RakMaccabi31
אלוף המדינה
https://twitter.com/amitapir/status/1568879258352877569?s=20&t=RMbC-n2UzjBCE5k0_h13jA
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:380 אלף? הוא ממש בלחץ בית אם זה השכר שהוא מוכן לקבל אחרי שראה את החוזים שם.
Kozmo אמר:ברק.י אמר:380 אלף? הוא ממש בלחץ בית אם זה השכר שהוא מוכן לקבל אחרי שראה את החוזים שם.
380 אלף נשמע כמו פייק.
משכורת חייל מתחילה שם ב400 אלף. כשמדובר ב"לגיונר בכיר", עמדה שהם לחוצים בה לחיזוק והשכר שמשלמים לפרץ והציעו לדסה אין לי ספק שהשכר גבוה משמעותית מהסכום הנקוב בכתבה.
ברק.י אמר:Kozmo אמר:ברק.י אמר:380 אלף? הוא ממש בלחץ בית אם זה השכר שהוא מוכן לקבל אחרי שראה את החוזים שם.
380 אלף נשמע כמו פייק.
משכורת חייל מתחילה שם ב400 אלף. כשמדובר ב"לגיונר בכיר", עמדה שהם לחוצים בה לחיזוק והשכר שמשלמים לפרץ והציעו לדסה אין לי ספק שהשכר גבוה משמעותית מהסכום הנקוב בכתבה.
מניח שהשכר שלו נמוך יותר בגלל שהוא מגיע ברכישה תמורת מצלצלין. יחד עם זאת, זה עדיין נמוך ביחס למה שהוא יכול להוציא מהם.
הוא בקושי שיחק בשנתיים האחרונות בב״ש אז קשה לי להגיד שהוא יותר טוב ממלמד שנתן מספרים בסדר בסכנין.Apoc אמר:חחח הוא יותר טוב מגיא מלמד וזה לא איזה סטנדרט
ב"ש על הפנים, לא מבין מי חשב שהם יכולים להתחרות על אליפות, שיתחילו מלהציג יכולת של קבוצת פלייאוף עליון
את האמת שמיר מתחיל להזכיר לי את יובל אשכנזי.Shocking4U אמר:הוא בקושי שיחק בשנתיים האחרונות בב״ש אז קשה לי להגיד שהוא יותר טוב ממלמד שנתן מספרים בסדר בסכנין.Apoc אמר:חחח הוא יותר טוב מגיא מלמד וזה לא איזה סטנדרט
ב"ש על הפנים, לא מבין מי חשב שהם יכולים להתחרות על אליפות, שיתחילו מלהציג יכולת של קבוצת פלייאוף עליון
איזה פצצה למשקוף של שמיר. מצטרף יפה מקו שני
הוא כבר עם 3 בישולים ב4 משחקים. פתח את העונה טובRakMaccabi31 אמר:מיכה במשחק הטוב שלו בבש
NOSFERATU ZODD אמר:לא שאני חושב שהוא שחקן.
אבל לדעתכם פיירו מסוגל לשים גול כמו שאנסה שם כרגע?