• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לפי הכתבים שלהם הוא גם מתעקש לפתוח ולשחק נגדנו.

ערך בכורה בבוגרים נגדנו ויערוך משחק פרידה נגדנו. יפה לו.

Kaka אמר:
ערך בכורה בבוגרים נגדנו ויערוך משחק פרידה נגדנו. יפה לו.
גם כבש נגדנו ב2 משחקים בעונה שעברה בפלייאוף העליון.

שועה תוך שבועיים שם יושב ביציע אחרי ששבר טלויזיות בקריית שלום.

קיצר זה נראה שגוני נאור יבוא, קארצב יקבר בנתניה וחמודי ילך למכבי תל אביב (ערבי שישחק שם??)

שועה לא יכול לשחק במועדון כדורגל אמיתי, זה שבביתר הוא "התעורר" זה כי אבוקסיס כנראה היחידי שיודע להתמודד איתו. זה המאמן היחידי שהוא הצליח ומצליח תחתיו.
גם מכבי תא חוו אותו על בשרם, לא רואה אותם מחזירים אותו. ילכו על כנעאן בכל הכוח.

כנעאן המחליף הישראלי הכי טוב לגלוך. לדעתי כנעאן גם יותר טוב מגויאגון. אם היה לי את קניקובסקי, גויאגון ודן ביטון לא יודע אם הייתי רץ להחתים את כנעאן בסכומים כאלה אבל הוא בהחלט החתמה ראויה לכל אחת מאנחנו, צהבת או ב״ש.

גיאגון היה wonderkid במנג'ר, זה רמה אחרת של פוטנציאל מכנעאן בן ה23 שעדיין תקוע באשדוד
אם הם לא יתנו לו את הצ'אנס הם יצטערו על זה

יותר דחוף להם להביא שני שחקני כנף וחלוץ מחליף מאשר ללכת על כנעאן. יצחקי סתום מדי כדי להבין את זה.

לא הבנתי, מצב הרכש שלנו כזה טוב שעברנו להתעסק בהם? להתחיל לספר לכם כמה עזיבה של נטע אותנו פי מאה משמעותית מאשר גלוך אותם? כי את גלוך יש להם את גבי/ פראפה ואולי חמודי. אני מחליף את הקשר האחורי הכי טוב שלי בפאקינג גוני נאור/ זרגרי

Kaka אמר:
יותר דחוף להם להביא שני שחקני כנף וחלוץ מחליף מאשר ללכת על כנעאן. יצחקי סתום מדי כדי להבין את זה.
יצחקי חם על כנעאן ולא מהיום. יודע מאנשים שמבינים עניין שהוא היה הרכש שהוא הכי רצה להביא אליהם בקיץ האחרון ואז גלוך פרץ אצל קראסטיץ וזה ירד מהפרק. לכן כל הדרך אמרתי שברגע שגלוך ילך הם יביאו את כנעאן כמחליף.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
יצחקי חם על כנעאן ולא מהיום. יודע מאנשים שמבינים עניין שהוא היה הרכש שהוא הכי רצה להביא אליהם בקיץ האחרון ואז גלוך פרץ אצל קראסטיץ וזה ירד מהפרק. לכן כל הדרך אמרתי שברגע שגלוך ילך הם יביאו את כנעאן כמחליף.
אני מבין שהוא חם עליו אבל זה לא אומר שצריך ללכת ולשלם סכום גדול כשיש לך עמדות הרבה יותר דחופות לחזק בהם. אבל אני לא מופתע, יצחקי חסר מושג. בקיץ הוא בנה להם סגל מוגבל למערך אחד ולא דאג לחזק לשחקני כנף.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
אני מבין שהוא חם עליו אבל זה לא אומר שצריך ללכת ולשלם סכום גדול כשיש לך עמדות הרבה יותר דחופות לחזק בהם. אבל אני לא מופתע, יצחקי חסר מושג. בקיץ הוא בנה להם סגל מוגבל למערך אחד ולא דאג לחזק לשחקני כנף.
מסכים איתך שיש להם צרכים דחופים בהרבה אבל בהתחשב בזה שכסף זה לא שיקול אצלם לא רואה משהו פסול בלהביא את כנעאן שיכול לשחק גם כקשר וגם בכנף וגם למנוע מיריבה ישירה על התואר ועל השליטה בכדורגל הישראלי מלקבל אותו. מקווה שלפחות ג׳קי יעשה להם את המוות ויוציא להם את המיץ

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
מסכים איתך שיש להם צרכים דחופים בהרבה אבל בהתחשב בזה שכסף זה לא שיקול אצלם לא רואה משהו פסול בלהביא את כנעאן שיכול לשחק גם כקשר וגם בכנף וגם למנוע מיריבה ישירה על התואר ועל השליטה בכדורגל הישראלי מלקבל אותו. מקווה שלפחות ג׳קי יעשה להם את המוות ויוציא להם את המיץ
כנעאן זה לא השחקן שיעשה את ההבדל על השליטה בכדורגל פה בוא, ועדיין מסכים איתך שזה בושה שהגנבים פה לא שופכים כסף אחרי כל מה שהכניסו.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
כנעאן זה לא השחקן שיעשה את ההבדל על השליטה בכדורגל פה בוא, ועדיין מסכים איתך שזה בושה שהגנבים פה לא שופכים כסף אחרי כל מה שהכניסו.
גם על אצילי לא היית חושב שהוא יעשה את ההבדל בשליטה בכדורגל למרות שידעת שהוא שחקן מאוד טוב. בסוף ברור שהשליטה לא תיפול על שחקן אחד אבל זה הכל מהלכים
טקטונים שבסוף מעצבים את השליטה בשוק הישראלי. כל התחזקות שלך בשחקן שהם רוצים זה להחליש אותם אקטיבית. פה מדובר על הישראלי היחיד בליגה שיכול להיות מחליף ראוי לשרי ואם הם לוקחים אותו אז זה לגמרי להחליש אותך פוטנציאלית.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
גם על אצילי לא היית חושב שהוא יעשה את ההבדל בשליטה בכדורגל למרות שידעת שהוא שחקן מאוד טוב. בסוף ברור שהשליטה לא תיפול על שחקן אחד אבל זה הכל מהלכים
טקטונים שבסוף מעצבים את השליטה בשוק הישראלי. כל התחזקות שלך בשחקן שהם רוצים זה להחליש אותם אקטיבית. פה מדובר על הישראלי היחיד בליגה שיכול להיות מחליף ראוי לשרי ואם הם לוקחים אותו אז זה לגמרי להחליש אותך פוטנציאלית.
המחליף לשרי צריך להיות זר בקליבר גבוה, בכלל טעות לטעמי הארכת חוזה לשרי בגיל הזה אבל זה כבר דיון אחר..

אסף נימני התפטר מאימון חדרה
מעניין איזה מהשרון מימרים יתפוס את מקומו

Apoc אמר:
אסף נימני התפטר מאימון חדרה
מעניין איזה מהשרון מימרים יתפוס את מקומו
כבר מדברים על קורצקי.

שמעת לב שסילבס התחיל את העונה בסכנין, פוטר, עבר להפועל ת''א ומי עבר לסכנין במקומו? רפואה, שפוטר מהפועל ת''א

אין דברים כאלה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה