• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מסתבר שלהביא שכר של 2.5 מיליון עלות מעביד לזהבי לעונה בחוזה לשנתיים ואז להוציא על כהן 2 מיליון יורו ו400-500 אלף יורו נטו שכר לעונה ולהביא את ניר ביטון ודור פרץ בשכר דומה ולרצות להשכיב בנוסף להכל גם על אלי דסה עוד סכומים פסיכים של 1-1.1 מיליון יורו נטו שכר לעונה זה לא להשקיע. כל זה בלי קשר למיליון יורו לעונה למאמן בשכר שיא בהיסטוריה של הליגה. אפילו ואן אוברייטד הזה שלא משחק שם דקה מקבל 400 אלף יורו נטו לעונה עם מיסוי של ישראלי.

3.png

Shocking4U אמר:
ככה זה נראה כשהמועדון נשלט על ידי אוהדים הזויים סטייל אחים לסמל. פשוט מביך. בפורום שלהם הם מדברים על לארגן חוקרים פרטיים לשחיתות 😂

צריך להקים ארגון סיוע נפשי "אחים לאחים לסמל"

Apoc אמר:
מסתבר שלהביא שכר של 2.5 מיליון עלות מעביד לזהבי לעונה בחוזה לשנתיים ואז להוציא על כהן 2 מיליון יורו ו400-500 אלף יורו נטו שכר לעונה ולהביא את ניר ביטון ודור פרץ בשכר דומה ולרצות להשכיב בנוסף להכל גם על אלי דסה עוד סכומים פסיכים של 1-1.1 מיליון יורו נטו שכר לעונה זה לא להשקיע. כל זה בלי קשר למיליון יורו לעונה למאמן בשכר שיא בהיסטוריה של הליגה. אפילו ואן אוברייטד הזה שלא משחק שם דקה מקבל 400 אלף יורו נטו לעונה עם מיסוי של ישראלי.

3.png
לפני כמה ימים בשביל הצחוקים הקשבתי לספייס שלהם. עלה שם אחד בשם דרור שקרא לגולדהאר עגלון שלא שם כסף בקבוצה וקמצן 😂

אני מאמין שהתלונות שלהם לא רק על דחיית המשחק שלנו, אלא באופן טבעי גם על דחיית המשחק של באר שבע, שהיא גם מתמודדת שלהם ואף קרובה יותר בטבלה.

או שלא..

ב3 שנים כשב"ש הייתה אלופה אלה היו התלונות שלהם. "סמים" שנותנים לשחקנים, מכתבים שאלונה שולחת וכולם סרים למרותה, המאמי הלאומית, וכו'.
וכשאנחנו שלטנו בעשור שלפני זה שוב כוון נגדנו.
ב20 שנה שפורום הזונה ה12 קיים הם על אותו שטיק של בכיינות ונזלת, לצערי ראיתי את הכל.

Apoc אמר:
ב3 שנים כשב"ש הייתה אלופה אלה היו התלונות שלהם. "סמים" שנותנים לשחקנים, מכתבים שאלונה שולחת וכולם סרים למרותה, המאמי הלאומית, וכו'.
ב20 שנה שפורום הזונה ה12 קיים הם על אותו שטיק של בכיינות ונזלת, לצערי ראיתי את הכל.

זו כל המהות החולנית של המועדון הזה ובעיקר האוהדים שלו ובגלל זה לנצח הם יהיו הכי שנואים

כל רגע שהם סובלים=אושר אינסופי ושמחה לאיד שלא נגמרת

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:

זו כל המהות החולנית של המועדון הזה ובעיקר האוהדים שלו ובגלל זה לנצח הם יהיו הכי שנואים

כל רגע שהם סובלים=אושר אינסופי ושמחה לאיד שלא נגמרת

אלה אותם אנשים שאוהדים את המחלה בכדורסל וטוענים ברצינות ששמעון לא משפיע על שופטים, הבנק של מוני זה אחלה, וחצי גמר גביע במלחה זה "חוסר ספורטיביות" אחרי שבמשך 50 שנה בערך כל גמר היה באולם הביתי שלהם

Apoc אמר:

חכה חכה, תכף המכבי הזועם יפרסם פוסט זעם

לא זכרתי את הגרמנים כאלה בכיינים חשבתי שזה יותר האחות שלהם כאלה אבל מסתבר שזה משהו שעובר בגנים שם המים של הירקון המזוהם עם השילוב של העשן של רידינג דפק אותם. בכיינים מסריחים לא זוכר שאפילו בשנים השחורות שלנו בכינו ככה על היריבה

אני התחלתי לצרוך את החדשות שלי על מכבי חיפה מהטוויטר של דוד ירמן
הבנאדם לא ישן ולא עובד רק מכבי חיפה 24/7

חזיזוש אמר:
האפס הכי גדול בישראל.

חזיזוש אמר:

חתיכת עלוב הירמן הזה, טפי

דיווח שזהבי הציע את עצמו לאינטרנסיונל הברזילאית
אם זה ספין לא ברור את מי הוא משרת
החלון בברזיל פתוח עד ה22 לחודש

וואו ניקולסקו איזה חלוץ, לחשוב שאנשים פה צחקו עליי כשאמרתי שאני מעדיף אותו על פיירו

Jerry אמר:
וואו ניקולסקו איזה חלוץ, לחשוב שאנשים פה צחקו עליי כשאמרתי שאני מעדיף אותו על פיירו

מתי צחקו עלייך על זה?
מרוב שזה היה נשמע לי הזוי שיצחקו על דבר כזה פה חיפשתי הודעות שלך לפי המילה ניקולסקו ולפי המילה פיירו ולא מצאתי שקשרת בין השניים אבל גם לא מצאתי שמישהו צוחק עליך בהקשר של ניקולסקו.
לא ברור למה אתה ממציא דברים כאלה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה