ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:שחקנים אירופאים עם קילומטראז כזה גבוה בדרך כלל באים לפה גמורים.
בואו נראה אם הוא יהיה שונה.
שרי בין היחידים שהגיע ככה.Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:שחקנים אירופאים עם קילומטראז כזה גבוה בדרך כלל באים לפה גמורים.
בואו נראה אם הוא יהיה שונה.
גם שרי הגיע בגיל דומה, אם היינו יכולים להביא אותו במקום אבופאני שעזוב הייתי מביא
למקרה ששחקן יקבל בהמשך גם אדום ישיר ואז יקבל 2 הרחקותLiberman אמר:שינוי מבורך
מעולם לא הבנתי את הרציונאל לדחות בשבועיים
MH13 TILL I DIE אמר:למקרה ששחקן יקבל בהמשך גם אדום ישיר ואז יקבל 2 הרחקותLiberman אמר:שינוי מבורך
זה חוק מפעם שלא היה מחשבים ודברים כאלהLiberman אמר:שינוי מבורך
וזה היה המאמן שהיה מועמד ביחד עם דגוdyarok אמר:נבחרת עד גיל 20 ביכולת מחפירה.
מסירות סרק בין הבלמים לשוער, שום יכולת התקפית, לא מסוגלים לחבר 2 מסירות נורמליות.
הצלות טובות של צרפתי בהתחלה וזהו.
Shocking4U אמר:וזה היה המאמן שהיה מועמד ביחד עם דגוdyarok אמר:נבחרת עד גיל 20 ביכולת מחפירה.
מסירות סרק בין הבלמים לשוער, שום יכולת התקפית, לא מסוגלים לחבר 2 מסירות נורמליות.
לא מעורר בי ביטחון
בוא נצא לרגע מנקודת הנחה שסבע נשאר. אני לא רואה אותנו באירופה פותחים עם ארבעת הכוכבים אלא עם אמצע מעובהdyarok אמר:Shocking4U אמר:וזה היה המאמן שהיה מועמד ביחד עם דגוdyarok אמר:נבחרת עד גיל 20 ביכולת מחפירה.
לא מעורר בי ביטחון
לגבי דגו מעבר לכל מה שנכתב כאן, עכשיו יוצאות כמה כתבות מעניינות על מאחורי הקלעים של הקבוצה- דסקל ועוד כמה.
הלבטים של הצוות המקצועי לפני משחקים, ההתייעצויות עם השחקנים המובילים, טיפול במשברים ..
לחשוב על דגו במצבים האלה ולתלוש שערות...
לא ברור לי מה אנשים ציפוJerry אמר:אל תהיו נרקומנים יפן וקולומביה כמה רמות מעלינו בטח בלי גלוך, היה אפשר לשחק יותר טוב נגד סנגל אבל הסגל כרגע חלש ורוב השחקנים אחרי שנה בלי כדורגל מה שפגע בהם, אין אכזבה מהטורניר אלא אם כן נקבל פה עכשיו איזה חמישייה שתהרוס הכל
benrey אמר:לא ברור לי מה אנשים ציפוJerry אמר:אל תהיו נרקומנים יפן וקולומביה כמה רמות מעלינו בטח בלי גלוך, היה אפשר לשחק יותר טוב נגד סנגל אבל הסגל כרגע חלש ורוב השחקנים אחרי שנה בלי כדורגל מה שפגע בהם, אין אכזבה מהטורניר אלא אם כן נקבל פה עכשיו איזה חמישייה שתהרוס הכל
שתי הופעות ראשונות מכובדות ביותר, גם היום משחקים בסדר וממצב נייח טיפשי בתוספת זמן קיבלו גול