• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הצהבת מתעקשים להוציא כדור שוער במסירות (גם אנחנו לפעמים מתעקשים ככה).
הרומנים קלטו ולוחצים את הוצאת הכדור.
לחץ קצת יותר יעיל ושאלה של זמן עד שחוטפים גול מפאדיחה.

סוף סוף שופט שלא קונה את בזבוזי הזמן של קבוצות ישראליות- דחף להם איזה 2 דקות בקשיש.

סטיאווה כאלה חלשים
מול הצהבת שמתבטלים מולם וגנבו גול מכלום
הצהבת יעלו כי יש להם מזל כרגיל

[dir=rtl][/dir]
Smile אמר:
סטיאווה כאלה חלשים
מול הצהבת שמתבטלים מולם וגנבו גול מכלום
הצהבת יעלו כי יש להם מזל כרגיל

לא יודע אם בכל משחק יהיה להם את המזל שמשפתי יתפוס יום.
לפי המשחק הזה, סטיאווה טובים משמעותית, ולצהבת אין ביתיות בגומלין

משפתי לא תפס שום יום
הביא אולי הצלה אחת יפה
שאר הכדורים היו או החוצה או ישר לידיים שלו במרכז השער
הביא גם השמטה אחת שכמעט עלתה להם בגול
סטיאווה פשוט חלשים לא יודע מי מחזיק מהם קבוצה רצינית

בשביל סיבוב שני, סטיאווה זו קבוצה די חזקה.
בכושר שלנו היום ובלי ביתיות- לא בטוח אנחנו עוברים אותם.

עוד זר שקשה להחתים בתקופת מלחמה נוחת בצהבת, הפעם ההוא מהנבחרת הצעירה של מאלי ששוחרר בחינם מבורדו.
איזה פראיירים הם, שידברו עם אלברמן והוא יסביר להם שחבל על המאמץ ושעוד רגע מלחמה

Judokan אמר:
עוד זר שקשה להחתים בתקופת מלחמה נוחת בצהבת, הפעם ההוא מהנבחרת הצעירה של מאלי ששוחרר בחינם מבורדו.
איזה פראיירים הם, שידברו עם אלברמן והוא יסביר להם שחבל על המאמץ ושעוד רגע מלחמה

לגבי השחקן שמכבי ת״א החתימו - אם אני לא טועה בזמנו כשהיה מועמד אלינו (או לפחות פורסם ככה) אפוק טען שהוא לא ברמה בלשון המעטה, נכון?

Kozmo אמר:
לגבי השחקן שמכבי ת״א החתימו - אם אני לא טועה בזמנו כשהיה מועמד אלינו (או לפחות פורסם ככה) אפוק טען שהוא לא ברמה בלשון המעטה, נכון?
אני גם לא הייתי פותח שמפניות אם הוא היה חותם פה אבל אפשר להביא זרים.

Kozmo אמר:

אני ראיתי כמה משחקים שלו בליג 2, לא מתהלב ממנו.
מצד שני מה אני יודע, הבאתי לפה את פיירו.

Apoc אמר:
Kozmo אמר:

זוכר את פיירו :-)

אם גם אתה וגם KD בתמימות דעים שהוא לא וואו, נקווה שכך יהיה.

עריכה:
שאלתי קודם ברצינות ללא טיפת ציניות.

Kozmo אמר:
Apoc אמר:
Kozmo אמר:

זוכר את פיירו :-)

אם גם אתה וגם KD בתמימות דעים שהוא לא וואו, נקווה שכך יהיה.

עריכה:
שאלתי קודם ברצינות ללא טיפת ציניות.
אני זוכר שאפוק המליץ על פיירו (ראיתי אותו גם אחרי שהוא חתם) והיה ברור שהוא חלוץ מוגבל עם יתרונות ברורים שצריך לשחק עליהם (הרבה הכנסות כדור מהאגפים מאזור קו השער "ולשחק עליו") והוא עושה את זה נהדר ונכנס מעולה בכדורים האלה אבל בעונה הראשונה הקבוצה לא התאימה לסגנון הזה עם אצילי וחזיזה בכנפיים.

בעונה השנייה ששיחקנו עם קורנו וחלאיילי וב2 חלוצים (גם בגנגאן הוא שיחק ב2 חלוצים ועם 10 מאחוריו ולא כמו אצלנו בעונה הראשונה) אז הוא נתן מספרים אדירים.

שחקן במימדים של פיירו ועם היתרונות שלו אם היה יודע לבעוט בכדור היה משחק בפרמיירליג ולא במכבי חיפה אז הכל שאלה של התאמה.

לגבי סיסוקו של מכבי ת''א, בשורה התחתונה מדובר בשחקן רוטציה בבורדו (שהיא אומנם שם גדול אבל הייתה קבוצת אמצע טבלה ומטה בליגה השנייה בצרפת) והעונה האחרונה הייתה העונה הראשונה שלו עם מעל 1000 דק' בקריירה והוא גם סבל מכמה פציעות בדרך.

זה שחקן שכנראה יותר קל להביא בתקופת מלחמה מאשר הפרופילים שאנחנו מחפשים ויכול להיות שהוא צעיר עם פוטנציאל והוא על סף פריצה אבל זה פחות הפרופילים שאני מתחבר אליהם.

Kozmo אמר:

הקטע הוא לא השחקן הספציפי שהם החתימו. זה הקטע שהם טורחים לעבוד ולהתחזק, לא מתעסקים בהמצאת תירוצים לכל העולם ואחותו כמו הצוות המקצועי שלנו.

מזל טוב, יש מועמדת קלה לקבוצה המאוסה ביותר בליגה העונה - עירוני טבריה.
אחרי התבכיינות מחורטטת על הצהבת שכביכול התנו להם השאלת שחקן בתמיכה בהצבעות (מה שנשמע כמו חרטא ענקית ולא הגיונית, כי אי אפשר לאכוף את זה), עכשיו מגיעה הצעת תקנון להגביל את מספר ההשאלות לקבוצות בליגה כי "ככה הגדולות מכריעות את הירידה". ועוד הצעה זה שאחרי השאלה אחת, קבוצה חייבת למכור שחקן או להשאיר אותו אצלה.

במקום להנות מהמנגנון, באו לצאת מטומטמים שאף אחד לא ירצה לשתף איתם פעולה. כפיים.

Judokan אמר:
מזל טוב, יש מועמדת קלה לקבוצה המאוסה ביותר בליגה העונה - עירוני טבריה.
אחרי התבכיינות מחורטטת על הצהבת שכביכול התנו להם השאלת שחקן בתמיכה בהצבעות (מה שנשמע כמו חרטא ענקית ולא הגיונית, כי אי אפשר לאכוף את זה), עכשיו מגיעה הצעת תקנון להגביל את מספר ההשאלות לקבוצות בליגה כי "ככה הגדולות מכריעות את הירידה". ועוד הצעה זה שאחרי השאלה אחת, קבוצה חייבת למכור שחקן או להשאיר אותו אצלה.

במקום להנות מהמנגנון, באו לצאת מטומטמים שאף אחד לא ירצה לשתף איתם פעולה. כפיים.

ההצעה לגבי מספר השאלות מובנת דווקא ויש לה ערך ספורטיבי.
מן הסתם זו הצעה שעלולה לפגוע בנו, אבל בינתיים אנחנו גם לא מרכזים מושאלים בקבוצות ספציפיות כמו שהייתי רוצה שיהיה (וכמו שהיריבה שלנו עושה).

לגבי ההצעה האחרונה - היא מטומטמת לגמרי ולא ברור לי את מי היא אמורה לשרת.
אם שחקן עשה השאלה ולא התקדם, אבל עדיין רואים בו פוטנציאל (למשל, שיבלי), זה יכריח את הקבוצה שלו להושיב אותו ביציע ולשלם לו שכר כי היא לא תרצה למכור אותו. כולם נפגעים מזה.
במקרה שהשחקן לא הרשים בהשאלה, סביר שגם הקבוצה ששאלה אותו לא תרצה אותו ואם היא כן, אז ישתלם לה יותר לייבש אותו עונה שלמה ביציע, כדי שהקבוצה המשאילה לא תרצה לקחת אותו אליה בסוף ההשאלה ותיאלץ למכור אותו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה