• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kozmo אמר:
Ganjot אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוף
תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.

חולק עליך.
פתחת 15 דקות זוועתיות (וכמובן ג'וש עם טעות אופיינית במשחק גדול הביא להם 1-0 אחרי דקה).
ההחמצה של גררו הייתה יכולה לעשות game over, בהחלט, אלא שמאז המשחק התהפך, הבקעת 2, טיבי לקח לדוניו מהקו בהצלה מטורפת, חזיזה הפציץ תמשקוף, דוניו החמיץ מצב בטוח של אחד על אחד ובסוף מנחם קינח עם החמצה ממצב טוב. אגב גם פשיץ' החמיץ במחצית שנייה ברשלנות ממצב נהדר. אבל בטוטאל היה משחק מאוד שקול שנוטה לכיוונך מדקה 20 ועם מצבים טובים יותר.
הצגת המון אופי במשחק הזה ויצאתי כמו רבים בתחושה שבהמשך השבוע אנחנו הולכים להדיח אותם מהגביע בחצי גמר בבלומפילד, אלא שאז היה שומר חומות והמשחק נדחה והלך כל המומנטום.
חד משמעית, לא אומר שלא שיחקנו טוב שם בהמשך המשחק.
אבל לבוא לשחק כשהמשחק כבר ב 2-0 ואין לך מה להפסיד יותר מדי, זה יותר קל מאשר לבוא ולשלוט בקצב של המשחק מההתחלה.
אתה משנה גישה ועושה אול אין (בדיוק כמו שמכבי תא אגב אתמול אחרי ה 2-0 התחילו לנסות לשחק כדורגל, כי התחילו לשלוח הרבה שחקנים למעלה ולהפקיר את ההגנה).
אבל בשורה התחתונה פתחת שם שוב משחק בפיגור מוקדם רק ששם זה היה פיגור כפול.. זה ההלם הזה שהם מקבלים כל משחק נגדם בלי שום סיבה הגיונית.

Kozmo אמר:
Ganjot אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוף
תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.

חולק עליך.
פתחת 15 דקות זוועתיות (וכמובן ג'וש עם טעות אופיינית במשחק גדול הביא להם 1-0 אחרי דקה).
ההחמצה של גררו הייתה יכולה לעשות game over, בהחלט, אלא שמאז המשחק התהפך, הבקעת 2, טיבי לקח לדוניו מהקו בהצלה מטורפת, חזיזה הפציץ תמשקוף, דוניו החמיץ מצב בטוח של אחד על אחד ובסוף מנחם קינח עם החמצה ממצב טוב. אגב גם פשיץ' החמיץ במחצית שנייה ברשלנות ממצב נהדר. אבל בטוטאל היה משחק מאוד שקול שנוטה לכיוונך מדקה 20 ועם מצבים טובים יותר.
הצגת המון אופי במשחק הזה ויצאתי כמו רבים בתחושה שבהמשך השבוע אנחנו הולכים להדיח אותם מהגביע בחצי גמר בבלומפילד, אלא שאז היה שומר חומות והמשחק נדחה והלך כל המומנטום.

פשיץ' לא החמיץ ברשלנות זו היתה הצלה מפחידה של ג'וש.

Smurk אמר:
פריד ישפוט אותנו נגד אשדוד

טוב מאד- הוא וריינשרייבר השופטים הכי טובים.
גרינפלד- תלוי ביום ומדד השתן ביום נתון,
כל השאר שיבוטים של עודה או פוקסמן.

ניקולאסקו יחגוג עלינו עם ההגנה הגבוהה והמהירות שלו

מרוב שאנחנו פח אין לי עניין בכלל במשחק בין הצהבת לבש.

כרמליסט ירוק אמר:
במקום לראות בכיף משחק שאין לי מה להפסיד ממנו הוציאו לי את החשק מכדורגל
אותו דבר אצלי

הגרמנים נראים טוב, למשחקים גדולים בבית הם מגיעים בעיה שלהם מול הקטנות. לדעתי הם ינצחו אבל אני לא מודאג מהם, משמח לראות את הגמלים כל כך חלשים

גם אני לא מודאג מהם, איך אפשר להיות מודאג ממישהו כשאתה אחת הקבוצות החלשות בליגה, את מי זה מעניין בכלל

Jerry אמר:
הגרמנים נראים טוב, למשחקים גדולים בבית הם מגיעים בעיה שלהם מול הקטנות. לדעתי הם ינצחו אבל אני לא מודאג מהם, משמח לראות את הגמלים כל כך חלשים

גם נגד הקטנות הם נראים יותר טוב מאיתנו

אין לנו את הזכות להגיד את המשפט הזה אנחנו לא מודאגים מהם. המצב שלנו זוועה והכל מדאיג

Apoc אמר:
גם אני לא מודאג מהם, איך אפשר להיות מודאג ממישהו כשאתה אחת הקבוצות החלשות בליגה, את מי זה מעניין בכלל
האליפות על הרצפה, צריך לקחת את זה לא משנה איך, יכולת לא מעניינת אותי

היו לנו לפחות 3-4 משחקים 'קלים' שיכולנו לנצל כדי לפתוח פער ולא עשינו את זה.
בפליאוף תהיה מלחמת עולם, כל משחק.
גם אם יהיה פער כלשהו בתחילת הפליאוף (לצערי אני לא רואה מצב שנגיע לפליאוף במקום הראשון) הוא ייסגר מהר מאוד בתחילת הפליאוף.

קונה ניצחון של הגרמנים היום. סומך על טרנטה שיאבד להם כמה נקודות עד הפלייאוף

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה