ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:אם אני זוכר נכון ידענו בזמנו שההצעה היא השאלה עם אופציה
Judokan אמר:Apoc אמר:אם אני זוכר נכון ידענו בזמנו שההצעה היא השאלה עם אופציה
ידענו שזו השאלה עם אופציה, אבל הדיבור (יש לציין, לא מטעם המועדון) היה שזו השאלה עם חובת רכישה בקיץ בתנאים כלשהם.
אבל עזוב, זה לא החלק החשוב. כל הסיפור עם ההצעה של לביא התחיל כי המועדון פרסם מיוזמתו הודעה שהתקבלה הצעה על לביא שהמועדון דחה. זה לא פורסם בתקשורת לפני זה.
משהו שכמובן מאוד טבעי לעשות על הצעה לא בשלה שאפילו לא קיבלה אישור רשמי, לא?
https://sports.walla.co.il/item/3408233
חרטטנים גדולים שחושבים שלכולם יש זיכרון של דג.
Shocking4U אמר:Judokan אמר:Apoc אמר:אם אני זוכר נכון ידענו בזמנו שההצעה היא השאלה עם אופציה
ידענו שזו השאלה עם אופציה, אבל הדיבור (יש לציין, לא מטעם המועדון) היה שזו השאלה עם חובת רכישה בקיץ בתנאים כלשהם.
אבל עזוב, זה לא החלק החשוב. כל הסיפור עם ההצעה של לביא התחיל כי המועדון פרסם מיוזמתו הודעה שהתקבלה הצעה על לביא שהמועדון דחה. זה לא פורסם בתקשורת לפני זה.
משהו שכמובן מאוד טבעי לעשות על הצעה לא בשלה שאפילו לא קיבלה אישור רשמי, לא?
https://sports.walla.co.il/item/3408233
חרטטנים גדולים שחושבים שלכולם יש זיכרון של דג.
עזוב את זה. אם ההצעה הזאת הייתה כל כך לא רצינית וכל כך גרועה אז למה הם כל כך ייחצנו את הקטע שיענקלה הג׳נטלמן נתן לו את ברכת הדרך בגלל שהוא לא נתן לו אז לצאת לצסק״א מוסקבה?
Judokan אמר:@jerry
הכוכב בסיל חורי עם הרחקה של חלוץ גדול. מסדר לקבוצה שלו תבוסה מול הצהבת.
Jerry אמר:Judokan אמר:@jerry
הכוכב בסיל חורי עם הרחקה של חלוץ גדול. מסדר לקבוצה שלו תבוסה מול הצהבת.
חח אחלה חורי, ניסה לקחת למילסון את הרגל וכמעט הצליח. לגבי חורי הוא ממש לא חלוץ גנרי, הוא חיית רחבה ויש לו חוש אדיר לשערים, אתם תשימו לב הרבה העונה, הוא מושלם לדראפיץ'
Smile אמר:איך לפרק קבוצה בקיץ אחד
מאת אלונה ברקת
hezildo אמר:התבוסה 6:1 שב"ש קיבלו מהצהבת פגעה בהם מאוד.
אנשים כאן זילזלו בתוצאה הזאת, אבל מסתבר שזה בהחלט יכול לפרק קבוצה.
Judokan אמר:hezildo אמר:התבוסה 6:1 שב"ש קיבלו מהצהבת פגעה בהם מאוד.
אנשים כאן זילזלו בתוצאה הזאת, אבל מסתבר שזה בהחלט יכול לפרק קבוצה.
אני חושב שהסיבה והתוצאה הפוכים.
באר שבע בנו סגל רע עם שחקנים מאוד לא טובים, ועוד יותר איבדו איזון. זה הוביל לתבוסות שהם חוטפים.
כרמליסט ירוק אמר:אני עדיין מאמין שב״ש יהיו בצמרת, גביע הטוטו זה דבר מתעתע
KevinDurant אמר:אתם יכולים לחזור לתגובות שלי כשב''ש השלימו סגל מוקדם
כשראו איזה זרים הם מביאים זה היה ברור לאן זה הולך
אין להם אף שחקן זר בכיר ודומיננטי (אולי למעט לופז), כל השאר זה ערימה של שחקנים בינוניים.
החומר הישראלי שלהם עוד בסדר אבל מה שעושה את ההבדל בינינו לבינם זה הזרים.
אם מכבי ת''א יתחזקו נכון בזרים ויביאו בינגו זה מה שיכול לשבור את השוויון בינינו לבינם
Kozmo אמר:KevinDurant אמר:אתם יכולים לחזור לתגובות שלי כשב''ש השלימו סגל מוקדם
כשראו איזה זרים הם מביאים זה היה ברור לאן זה הולך
אין להם אף שחקן זר בכיר ודומיננטי (אולי למעט לופז), כל השאר זה ערימה של שחקנים בינוניים.
החומר הישראלי שלהם עוד בסדר אבל מה שעושה את ההבדל בינינו לבינם זה הזרים.
אם מכבי ת''א יתחזקו נכון בזרים ויביאו בינגו זה מה שיכול לשבור את השוויון בינינו לבינם
מרגיש לי שכבר כמה שנים הם משחררים כל חלון 2-3 פאון ומביאים 2-3 פאון אחרים באותו תפקיד, אותו שם, נראים אותו דבר ועד שלא יוכיחו לי אחרת הם אותו דבר.
ועדיין האסטרטגיה הזאת בתוספת איסוף כל הבינוניים הישראלים של הליגה והסגל המזדקן, עבדה להם לא רע בשנים האחרונות. הם הביאו גביע, פעמיים מקום שני (איבדו סיכוי לאליפות ממש ב2-3 מחזורים לסוף), נתנו שלב בתים לא רע בקונפרנס והיו קבוצה קשוחה מאוד גם אם אפורה ולא הכי יצירתית.
אז מה נשתנה הקיץ הזה מהשנים האחרונות שהם התפרקו ככה?
והנה, גם ספורי עוזב אותם עכשיו.
לדעתי הם קורסים העונה. יהיו בעונה ממוצעת שלנו מהעשור השחור.