ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אנחנו מסוגלים לקבל גול מכל קבוצה כי אנחנו ביותר מדי דקות מפסיקים לשחק כדורגל ומאבדים ריכוזGreen991 אמר:לא ברור איך הצלחנו לקבל מהם 2 שערים בכלל.
Green991 אמר:לא ברור איך הצלחנו לקבל מהם 2 שערים בכלל.
Shocking4U אמר:אנחנו מסוגלים לקבל גול מכל קבוצה כי אנחנו ביותר מדי דקות מפסיקים לשחק כדורגל ומאבדים ריכוזGreen991 אמר:לא ברור איך הצלחנו לקבל מהם 2 שערים בכלל.
אחת מהסיבות שיש להם הפרש שערים עדיף זה שבמשחקים כמו אתמול במקום להשאיר את הרגל על הגז ולתת את השלישי והרביעי אתה פשוט מפסיק לשחק אחרי שאתה מובילKozmo אמר:הובלת נגדם 4-0 כבר בדקה 30, הייתי יכול להכפיל את התוצאה, אבל ניסינו להתחכם ולפרגן יותר מדי לניקיטה וגם היינו ברצף קשוח מאוד והורדנו רגל מהגז במקום לנסות לדרוס עוד.
בכל אופן כמו שאנחנו אומרים כל שבוע, אין פריבילגיה להפסיד נקודות העונה, יש שתי קבוצות שדולקות אחרינו והן לא צפויות להפסיד נקודות שלא במשחקים הפנימיים בין השלושה. גם ב"ש וגם מכבי ת"א עם הפרש שערים עדיף עלינו ככה שאנחנו אפילו לא נהנים מהפרש עדיף שמביא לנו עוד נקודה תאורטית.
Ganjot אמר:אפשר להגיד הכל, שאנחנו לא מתרכזים בכדורגל ולא מחפשים לדרוס וכו' וכו'.
אבל בשורה התחתונה, מתי שיחקנו עם ההרכב הכי טוב שלנו בליגה, חוץ מאולי בטרנר ובמשחק נגד מכבי ת"א?
בחלק הראשון של הסיבוב הראשון, זה היה בעיקר רוטציות ומנוחה.
בחלק השני, זה היה בעיקר פציעות שנמשכות עד עכשיו.
מתי פתחנו עם דילן (שם בצד את זה שסק עכשיו טוב, לקח לו זמן להתחבר), קורנו, דניאל, נטע, עלי, אצילי פיירו וחזיזה?
אין ספק שיכלנו לפרק במשחקים פה ושם, אבל בשורה התחתונה חלק מזה שלא מפרקים זה שאנחנו עם פציעות וסגל קצר, ואז אין פריבילגיה להוציא שחקנים עייפים בדקה 60, אלא סוחטים אותם עוד ועוד, והשחקנים מהספסל (מאור לוי, נניח) לא יוכליםן לתרום יותר מדי לעמדות שהכי חסר לנו בהן שחקן שיוסיף עוד גוון (ע"ח אצילי/שרי)
Shocking4U אמר:הייתי לוקח בכיף לסגל את אחד מהקשרים של ב״ש (אליאס/שמיר/גורדנה) כולם אחלה שחקנים לרוטציה. לדעתי עשינו טעות שלא הבאנו את שמיר. הוא לגמרי קשר סבבה שיודע להצטרף יפה לרחבה ומוסיף אפילו עוד כוח בנייחים.
Smurk אמר:באר שבע לא תאבד נקודות עד המשחק נגד הצהבת בבלומפילד. יש להם לו"ז קליל והם בכושר מעולה. באמת קבוצה טובה יש שם, רואים שהם מאומנים.
אני לא אתפלא אם אחרי השלישייה בדרבי הקודם הפעם ייגמר תיקו הרואיSmurk אמר:הגרמנים גם ישימו להם 5-6-7 חתיכות
Judokan אמר:Smurk אמר:באר שבע לא תאבד נקודות עד המשחק נגד הצהבת בבלומפילד. יש להם לו"ז קליל והם בכושר מעולה. באמת קבוצה טובה יש שם, רואים שהם מאומנים.
יאבדו ועוד איך. רק לפני דקה הם כמעט איבדו נקודות לבית"ר בבית.
הגמלים קבוצה טובה, אבל ממש לא צריך להגזים באיכות שלהם
lemmacantor אמר:SaTla אמר:וספגנו מהםApoc אמר:איך שמנו להם רק 5
כי התחלנו לזרוק אחרי 4:0. אם היינו צריכים 8 היינו כובשים 8.
Apoc אמר:אני בכללי חסיד יותר של השיטה הספרדית שבה האליפות מוכרעת לפי נקודות והמדד השני הוא המפגשים הישירים בין הקבוצות ורק אז הפרש שערים כללי