מטורפים.

אם אתה חושב שהסיבה שיונתן כהן נמרח זה בגלל 100 אלף אירו אז אתה לא מכיר איך הדברים עובדים שם.

הנקודה היא שהתקציב שלהם תמיד היה גדול משמעותית משלנו ותמיד יהיה. כי הם יכולים בכל חלון נתון להחליט שהם שמים 2-4 מיליון יורו על שחקן ואתה במקרה הטוב שם 1.6 ומתלהב שזה סכום פסיכי ומדליף ציטוטים על זה שבעל הבית השתגע.

Shocking4U אמר:
משכו את הזמן עם יונתן כהן על אגו. גם בשנה שעברה הם הוציאו כסף על נחמיאס, חלאיילה ודן ביטון. מעבר לזה הם משלמים שכר משמעותית יותר גבוה מאיתנו
נחמיאס בא בחינם, חלאיילה זה לא עסקה יקרה באמת, סביבות ה600 אלף יורו. גם דן ביטון זה סביבות ה800 אלף יורו וזה הסיפור העיקרי פה

הם שמו על 3 שחקנים שהם בינוניים ביום טוב ואף אחד מהם לא באמת ברמת ההרכב דמי העברה של 1.5 מיליון יורו וזו הסכנה והלקח העיקרי של מכבי חיפה.

אם זה בינוני, שלא יביאו

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
עסקת זהבי זה עסקה אחרת.

אם אתה חושב שהסיבה שיונתן כהן נמרח זה בגלל 100 אלף אירו אז אתה לא מכיר איך הדברים עובדים שם.

הנקודה היא שהתקציב שלהם תמיד היה גדול משמעותית משלנו ותמיד יהיה. כי הם יכולים בכל חלון נתון להחליט שהם שמים 2-4 מיליון יורו על שחקן ואתה במקרה הטוב שם 1.6 ומתלהב שזה סכום פסיכי ומדליף ציטוטים על זה שבעל הבית השתגע.
היו שם פערים כספיים הרבה זמן לפי הדיווחים.

גם אני יכול להחליט בכל רגע נתון שאני שם 2-4 מיליון יורו על שחקן ועובדתית מאז קיארטנסון וראיקוביץ' שהיו בעונה של ליגת האלופות שלהם אאל''ט (סביבות ה6 שנים אחורה בערך), הם לא הביאו אף שחקן רכש ב2-4 מיליון יורו.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
עסקת זהבי זה עסקה אחרת.

היו שם פערים כספיים הרבה זמן לפי הדיווחים.

גם אני יכול להחליט בכל רגע נתון שאני שם 2-4 מיליון יורו על שחקן ועובדתית מאז קיארטנסון וראיקוביץ' שהיו בעונה של ליגת האלופות שלהם אאל''ט (סביבות ה6 שנים אחורה בערך), הם לא הביאו אף שחקן רכש ב2-4 מיליון יורו.

בסדר נו, לפי הדיווחים.

ואצלם בניגוד אליך זה ריאלי לשים 2-4 מיליון יורו לאור מקרי העבר.
ויותר מזה, אצלם ריאלי לשלם שכר 1.25 מיליון יורו נטו לשחקן ו1 מיליון יורו נטו למאמן. אצלך שליש מזה במקסימום לשחקן ורבע מזה במקסימום למאמן.
אלה הפערים. בוא נכיר במציאות. פערים של פי 3 ופי 4.

הצהבת משלמים 800 אלף יורו שכר לאיביץ'. אנחנו משלמים 350 אלף יורו שכר לבכר. אלה הפערים (למרות שבפועל זה כנראה פער קטן יותר כי הם משלמים פחות מס על איביץ' בהיותו זר).

מבחינת שכר, זהבי הוא מקרה ייחודי, סוג של outlier קיצוני. שתי הפעמים היחידות שהם שילמו שכר כזה היו אירועי פאניקה סביב זהבי - השכר עכשיו בשביל להחזיר אותו אחרי שנכשלו מולנו שנתיים וחששו מהשלישית; והעונה שזהבי עזב והיו נואשים למצוא לו מחליף (סקאריונה).

שום שחקן אחר שם לא מתקרב לשכר הזה. כולל הליגיונרים החוזרים כמו פרץ, כהן וביטון. טווח השכר שלהם לשחקנים מובילים הוא בסדר גודל של 500-650 אלף יורו. שלנו הוא 300-450 אלף יורו. זה מייצג הרבה יותר טוב את הפער בין הקבוצות.

אבל בסוף מה שבאמת חשוב הוא שהקטע שלגולדהאר אין תחתית ואין מגבלות - היא לא נכונה עובדתית כבר כמה שנים. הוא מנהל את הצהבת באופן מחושב כלכלית מבחינת רכש ביחס לתקציב.
בעיקר שחקני בלי דמי העברה / סכומים נמוכים. וגם אלה שמשלמים עליהם דמי העברה הם כאלה בעלי פוטנציאל מכירה (יובאנוביץ', חלאילה). אז זה מקל עליהם גם לשלם שכר גבוה יותר.

לא היה חלון מאז העונה של ההעפלה שלהם לליגת האלופות שהם הוציאו מעל 2 מיליון סה"כ בדמי העברה. כולל חלונות קיץ

Judokan אמר:
הצהבת משלמים 800 אלף יורו שכר לאיביץ'. אנחנו משלמים 350 אלף יורו שכר לבכר. אלה הפערים (למרות שבפועל זה כנראה פער קטן יותר כי הם משלמים פחות מס על איביץ' בהיותו זר).

מבחינת שכר, זהבי הוא מקרה ייחודי, סוג של outlier קיצוני. שתי הפעמים היחידות שהם שילמו שכר כזה היו אירועי פאניקה סביב זהבי - השכר עכשיו בשביל להחזיר אותו אחרי שנכשלו מולנו שנתיים וחששו מהשלישית; והעונה שזהבי עזב והיו נואשים למצוא לו מחליף (סקאריונה).

שום שחקן אחר שם לא מתקרב לשכר הזה. כולל הליגיונרים החוזרים כמו פרץ, כהן וביטון. טווח השכר שלהם לשחקנים מובילים הוא בסדר גודל של 500-650 אלף יורו. שלנו הוא 300-450 אלף יורו. זה מייצג הרבה יותר טוב את הפער בין הקבוצות.

אבל בסוף מה שבאמת חשוב הוא שהקטע שלגולדהאר אין תחתית ואין מגבלות - היא לא נכונה עובדתית כבר כמה שנים. הוא מנהל את הצהבת באופן מחושב כלכלית מבחינת רכש ביחס לתקציב.
בעיקר שחקני בלי דמי העברה / סכומים נמוכים. וגם אלה שמשלמים עליהם דמי העברה הם כאלה בעלי פוטנציאל מכירה (יובאנוביץ', חלאילה). אז זה מקל עליהם גם לשלם שכר גבוה יותר.

לא היה חלון מאז העונה של ההעפלה שלהם לליגת האלופות שהם הוציאו מעל 2 מיליון סה"כ בדמי העברה. כולל חלונות קיץ

800 אלף אירו זה יותר מפי 2 מ350 אלף אירו. זה פערים עצומים בין הקבוצה המובילה כלכלית לסגניתה. לגולדהאר יש תחתית, פשוט ביחס אלינו זה נראה שאין לו, כי הפערים עצומים.
כסף זה לא הבעיה של מכבי ת"א.

Judokan אמר:

מסכים אתך.

אגב לדעתי חוץ מפרץ (וזהבי שהוא הקיצוני) אף ישראלי לא מרוויח שם מעל 500 אלף יורו. גם ניר ביטון וגם כהן מרוויחים בסביבות ה400-450 (וזה עדיין יותר גבוה ממה שאנחנו נותנים)

השחקנים הישראלים הבכירים שם מרוויחים יותר מהזרים הבכירים שלנו למרות המיסוי ושחקן 13/14 שם מרוויח יותר מאצילי.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=419595

אם האוהדים שלהם יסרבו, אז הם רשמית הקהל המטומטם בעולם בפער.
הוא יכול להחזיר אותם לתקופות יפות וסוף סוף לא יהיו 2 משחקים מתנה בעונה לעמלקים.

Daniel123 אמר:

זה לא בדיוק נכון. אלי טביב אמנם מבין כדורגל ויודע לפגוע בשחקנים אבל הוא גם מתעדף רווח אישי על פני הצלחת הקבוצה והוא לא משקיע כסף במועדון. תסתכל על בית"ר למשל שם הוא מכר כל שחקן שהתחיל לשחק טוב שם לקבוצה אחרת, הרס את המחלקת נוער לחלוטין והשאיר אחריו מועדון עם תשתית גרועה מאוד להצלחה עתידית.

Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:

זה לא בדיוק נכון. אלי טביב אמנם מבין כדורגל ויודע לפגוע בשחקנים אבל הוא גם מתעדף רווח אישי על פני הצלחת הקבוצה והוא לא משקיע כסף במועדון. תסתכל על בית"ר למשל שם הוא מכר כל שחקן שהתחיל לשחק טוב שם לקבוצה אחרת, הרס את המחלקת נוער לחלוטין והשאיר אחריו מועדון עם תשתית גרועה מאוד להצלחה עתידית.

ברור שאלי טביב הוא לא הבעלים שכל קבוצה חולמת עליו, אבל מה עדיף? הניסנובים או הוא?
בית"ר בתקופה של טביב היתה אחלה קבוצה עד שהקהל שם התהפך עליו.

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:

ברור שאלי טביב הוא לא הבעלים שכל קבוצה חולמת עליו, אבל מה עדיף? הניסנובים או הוא?
לדעתי מוני הראל היה הבעלים הכי טוב להפועל ת"א

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:

עדיף להם שהקבוצה תימכר לבעלים טוב, ויש יותר סיכוי שזה יקרה מהניסנובים ולא מטביב.
למכור לטביב זה להצהיר שהם קבוצה לא הישגית גם בטווח הארוך. שמה שיעניין אותה זה לפתח ולמכור שחקנים בשביל רווח. ככה טביב מנהל קבוצות - גם בכפר סבא ובביתר היה אותו דבר.

כל קבוצה שטביב עבר בה עד היום סיימה במצב גרוע בהרבה ממה שהיה כשהוא הגיע

הפועל ים צימקו ל5-0.
ברצינות רגע, איזה הרכב של מכבי ת"א, וואו. מה זה הדבר הזה?
אם ההרכב של מכבי ת"א עובר ללבוש צהוב שחור של נתניה או לחלופין של בית"ר (לא הנוראית של השנה אלא של מרבית העונות האחרונות שהם בילו במרכז טבלה-צמרת תחתונה) הם מתמודדים על כרטיס לאירופה בלחץ.

וכן, הם ינצחו היום זה ברור, יש להם עדיין הרתעה בגלל השם שהם בנו ובגלל שעוד יש מי שמפחד בליגה מאיביץ'.

וואו אם אצלנו היו מושיבים את גלוך על הספסל..
לא משנה אם ינצח או לא הוא כזה מאמן אפור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה