Apoc אמר:חכה העונה רק באמצע שלה
סילבס עוד יכול להספיק להיות מפוטר מהפועל ת"א ולעבור לסכנין שוב במקומו של רפואה שיפוטר בהמשךת
זה כולם שרון מימר מבחינתי, לא הרוויחו את הזכות שנקרא להם בשם ספציפי
ומה שרון מימר הרוויח?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:חכה העונה רק באמצע שלה
סילבס עוד יכול להספיק להיות מפוטר מהפועל ת"א ולעבור לסכנין שוב במקומו של רפואה שיפוטר בהמשךת
Adi81 אמר:Apoc אמר:חכה העונה רק באמצע שלה
ומה שרון מימר הרוויח?
אבא שלו תפר שם עסקה גדולה, צריך לתת קרדיט לו ולסוכן על כל התנהלות הבוגרים שלוApoc אמר:מסתבר שלגלוך יש 30% SELL ON FEE בחוזה
אז 5 מיליון יורו הולכים למכבי ת"א ו2 מיליון יורו לכיס שלו
אם כבר חלוץ זר מהליגה אז ניקולאסקו עדיף, בכל מקרה זה דיבורי סרקshayhagai אמר:בכיף מביא אותו במקום פיירו
נשמה, גולדהאר מקבל 7 מיליון יורו על גלוך. בשביל 2 מיליון יורו עם חצי עונה בחוזה אני מסיע את נטע בעצמי לשדהKevinDurant אמר:אבא של גלוך אמר שהוא חתם על החוזה במכבי ת''א כי הוא ישב עם גולדהאר וגולדהאר נתן לו מילה שהוא ישחרר אותו אם תהיה הצעה ולא יעמוד בדרכו
מזכיר לי מישהו בג'נטלמניות, כנראה שזה לא רק יענקלה
הוא קיבל 7 מיליון יורו כי הוא חתם על החוזה, אם לא הוא היה עוזב בחינם. סיטואציות דומותShocking4U אמר:נשמה, גולדהאר מקבל 7 מיליון יורו על גלוך. בשביל 2 מיליון יורו עם חצי עונה בחוזה אני מסיע את נטע בעצמי לשדהKevinDurant אמר:אבא של גלוך אמר שהוא חתם על החוזה במכבי ת''א כי הוא ישב עם גולדהאר וגולדהאר נתן לו מילה שהוא ישחרר אותו אם תהיה הצעה ולא יעמוד בדרכו
KevinDurant אמר:הוא קיבל 7 מיליון יורו כי הוא חתם על החוזה, אם לא הוא היה עוזב בחינם. סיטואציות דומותShocking4U אמר:נשמה, גולדהאר מקבל 7 מיליון יורו על גלוך. בשביל 2 מיליון יורו עם חצי עונה בחוזה אני מסיע את נטע בעצמי לשדהKevinDurant אמר:אבא של גלוך אמר שהוא חתם על החוזה במכבי ת''א כי הוא ישב עם גולדהאר וגולדהאר נתן לו מילה שהוא ישחרר אותו אם תהיה הצעה ולא יעמוד בדרכו
חחחחח ברור שהוא יבטיח לו דבר כזה, אם הוא לא מבטיח את זה אוסקר עוזב את מכבי תל אביב בהרבה פחות. אין פה ג'נטלמניות, יותר כמו חשיבה קרה.KevinDurant אמר:אבא של גלוך אמר שהוא חתם על החוזה במכבי ת''א כי הוא ישב עם גולדהאר וגולדהאר נתן לו מילה שהוא ישחרר אותו אם תהיה הצעה ולא יעמוד בדרכו
רק שיפסיק להתראיין ולדבר בתקשורתSmurk אמר:נראה שמקסים גלוך מנהל את הקריירה של גלוך למופת. דאג שהמועדון שטיפח את גלוך יקבל כסף, סידר את עצמו עם כמה מיליונים יפים ודחף למעבר לזלצבורג. מרשים
אם את הכסף הזה ישפוך יצחקי אני רגועSmurk אמר:נראה שמקסים גלוך מנהל את הקריירה של גלוך למופת. דאג שהמועדון שטיפח את גלוך יקבל כסף, סידר את עצמו עם כמה מיליונים יפים ודחף למעבר לזלצבורג. מרשים