ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Ganjot אמר:Judokan אמר:חלום שיביאו אותו. עוד שחקן עבר שמעולם לא אימן.
אבל העיקר יספרו אחר כך שהמינוי של דגו יותר הזוי והצהבת רוצים להצליח ולא להיות בינוניים.
המינוי של דגו לא הזוי אלא גאוני - הצריך הרבה השקעה ומאמץ (אין לי ספק שדגו היה הראשון חשבו).
תמשיך לזלזל, להכניס את דגו ורובי קין (למרות שלא אימן) באותו משפט...
Judokan אמר:Ganjot אמר:Judokan אמר:חלום שיביאו אותו. עוד שחקן עבר שמעולם לא אימן.
אבל העיקר יספרו אחר כך שהמינוי של דגו יותר הזוי והצהבת רוצים להצליח ולא להיות בינוניים.
המינוי של דגו לא הזוי אלא גאוני - הצריך הרבה השקעה ומאמץ (אין לי ספק שדגו היה הראשון חשבו).
תמשיך לזלזל, להכניס את דגו ורובי קין (למרות שלא אימן) באותו משפט...
אני מזלזל בכל ההתבכיינות על כמה המינוי של דגו הזוי וחסר אח ורע בעולם וכל הטענות שרצו פה.
ואז באים הצהבת וממנים כמאמן מישהו עם רקורד מטורף של שנתיים כעוזר מאמן + לא אימן שנתיים אחר כך + בשנה האחרונה הוא אפילו לא עוזר אלא מאמן בקבוצה הראשונה בלידס.
אבל על זה אתם תספרו לי שרובי קין הוא שחקן עבר אז זה לא מביך בכלל ומה פתאום להשוות.
Judokan אמר:לא תמצא שום מתאם בין להיות שחקן עבר גדול לבין להיות מאמן טוב. הטענה שזה סיפתח טוב יותר לקריירת אימון מבוססת בעיקר על אנקדוטות ועל זיכרון קצר מפפ.
יש לך מספיק מאמנים אדירים שהם שחקני עבר כושלים או בינוניים במקרה הטוב (בסגנון קלופ, מוריניו, פרגסון, ונגר) בכל הרשימות האלה.
ומצד שני, כל כך הרבה שחקני עבר אגדיים כושלים בענק כמאמנים (ד"ש חם מפירלו וגאטוסו)
Apoc אמר:Judokan אמר:לא תמצא שום מתאם בין להיות שחקן עבר גדול לבין להיות מאמן טוב. הטענה שזה סיפתח טוב יותר לקריירת אימון מבוססת בעיקר על אנקדוטות ועל זיכרון קצר מפפ.
יש לך מספיק מאמנים אדירים שהם שחקני עבר כושלים או בינוניים במקרה הטוב (בסגנון קלופ, מוריניו, פרגסון, ונגר) בכל הרשימות האלה.
ומצד שני, כל כך הרבה שחקני עבר אגדיים כושלים בענק כמאמנים (ד"ש חם מפירלו וגאטוסו)
הם היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. יש מתאם ומצאתי, רוב המאמנים שמצליחים ביבשת זה שחקני עבר גדולים. אלא אם כן אתה חושב שכל המועדונים הגדולים הם טיפשים שהם מחתימים שחקני עבר לא מנוסים יותר מדי כמו צ'אבי בברצלונה, זידאן בריאל מדריד, וכו' וכו'.
להגיד שאין לזה השלכות דרמטיות על המאמן אם הוא שחקן עבר או לא זה להתעלם ממשהו שהוא בגדר עובדה.
Judokan אמר:Apoc אמר:Judokan אמר:לא תמצא שום מתאם בין להיות שחקן עבר גדול לבין להיות מאמן טוב. הטענה שזה סיפתח טוב יותר לקריירת אימון מבוססת בעיקר על אנקדוטות ועל זיכרון קצר מפפ.
הם היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. יש מתאם ומצאתי, רוב המאמנים שמצליחים ביבשת זה שחקני עבר גדולים. אלא אם כן אתה חושב שכל המועדונים הגדולים הם טיפשים שהם מחתימים שחקני עבר לא מנוסים יותר מדי כמו צ'אבי בברצלונה, זידאן בריאל מדריד, וכו' וכו'.
להגיד שאין לזה השלכות דרמטיות על המאמן אם הוא שחקן עבר או לא זה להתעלם ממשהו שהוא בגדר עובדה.
תן מקור אחד אחד שיעיד על המתאם הזה ויראה שמדובר ב-"עובדה".
אחרת אתה סתם מקשקש.
hezildo אמר:@apoc
@judokan
אולי לא הבנתם את הטיעון שלי, אז אני אחדד אותו:
הבחירה שלהם בקין היא הימור גדול וגם די הזויה אפילו, אבל אני מניח שיש להם סיבה מקצועית כל שהיא.
אצלנו הבחירה בדגו לא היתה מקצועית בכלל, אלא נטו מתוך קמצנות, דגו נבחר רק בגלל שהוא זול ומתחת ליד והוא יהיה יסמן.
אני לא אוכל את הלוקשים שהיה אצלנו שיקול מקצועי כל שהוא במינוי הזה.
ולגבי הרזומה, למאמן שרק התחיל עדיין יש פוטנציאל להצליח.
מאמן שכבר נכשל בקבוצות קטנות הוא משמעותית עם סיכוי הצלחה הרבה יותר נמוך, ולכן שוב פעם המינוי של דגו
הרבה פחות מקצועי מהמינוי של קין.
hezildo אמר:@apoc
@judokan
אולי לא הבנתם את הטיעון שלי, אז אני אחדד אותו:
הבחירה שלהם בקין היא הימור גדול וגם די הזויה אפילו, אבל אני מניח שיש להם סיבה מקצועית כל שהיא.
אצלנו הבחירה בדגו לא היתה מקצועית בכלל, אלא נטו מתוך קמצנות, דגו נבחר רק בגלל שהוא זול ומתחת ליד והוא יהיה יסמן.
אני לא אוכל את הלוקשים שהיה אצלנו שיקול מקצועי כל שהוא במינוי הזה.
ולגבי הרזומה, למאמן שרק התחיל עדיין יש פוטנציאל להצליח.
מאמן שכבר נכשל בקבוצות קטנות הוא משמעותית עם סיכוי הצלחה הרבה יותר נמוך, ולכן שוב פעם המינוי של דגו
הרבה פחות מקצועי מהמינוי של קין.