Shocking4U אמר:רז אמיר: ״קראנקה אדם מביך שמגיע לו שיכנסו בו. שילך לכסף של הערבים״
איפה אמר את זה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:רז אמיר: ״קראנקה אדם מביך שמגיע לו שיכנסו בו. שילך לכסף של הערבים״
חד משמעית, לא אומר שלא שיחקנו טוב שם בהמשך המשחק.Kozmo אמר:Ganjot אמר:תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.MH13 TILL I DIE אמר:כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוף
חולק עליך.
פתחת 15 דקות זוועתיות (וכמובן ג'וש עם טעות אופיינית במשחק גדול הביא להם 1-0 אחרי דקה).
ההחמצה של גררו הייתה יכולה לעשות game over, בהחלט, אלא שמאז המשחק התהפך, הבקעת 2, טיבי לקח לדוניו מהקו בהצלה מטורפת, חזיזה הפציץ תמשקוף, דוניו החמיץ מצב בטוח של אחד על אחד ובסוף מנחם קינח עם החמצה ממצב טוב. אגב גם פשיץ' החמיץ במחצית שנייה ברשלנות ממצב נהדר. אבל בטוטאל היה משחק מאוד שקול שנוטה לכיוונך מדקה 20 ועם מצבים טובים יותר.
הצגת המון אופי במשחק הזה ויצאתי כמו רבים בתחושה שבהמשך השבוע אנחנו הולכים להדיח אותם מהגביע בחצי גמר בבלומפילד, אלא שאז היה שומר חומות והמשחק נדחה והלך כל המומנטום.
Kozmo אמר:Ganjot אמר:תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.MH13 TILL I DIE אמר:כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוף
חולק עליך.
פתחת 15 דקות זוועתיות (וכמובן ג'וש עם טעות אופיינית במשחק גדול הביא להם 1-0 אחרי דקה).
ההחמצה של גררו הייתה יכולה לעשות game over, בהחלט, אלא שמאז המשחק התהפך, הבקעת 2, טיבי לקח לדוניו מהקו בהצלה מטורפת, חזיזה הפציץ תמשקוף, דוניו החמיץ מצב בטוח של אחד על אחד ובסוף מנחם קינח עם החמצה ממצב טוב. אגב גם פשיץ' החמיץ במחצית שנייה ברשלנות ממצב נהדר. אבל בטוטאל היה משחק מאוד שקול שנוטה לכיוונך מדקה 20 ועם מצבים טובים יותר.
הצגת המון אופי במשחק הזה ויצאתי כמו רבים בתחושה שבהמשך השבוע אנחנו הולכים להדיח אותם מהגביע בחצי גמר בבלומפילד, אלא שאז היה שומר חומות והמשחק נדחה והלך כל המומנטום.
פודקאסט בוואןכובע קש אמר:Shocking4U אמר:רז אמיר: ״קראנקה אדם מביך שמגיע לו שיכנסו בו. שילך לכסף של הערבים״
איפה אמר את זה?
Smurk אמר:פריד ישפוט אותנו נגד אשדוד
אותו דבר אצליכרמליסט ירוק אמר:במקום לראות בכיף משחק שאין לי מה להפסיד ממנו הוציאו לי את החשק מכדורגל
Jerry אמר:הגרמנים נראים טוב, למשחקים גדולים בבית הם מגיעים בעיה שלהם מול הקטנות. לדעתי הם ינצחו אבל אני לא מודאג מהם, משמח לראות את הגמלים כל כך חלשים
האליפות על הרצפה, צריך לקחת את זה לא משנה איך, יכולת לא מעניינת אותיApoc אמר:גם אני לא מודאג מהם, איך אפשר להיות מודאג ממישהו כשאתה אחת הקבוצות החלשות בליגה, את מי זה מעניין בכלל