ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Greengo אמר:יש מצב שקוז'וך מסתמס עם קין תוך כדי משחק?
כרמליסט ירוק אמר:dyarok אמר:בשבועות האחרונים הצהבת השתפרו ויצאו מההלם. הם יותר מאוזנים.
הכל זה מילסון. תלות פסיכית
להכניס גול? אולי קודם שינסו לא לתת לצהבת להגיע להתקפות של 5 על 2 בכל פעם שהם עוברים את החציDaniel123 אמר:מכבי פ״ת לא יכולה להכניס גול להגנה של בלטקסה ועידן נחמיאס?
כרמליסט ירוק אמר:dyarok אמר:בשבועות האחרונים הצהבת השתפרו ויצאו מההלם. הם יותר מאוזנים.
הכל זה מילסון. תלות פסיכית
Daniel123 אמר:מכבי פ״ת לא יכולה להכניס גול להגנה של בלטקסה ועידן נחמיאס?
Shocking4U אמר:להכניס גול? אולי קודם שינסו לא לתת לצהבת להגיע להתקפות של 5 על 2 בכל פעם שהם עוברים את החציDaniel123 אמר:מכבי פ״ת לא יכולה להכניס גול להגנה של בלטקסה ועידן נחמיאס?
Nirgreen אמר:כמה נבדלים חחחח
יותר גרוע. זה כאילו הוא משחק all out attack וכל פעם שיש לצהבת את הכדור הוא לוחץ על האופסייד טרפ. זה מביך ברמותHulk אמר:זה כאילו הם משחקים על amateur בפיפא לוזון צריך לפטר אותו במחצית
Daniel123 אמר:מכבי ת״א קבוצה לא מאוזנת גם אם ינצחו פה 10:0.
חלק אחורי חלש. קישור בינוני מאוד.
יש להם את מילסון וזהו.
אני לא עף על דוידה בכלל מזכיר לי את חן עזרא.
הם בפער בגלל בין הדין והקהל האינפנטילי שלנו, מקצועית אנחנו רמה מעליהםNirgreen אמר:Daniel123 אמר:מכבי ת״א קבוצה לא מאוזנת גם אם ינצחו פה 10:0.
יש להם את מילסון וזהו.
ועדיין הם בפער עלייך בטבלה.
הגנה חלשה מאוד זה כן
קישור סבבה
התקפה סבירה עם מילסון
Hulk אמר:הם בפער בגלל בין הדין והקהל האינפנטילי שלנו, מקצועית אנחנו רמה מעליהםNirgreen אמר:Daniel123 אמר:מכבי ת״א קבוצה לא מאוזנת גם אם ינצחו פה 10:0.
יש להם את מילסון וזהו.
הגנה חלשה מאוד זה כן
קישור סבבה
התקפה סבירה עם מילסון
Hulk אמר:הם בפער בגלל בין הדין והקהל האינפנטילי שלנו, מקצועית אנחנו רמה מעליהםNirgreen אמר:Daniel123 אמר:מכבי ת״א קבוצה לא מאוזנת גם אם ינצחו פה 10:0.
יש להם את מילסון וזהו.
הגנה חלשה מאוד זה כן
קישור סבבה
התקפה סבירה עם מילסון