• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
RakMaccabi31 אמר:
וואו וואו מאז שפתחתי אנטואן מפרפר אותם

חחח הייתי על הרצפה בדריבל הזה, השחקן הכי איטי וגמלוני בליגה דופק להם דריבל של ניימאר על חצי מגרש, שמע זאת קבוצה גמורה

איטי מה זה, עבר את פיבן שם כמו אמבפה
ועוד הדריבל הזה נתן אחרי צליעה

מי שבנה את הקבוצה שם לא יכול להיות מנהל מקצועי גם בלאומית...

רוני לוי לא עובד באימונים על מה עושים כשעוברים את החצי? מה זה הדבר הזה? הגיעו היום ל10 הזדמנויות של גול בטוח והם הצליחו לחרבן הכל כשחלק מההזדמנויות בכלל לא נגמרו בבעיטה לשער.

רק שב"ש העקשנים האלה כבר ירימו ידיים ושאנחנו נעשה את שלנו

מקווה שהשחקנים לא יחשבו שוב שהאליפות בכיס ויעלו שאננים

אתם יודעים שבשני אנחנו בועטים בדלי כרגיל כן?

ToniKroos אמר:
מקווה שהשחקנים לא יחשבו שוב שהאליפות בכיס ויעלו שאננים

בגדול אני חושב שאם מנטרלים את הקטע הבלתי מוסבר שלנו עם מכבי ת"א, ב"ש היו ה-יריבים שלנו מתחילת העונה.
אולי הסגל שלהם קצת פחות נוצץ משל מכבי ת"א, אבל הוא הרבה יותר יציב ומאוזן, בנוי נכון יותר, זאת קבוצה שרצה כבר שנתיים ביחד והגיעו להישגים יפים (גביע, שלב בתים בקונפרנס וגם במאבק האליפות אשתקד היו רלוונטים עד כמעט הסוף) ועם מאמן שמותיר רושם של אחד שמבין עניין.
לתחושתי בכר מבין את זה גם ככה שאין מה לבוא שאננים בכלל למשחק נגד הפועל ת"א בשני, נעלה למשחק הזה בפער נקודה בלבד מב"ש.

מה שכן אני אמרתי בזמן אמת ולא הסכמתי פה עם אנשים שהעזיבה של איביץ טובה לנו. יש אנשים שחשבו (ויש בזה היגיון) שהמאמן שאחריו יוציא מהסגל שלהם יותר ושהוא ישחרר אותם לשחק יותר התקפי ולמצות את הפוטנציאל שיש בסגל שלהם אבל בסוף איביץ הוא מאמן מצויין שהעמיד שם הגנת ברזל וידע לנצח משחקים וגם להביס את הקבוצות הקטנות. אם הוא היה נשאר אין לי ספק שהם היו עדיין הרבה יותר רלוונטים במאבק.

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
דוד עד הפלייאוף הם יעשו 9 מ9
אם זה ממשיך לעבוד כמו שזה עובד עכשיו אני אמשיך עם התחזיות

תן איזו תחזית גם על הגמלים
הם עושים 6/6 עד המשחק נגדנו בתחילת הפלייאוף ולא סופגים אף שער

Smile אמר:
אתם יודעים שבשני אנחנו בועטים בדלי כרגיל כן?

זו תהיה בעיטה בדלי רק אם גם ב"ש יפשלו מחר, הם המתחרה האמיתית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה