• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מסתבר שפנדלים לא נחשבים שערים. אני נותן לחזיזה לבעוט את אותו מספר הפנדלים של בדש והוא לא עושה את מספר השערים שלו.

בדש זה שחקן סתמי שלא יכול לשחזר את המספרים האלו או חצי מהם בקבוצה כמו שלנו.

Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
אתה מדבר על קבוצה שכבשה 38 שערים כן? לשים שם 4 זה כמו לכבוש 15 פה
איך בדיוק? כבשנו 160 גולים שנה שעברה ולא עדכנו אותי?
שהוא שיחק בקבוצה שבקושי כבשה גולים. אפילו ק״ש כבשה יותר מהם. ועדיין עשה מספרים יפים. כמה פנדלים אצילי הבקיע?

אלמוג בוזגלו הבקיע שמונה גולים בנס ציונה, שיש לה סה"כ 31 גולים. הוא שווה 17 אצלנו. להביא.

היגיון מצחיק - לא חסרים שחקנים בקבוצות קטנות שנותנים מספרים מעולים. שחקן מעמדת הפליימייקר של הקבוצה שלו, שהכל עובר דרכו, ומסיים עם 2 בישולים.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:
איך בדיוק? כבשנו 160 גולים שנה שעברה ולא עדכנו אותי?
שהוא שיחק בקבוצה שבקושי כבשה גולים. אפילו ק״ש כבשה יותר מהם. ועדיין עשה מספרים יפים. כמה פנדלים אצילי הבקיע?

אלמוג בוזגלו הבקיע שמונה גולים בנס ציונה, שיש לה סה"כ 31 גולים. הוא שווה 17 אצלנו. להביא.

היגיון מצחיק - לא חסרים שחקנים בקבוצות קטנות שנותנים מספרים מעולים. שחקן מעמדת הפליימייקר של הקבוצה שלו, שהכל עובר דרכו, ומסיים עם 2 בישולים.
אל תפסול את אלמוג בוזגלו. הוא מתאים לרמת הסגל שאלברמן בונה פה וחוץ מזה הוא בוגר בני יהודה שזה פלוס גדול במכבי חיפה.

Shocking4U אמר:
מסתבר שפנדלים לא נחשבים שערים. אני נותן לחזיזה לבעוט את אותו מספר הפנדלים של בדש והוא לא עושה את מספר השערים שלו.
ברור שזה נחשב אבל ששחקן מבקיע 7 פנדלים מתוך 11 גולים שלו ומפמפמים לנו שהוא הבקיע 11 שערים שבפועל זה 4 שערי שדה, כן זה מנפח את הסטטיסטיקה

אני לא מאמין בניסים, שחקן לא הופך להיות שחקן בגיל 29, אם הוא לא פרץ עד עכשיו זה כבר לא זה…
עשה שנתיים טובות יחסית בקבוצה שהוא היה כביכול הכוכב שלה.
שמח שהוא לא אצלנו

ב״ש סוגרים את הסגל מוקדם ויש להם עומק. לדעתי הם עושים עבודה טובה לא אתפלא אם יקחו השנה

לבש יש עומק אבל אין איכות כל השלד המרכזי שלהם זקן בטירוף, והיחיד שהיה בגיל טוב זה אליאס שקרע צולבת ולך תדע איך יחזור

Shocking4U אמר:
dyarok אמר:
ג'ונתן מולדר הגיע למבחנים בב"ש
זה ההוא שהסלב חופר עליו כל הזמן לא?

כן מגן שמאלי מהליגה השנייה בהולנד.
עוד מעט הוא ירשום שזה הכל בזכות החשיפה שלו.

למולדר של ב"ש יש אח. מיכאל. בלם.
https://www.transfermarkt.com/michael-mulder/profil/spieler/617751

אם הוא מגיע למבחנים שם עם שחקני לאומית זה אומר הרבה על השחקן

Shocking4U אמר:

גם ניקיטה היה במבחנים אצל הצהבת והם פיספסו אותו.

NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

גם ניקיטה היה במבחנים אצל הצהבת והם פיספסו אותו.

ניקיטה שיחק ב-בהרטה ברלין מהבונדסליגה השנייה, אחרי זה במיינץ 05 מהבונדסליגה הראשונה, אחרי זה ב-פ.ס.וו פרנקפורט, ואז חזר לאוסטרליה לשחק בווסטרן סידני וונדרס.
זה הרזומה לפני המבחנים במכבי ת''א, אתה משווה את זה למולדר שכל חייו שיחק בקבוצות ליגה שנייה בהולנד?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה