מסתבר שפנדלים לא נחשבים שערים. אני נותן לחזיזה לבעוט את אותו מספר הפנדלים של בדש והוא לא עושה את מספר השערים שלו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שהוא שיחק בקבוצה שבקושי כבשה גולים. אפילו ק״ש כבשה יותר מהם. ועדיין עשה מספרים יפים. כמה פנדלים אצילי הבקיע?KevinDurant אמר:איך בדיוק? כבשנו 160 גולים שנה שעברה ולא עדכנו אותי?Shocking4U אמר:אתה מדבר על קבוצה שכבשה 38 שערים כן? לשים שם 4 זה כמו לכבוש 15 פה
אל תפסול את אלמוג בוזגלו. הוא מתאים לרמת הסגל שאלברמן בונה פה וחוץ מזה הוא בוגר בני יהודה שזה פלוס גדול במכבי חיפה.Judokan אמר:Shocking4U אמר:שהוא שיחק בקבוצה שבקושי כבשה גולים. אפילו ק״ש כבשה יותר מהם. ועדיין עשה מספרים יפים. כמה פנדלים אצילי הבקיע?KevinDurant אמר:איך בדיוק? כבשנו 160 גולים שנה שעברה ולא עדכנו אותי?
אלמוג בוזגלו הבקיע שמונה גולים בנס ציונה, שיש לה סה"כ 31 גולים. הוא שווה 17 אצלנו. להביא.
היגיון מצחיק - לא חסרים שחקנים בקבוצות קטנות שנותנים מספרים מעולים. שחקן מעמדת הפליימייקר של הקבוצה שלו, שהכל עובר דרכו, ומסיים עם 2 בישולים.
ברור שזה נחשב אבל ששחקן מבקיע 7 פנדלים מתוך 11 גולים שלו ומפמפמים לנו שהוא הבקיע 11 שערים שבפועל זה 4 שערי שדה, כן זה מנפח את הסטטיסטיקהShocking4U אמר:מסתבר שפנדלים לא נחשבים שערים. אני נותן לחזיזה לבעוט את אותו מספר הפנדלים של בדש והוא לא עושה את מספר השערים שלו.
זה ההוא שהסלב חופר עליו כל הזמן לא?dyarok אמר:ג'ונתן מולדר הגיע למבחנים בב"ש
Shocking4U אמר:זה ההוא שהסלב חופר עליו כל הזמן לא?dyarok אמר:ג'ונתן מולדר הגיע למבחנים בב"ש
Shocking4U אמר:אם הוא מגיע למבחנים שם עם שחקני לאומית זה אומר הרבה על השחקן
Shocking4U אמר:אם הוא מגיע למבחנים שם עם שחקני לאומית זה אומר הרבה על השחקן
NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:אם הוא מגיע למבחנים שם עם שחקני לאומית זה אומר הרבה על השחקן
גם ניקיטה היה במבחנים אצל הצהבת והם פיספסו אותו.