MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
העונה הם יהיו הראשונים שיגיעו לשמינית גמר הצ'מפיונס
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smile אמר:סטיאווה כאלה חלשים
מול הצהבת שמתבטלים מולם וגנבו גול מכלום
הצהבת יעלו כי יש להם מזל כרגיל
Judokan אמר:עוד זר שקשה להחתים בתקופת מלחמה נוחת בצהבת, הפעם ההוא מהנבחרת הצעירה של מאלי ששוחרר בחינם מבורדו.
איזה פראיירים הם, שידברו עם אלברמן והוא יסביר להם שחבל על המאמץ ושעוד רגע מלחמה
אני גם לא הייתי פותח שמפניות אם הוא היה חותם פה אבל אפשר להביא זרים.Kozmo אמר:לגבי השחקן שמכבי ת״א החתימו - אם אני לא טועה בזמנו כשהיה מועמד אלינו (או לפחות פורסם ככה) אפוק טען שהוא לא ברמה בלשון המעטה, נכון?
Kozmo אמר:לגבי השחקן שמכבי ת״א החתימו - אם אני לא טועה בזמנו כשהיה מועמד אלינו (או לפחות פורסם ככה) אפוק טען שהוא לא ברמה בלשון המעטה, נכון?
Apoc אמר:Kozmo אמר:לגבי השחקן שמכבי ת״א החתימו - אם אני לא טועה בזמנו כשהיה מועמד אלינו (או לפחות פורסם ככה) אפוק טען שהוא לא ברמה בלשון המעטה, נכון?
אני ראיתי כמה משחקים שלו בליג 2, לא מתהלב ממנו.
מצד שני מה אני יודע, הבאתי לפה את פיירו.
אני זוכר שאפוק המליץ על פיירו (ראיתי אותו גם אחרי שהוא חתם) והיה ברור שהוא חלוץ מוגבל עם יתרונות ברורים שצריך לשחק עליהם (הרבה הכנסות כדור מהאגפים מאזור קו השער "ולשחק עליו") והוא עושה את זה נהדר ונכנס מעולה בכדורים האלה אבל בעונה הראשונה הקבוצה לא התאימה לסגנון הזה עם אצילי וחזיזה בכנפיים.Kozmo אמר:Apoc אמר:Kozmo אמר:לגבי השחקן שמכבי ת״א החתימו - אם אני לא טועה בזמנו כשהיה מועמד אלינו (או לפחות פורסם ככה) אפוק טען שהוא לא ברמה בלשון המעטה, נכון?
אני ראיתי כמה משחקים שלו בליג 2, לא מתהלב ממנו.
מצד שני מה אני יודע, הבאתי לפה את פיירו.
זוכר את פיירו
אם גם אתה וגם KD בתמימות דעים שהוא לא וואו, נקווה שכך יהיה.
עריכה:
שאלתי קודם ברצינות ללא טיפת ציניות.
Kozmo אמר:לגבי השחקן שמכבי ת״א החתימו - אם אני לא טועה בזמנו כשהיה מועמד אלינו (או לפחות פורסם ככה) אפוק טען שהוא לא ברמה בלשון המעטה, נכון?
Judokan אמר:מזל טוב, יש מועמדת קלה לקבוצה המאוסה ביותר בליגה העונה - עירוני טבריה.
אחרי התבכיינות מחורטטת על הצהבת שכביכול התנו להם השאלת שחקן בתמיכה בהצבעות (מה שנשמע כמו חרטא ענקית ולא הגיונית, כי אי אפשר לאכוף את זה), עכשיו מגיעה הצעת תקנון להגביל את מספר ההשאלות לקבוצות בליגה כי "ככה הגדולות מכריעות את הירידה". ועוד הצעה זה שאחרי השאלה אחת, קבוצה חייבת למכור שחקן או להשאיר אותו אצלה.
במקום להנות מהמנגנון, באו לצאת מטומטמים שאף אחד לא ירצה לשתף איתם פעולה. כפיים.