לפי הכתבים שלהם הוא גם מתעקש לפתוח ולשחק נגדנו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
גם כבש נגדנו ב2 משחקים בעונה שעברה בפלייאוף העליון.Kaka אמר:ערך בכורה בבוגרים נגדנו ויערוך משחק פרידה נגדנו. יפה לו.
יצחקי חם על כנעאן ולא מהיום. יודע מאנשים שמבינים עניין שהוא היה הרכש שהוא הכי רצה להביא אליהם בקיץ האחרון ואז גלוך פרץ אצל קראסטיץ וזה ירד מהפרק. לכן כל הדרך אמרתי שברגע שגלוך ילך הם יביאו את כנעאן כמחליף.Kaka אמר:יותר דחוף להם להביא שני שחקני כנף וחלוץ מחליף מאשר ללכת על כנעאן. יצחקי סתום מדי כדי להבין את זה.
אני מבין שהוא חם עליו אבל זה לא אומר שצריך ללכת ולשלם סכום גדול כשיש לך עמדות הרבה יותר דחופות לחזק בהם. אבל אני לא מופתע, יצחקי חסר מושג. בקיץ הוא בנה להם סגל מוגבל למערך אחד ולא דאג לחזק לשחקני כנף.Shocking4U אמר:יצחקי חם על כנעאן ולא מהיום. יודע מאנשים שמבינים עניין שהוא היה הרכש שהוא הכי רצה להביא אליהם בקיץ האחרון ואז גלוך פרץ אצל קראסטיץ וזה ירד מהפרק. לכן כל הדרך אמרתי שברגע שגלוך ילך הם יביאו את כנעאן כמחליף.Kaka אמר:יותר דחוף להם להביא שני שחקני כנף וחלוץ מחליף מאשר ללכת על כנעאן. יצחקי סתום מדי כדי להבין את זה.
מסכים איתך שיש להם צרכים דחופים בהרבה אבל בהתחשב בזה שכסף זה לא שיקול אצלם לא רואה משהו פסול בלהביא את כנעאן שיכול לשחק גם כקשר וגם בכנף וגם למנוע מיריבה ישירה על התואר ועל השליטה בכדורגל הישראלי מלקבל אותו. מקווה שלפחות ג׳קי יעשה להם את המוות ויוציא להם את המיץKaka אמר:אני מבין שהוא חם עליו אבל זה לא אומר שצריך ללכת ולשלם סכום גדול כשיש לך עמדות הרבה יותר דחופות לחזק בהם. אבל אני לא מופתע, יצחקי חסר מושג. בקיץ הוא בנה להם סגל מוגבל למערך אחד ולא דאג לחזק לשחקני כנף.Shocking4U אמר:יצחקי חם על כנעאן ולא מהיום. יודע מאנשים שמבינים עניין שהוא היה הרכש שהוא הכי רצה להביא אליהם בקיץ האחרון ואז גלוך פרץ אצל קראסטיץ וזה ירד מהפרק. לכן כל הדרך אמרתי שברגע שגלוך ילך הם יביאו את כנעאן כמחליף.Kaka אמר:יותר דחוף להם להביא שני שחקני כנף וחלוץ מחליף מאשר ללכת על כנעאן. יצחקי סתום מדי כדי להבין את זה.
כנעאן זה לא השחקן שיעשה את ההבדל על השליטה בכדורגל פה בוא, ועדיין מסכים איתך שזה בושה שהגנבים פה לא שופכים כסף אחרי כל מה שהכניסו.Shocking4U אמר:מסכים איתך שיש להם צרכים דחופים בהרבה אבל בהתחשב בזה שכסף זה לא שיקול אצלם לא רואה משהו פסול בלהביא את כנעאן שיכול לשחק גם כקשר וגם בכנף וגם למנוע מיריבה ישירה על התואר ועל השליטה בכדורגל הישראלי מלקבל אותו. מקווה שלפחות ג׳קי יעשה להם את המוות ויוציא להם את המיץKaka אמר:אני מבין שהוא חם עליו אבל זה לא אומר שצריך ללכת ולשלם סכום גדול כשיש לך עמדות הרבה יותר דחופות לחזק בהם. אבל אני לא מופתע, יצחקי חסר מושג. בקיץ הוא בנה להם סגל מוגבל למערך אחד ולא דאג לחזק לשחקני כנף.Shocking4U אמר:יצחקי חם על כנעאן ולא מהיום. יודע מאנשים שמבינים עניין שהוא היה הרכש שהוא הכי רצה להביא אליהם בקיץ האחרון ואז גלוך פרץ אצל קראסטיץ וזה ירד מהפרק. לכן כל הדרך אמרתי שברגע שגלוך ילך הם יביאו את כנעאן כמחליף.
גם על אצילי לא היית חושב שהוא יעשה את ההבדל בשליטה בכדורגל למרות שידעת שהוא שחקן מאוד טוב. בסוף ברור שהשליטה לא תיפול על שחקן אחד אבל זה הכל מהלכיםHulk אמר:כנעאן זה לא השחקן שיעשה את ההבדל על השליטה בכדורגל פה בוא, ועדיין מסכים איתך שזה בושה שהגנבים פה לא שופכים כסף אחרי כל מה שהכניסו.Shocking4U אמר:מסכים איתך שיש להם צרכים דחופים בהרבה אבל בהתחשב בזה שכסף זה לא שיקול אצלם לא רואה משהו פסול בלהביא את כנעאן שיכול לשחק גם כקשר וגם בכנף וגם למנוע מיריבה ישירה על התואר ועל השליטה בכדורגל הישראלי מלקבל אותו. מקווה שלפחות ג׳קי יעשה להם את המוות ויוציא להם את המיץKaka אמר:אני מבין שהוא חם עליו אבל זה לא אומר שצריך ללכת ולשלם סכום גדול כשיש לך עמדות הרבה יותר דחופות לחזק בהם. אבל אני לא מופתע, יצחקי חסר מושג. בקיץ הוא בנה להם סגל מוגבל למערך אחד ולא דאג לחזק לשחקני כנף.
המחליף לשרי צריך להיות זר בקליבר גבוה, בכלל טעות לטעמי הארכת חוזה לשרי בגיל הזה אבל זה כבר דיון אחר..Shocking4U אמר:גם על אצילי לא היית חושב שהוא יעשה את ההבדל בשליטה בכדורגל למרות שידעת שהוא שחקן מאוד טוב. בסוף ברור שהשליטה לא תיפול על שחקן אחד אבל זה הכל מהלכיםHulk אמר:כנעאן זה לא השחקן שיעשה את ההבדל על השליטה בכדורגל פה בוא, ועדיין מסכים איתך שזה בושה שהגנבים פה לא שופכים כסף אחרי כל מה שהכניסו.Shocking4U אמר:מסכים איתך שיש להם צרכים דחופים בהרבה אבל בהתחשב בזה שכסף זה לא שיקול אצלם לא רואה משהו פסול בלהביא את כנעאן שיכול לשחק גם כקשר וגם בכנף וגם למנוע מיריבה ישירה על התואר ועל השליטה בכדורגל הישראלי מלקבל אותו. מקווה שלפחות ג׳קי יעשה להם את המוות ויוציא להם את המיץ
טקטונים שבסוף מעצבים את השליטה בשוק הישראלי. כל התחזקות שלך בשחקן שהם רוצים זה להחליש אותם אקטיבית. פה מדובר על הישראלי היחיד בליגה שיכול להיות מחליף ראוי לשרי ואם הם לוקחים אותו אז זה לגמרי להחליש אותך פוטנציאלית.
כבר מדברים על קורצקי.Apoc אמר:אסף נימני התפטר מאימון חדרה
מעניין איזה מהשרון מימרים יתפוס את מקומו