Liberman אמר:מכבי תא עושה את שלה. אנחנו צריכים את המגנים שלנו חזרה עוד המשחק מולם אחרת לא רואה יתרון שלנו מולם.
מה עד המשחק מולם? גבר קורנו בחוץ לחודש לפחות ואת דניאל אני לא רואה חוזר בעוד שבועיים.
תוסיף גם את לביא ותקבל מכבי חיפה שונה לגמרי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:מכבי תא עושה את שלה. אנחנו צריכים את המגנים שלנו חזרה עוד המשחק מולם אחרת לא רואה יתרון שלנו מולם.
Daniel123 אמר:Liberman אמר:מכבי תא עושה את שלה. אנחנו צריכים את המגנים שלנו חזרה עוד המשחק מולם אחרת לא רואה יתרון שלנו מולם.
מה עד המשחק מולם? גבר קורנו בחוץ לחודש לפחות ואת דניאל אני לא רואה חוזר בעוד שבועיים.
תוסיף גם את לביא ותקבל מכבי חיפה שונה לגמרי.
SaTla אמר:https://twitter.com/raanan25/status/1611784097889746944
Daniel123 אמר:אני לא אתפלא אם יפתח נגדנו עם כל הקשרים שיש לו על הספסל.
כמו איביץ בסמי
Green991 אמר:Liberman אמר:מכבי תא עושה את שלה. אנחנו צריכים את המגנים שלנו חזרה עוד המשחק מולם אחרת לא רואה יתרון שלנו מולם.
מחר זה המשחק הכי חשוב העונה כי בבלומפילד ספק אם נצא אפילו עם נקודה, בטח שגם לביא כנראה כבר יהיה ביפן עד אז.
Daniel123 אמר:Green991 אמר:Liberman אמר:מכבי תא עושה את שלה. אנחנו צריכים את המגנים שלנו חזרה עוד המשחק מולם אחרת לא רואה יתרון שלנו מולם.
מחר זה המשחק הכי חשוב העונה כי בבלומפילד ספק אם נצא אפילו עם נקודה, בטח שגם לביא כנראה כבר יהיה ביפן עד אז.
מועדון שמכבד את עצמו לא יגיע למשחק נגדם עם זערורה, מוחמד ופאני וישחרר את לביא ליפן כבר מחר.
אם נותר להם טיפת כבוד לאוהדים שלהם הם צריכים להודיע ללביא שהוא נשאר לפחות עד המשחק מולם.
Nirgreen אמר:אין להם כבוד
Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:אין להם כבוד
אז אנחנו עלולים לקבל שם בראש, הקישור שלנו נגד ב״ש בסמי לא נגע בכדור תחשבו מה יהיה נגדם במשחק חוץ.
אני רוצה להאמין שבכר לא יתן לזה לקרות ויעמוד על זה שהוא ישאר עד המשחק נגדם.
Shocking4U אמר:שוב אומר שיחליפו את העסקה על זרגרי באופציה נמוכה על שועה וניקולסקו
Judokan אמר:Shocking4U אמר:שוב אומר שיחליפו את העסקה על זרגרי באופציה נמוכה על שועה וניקולסקו
באמת נראה לך שמישהו הולך להחזיר לפה את שועה? או ששועה בעצמו ירצה לחזור?
שחקן חממה של אבוקסיס. בחיים לא יצליח בקבוצה שבה לא יתנו לו להיות הכוכב הבלעדי.