• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
חכה העונה רק באמצע שלה
סילבס עוד יכול להספיק להיות מפוטר מהפועל ת"א ולעבור לסכנין שוב במקומו של רפואה שיפוטר בהמשךת
זה כולם שרון מימר מבחינתי, לא הרוויחו את הזכות שנקרא להם בשם ספציפי

ומה שרון מימר הרוויח?

Adi81 אמר:
Apoc אמר:
חכה העונה רק באמצע שלה
סילבס עוד יכול להספיק להיות מפוטר מהפועל ת"א ולעבור לסכנין שוב במקומו של רפואה שיפוטר בהמשךת
זה כולם שרון מימר מבחינתי, לא הרוויחו את הזכות שנקרא להם בשם ספציפי

ומה שרון מימר הרוויח?

הוא פשוט הכי תדיר

איזה קשה הולך להיות נגד נתניה בגביע, ועוד צמד משחקים.
לא מספיק מספר המשחקים ששיחקנו העונה שוב פעם עושים ברבע גמר בית וחוץ.
נקווה שנצא בשלום מהמשחקים האלה כי כמו שראיתי אתמול ובגביע הטוטו הם חוזרים לשחק בסגנון בני לם עם לחץ גבוה ואגרסיבי מאוד.

מסתבר שלגלוך יש 30% SELL ON FEE בחוזה
אז 5 מיליון יורו הולכים למכבי ת"א ו2 מיליון יורו לכיס שלו

Apoc אמר:
מסתבר שלגלוך יש 30% SELL ON FEE בחוזה
אז 5 מיליון יורו הולכים למכבי ת"א ו2 מיליון יורו לכיס שלו
אבא שלו תפר שם עסקה גדולה, צריך לתת קרדיט לו ולסוכן על כל התנהלות הבוגרים שלו

נתניה לפי ספורט5 הולכים למכור את זלאטנוביץ במיליון יורו לכוכב האדום

אבא של גלוך אמר שהוא חתם על החוזה במכבי ת''א כי הוא ישב עם גולדהאר וגולדהאר נתן לו מילה שהוא ישחרר אותו אם תהיה הצעה ולא יעמוד בדרכו

מזכיר לי מישהו בג'נטלמניות, כנראה שזה לא רק יענקלה

KevinDurant אמר:
אבא של גלוך אמר שהוא חתם על החוזה במכבי ת''א כי הוא ישב עם גולדהאר וגולדהאר נתן לו מילה שהוא ישחרר אותו אם תהיה הצעה ולא יעמוד בדרכו

נשמה, גולדהאר מקבל 7 מיליון יורו על גלוך. בשביל 2 מיליון יורו עם חצי עונה בחוזה אני מסיע את נטע בעצמי לשדה

Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:

נשמה, גולדהאר מקבל 7 מיליון יורו על גלוך. בשביל 2 מיליון יורו עם חצי עונה בחוזה אני מסיע את נטע בעצמי לשדה
הוא קיבל 7 מיליון יורו כי הוא חתם על החוזה, אם לא הוא היה עוזב בחינם. סיטואציות דומות

KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:

הוא קיבל 7 מיליון יורו כי הוא חתם על החוזה, אם לא הוא היה עוזב בחינם. סיטואציות דומות

מרוב שהוא סמך על המילה של גולדהאר, הוא הכניס סעיף שחרור בחוזה ונמכר בול בסכום הנקוב בסעיף הזה.

0 דימיון למקרה של שחר שמשחרר את לביא נטו משיקולי ג'נטלמניות. הרבה יותר המקרה של פלאניץ'

גלוך הוא הגנטלמן. אם היה רוצה היה יכול ללכת לעזוב בחינם ולקבל את ה7 מיליון כמענק חתימה. במקום זה הוא חתם על חוזה חדש בידיעה שהוא יעזוב בסוף העונה כדי שת״א יקבלו עליו כסף וכהוקרת תודה על מה שהמועדון נתן לו.

נטע לביא בורח בינואר תמורת אגורות ודופק את המועדון בלי יכולת להביא מחליף ברמה. איך אפשר להשוות בכלל את הסיטואציות

לא מאשים אותו שלא חתם על חוזה חדש, זה בעיה של מועדון שמרח. די ברור שרצו לחסוך על משכורת שלו ולכן איחרו בהגשת הצעה.
יותר מפריע לי שהוא עוזב בעיתוי הזה ובכלל שעוזב ליפן. אני לא כלכלן. אני מסתכל על כדורגל.

נראה שמקסים גלוך מנהל את הקריירה של גלוך למופת. דאג שהמועדון שטיפח את גלוך יקבל כסף, סידר את עצמו עם כמה מיליונים יפים ודחף למעבר לזלצבורג. מרשים

KevinDurant אמר:

חחחחח ברור שהוא יבטיח לו דבר כזה, אם הוא לא מבטיח את זה אוסקר עוזב את מכבי תל אביב בהרבה פחות. אין פה ג'נטלמניות, יותר כמו חשיבה קרה.

Smurk אמר:
נראה שמקסים גלוך מנהל את הקריירה של גלוך למופת. דאג שהמועדון שטיפח את גלוך יקבל כסף, סידר את עצמו עם כמה מיליונים יפים ודחף למעבר לזלצבורג. מרשים
רק שיפסיק להתראיין ולדבר בתקשורת

Smurk אמר:
אם את הכסף הזה ישפוך יצחקי אני רגוע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה