amitoima אמר:וגויאגון מאריך חוזה , מעניין איפה הוא ישחק במערך אצלהם
הוא על המשבצת של גלוך .
אחד מהם ישב על הספסל בוודאות זה בטוח לא יעבור בשקט .
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
amitoima אמר:וגויאגון מאריך חוזה , מעניין איפה הוא ישחק במערך אצלהם
גם אצילי היה מפוזר, איביץ עשה ממנו שחקןרונן22 אמר:שניהם לדעתי לא יהיו שחקני הרכב בת''א בעונה הקרובה. גויאגון מפוזר מדי בשביל איביץ
גם בקדנציה הקודמת הוא הרוויח ככה.Daniel123 אמר:הוא אשכרה הולך להרוויח מיליון יורו לעונה, מתי מכבי חיפה שילמה משכורת כזאת לשחקן ? קרה מתישהו ?
מיץ פטל חזר לחיים ושחר לוקח צעד אחורה .
לא נוכל להתמודד איתם בצורה הזאת שחר חייב להנחית כאן זרים שוברי שיוויון דחוף .
KevinDurant אמר:גם בקדנציה הקודמת הוא הרוויח ככה.Daniel123 אמר:הוא אשכרה הולך להרוויח מיליון יורו לעונה, מתי מכבי חיפה שילמה משכורת כזאת לשחקן ? קרה מתישהו ?
היה שחקן בארץ שהרוויח סכומים כאלה למעט זהבי?
וגם הוא הפסיד אליפויות לב''ש. תפסיקו להתרגש מכל צעד והחתמה שהם עושים.
אם יגיע לפה חלוץ זר ברמה גבוהה ומגן שמאלי באיכות של השבדי הם יצטרכו עוד הרבה בשביל להתקרב אלינו.
צודק.Apoc אמר:KevinDurant אמר:גם בקדנציה הקודמת הוא הרוויח ככה.Daniel123 אמר:הוא אשכרה הולך להרוויח מיליון יורו לעונה, מתי מכבי חיפה שילמה משכורת כזאת לשחקן ? קרה מתישהו ?
אם יגיע לפה חלוץ זר ברמה גבוהה ומגן שמאלי באיכות של השבדי הם יצטרכו עוד הרבה בשביל להתקרב אלינו.
אוסקר סקאריונה 1.2 מיליון יורו
KevinDurant אמר:גם בקדנציה הקודמת הוא הרוויח ככה.Daniel123 אמר:הוא אשכרה הולך להרוויח מיליון יורו לעונה, מתי מכבי חיפה שילמה משכורת כזאת לשחקן ? קרה מתישהו ?
Smile אמר:אתם יודעים שאם זהבי שם זה בא על חשבון החתמות אחרות כן?
מליון יורו שכר לעונה לא בא ברגל, לא משנה כמה כסף יש למיץ, יש פיירפליי לעמוד בו.
אתה זוכר שלקחנו אליפות בשנתיים האחרונות כן? די עם הדרמה.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:גם בקדנציה הקודמת הוא הרוויח ככה.Daniel123 אמר:הוא אשכרה הולך להרוויח מיליון יורו לעונה, מתי מכבי חיפה שילמה משכורת כזאת לשחקן ? קרה מתישהו ?
נשמה אם היו לנו זרים כמו וואקמה ואוגו לא היה אכפת לי שיגיע .
כרגע אין לנו אחד שקרוב אפילו .
אני גם מקווה שיגיעו לפה חלוץ ומגן ברמה גבוהה אבל אם לא, אני כבר רואה תסריט שאנחנו שוב הולכים לראות את הגב שלהם לכמה שנים טובות ללא תארים.
מאמין שרוב הקהל לא יסכים לעבור על זה בשתיקה.
או שישקיע כמוהו או שיכניס שותף או שימכור את מכבי חיפה .
KevinDurant אמר:אתה זוכר שלקחנו אליפות בשנתיים האחרונות כן? די עם הדרמה.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:גם בקדנציה הקודמת הוא הרוויח ככה.
נשמה אם היו לנו זרים כמו וואקמה ואוגו לא היה אכפת לי שיגיע .
אני גם מקווה שיגיעו לפה חלוץ ומגן ברמה גבוהה אבל אם לא, אני כבר רואה תסריט שאנחנו שוב הולכים לראות את הגב שלהם לכמה שנים טובות ללא תארים.
אף אחד לא מדבר על קני סייף להרכב (וגם אם כן, אני לא מסכים אתו).Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:אתה זוכר שלקחנו אליפות בשנתיים האחרונות כן? די עם הדרמה.Daniel123 אמר:נשמה אם היו לנו זרים כמו וואקמה ואוגו לא היה אכפת לי שיגיע .
אני לא רוצה להוריד מהערך של האליפויות שלנו אבל באמת שהניהול שם היה ממש גרוע ועזבו אותם מלא שחקנים .
אני בטוח שתסכים איתי שאם לא נפגע במגן וחלוץ לא תראה תואר השנה, אנחנו באמת צריכים שהם יהיו שוברי שיוויון .
ואנשים פה מדברים עוד על קני סייף . שלא נדע .
רונן22 אמר:לא מביא את סייף להרכב, לא מביא את רוקאביצה להרכב, לא מביא את דוד להרכב, לא מביא את צ'יבוטה להרכב
אתה קולט שיש לך כבר לכל הפחות 3 שחקני התקפה שלא ראויים להיות שחקני הרכב במועדון בסדר גודל שלנו? הבינוניות תשתלט עלינו בסוף