MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
גם אם בכר היה נשאר עם כל הצוות והשחקנים, יענקל'ה לא היה נותן לו לקחת אליפות רביעית ברצף, שנה בתור סגן ושנתיים בתור סגן של הסגן זה יותר מדי בשבילו. הוא רוצה אליפויות גם כאוהד ולא רק כבעלים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הבאנו שנה שעברה 5 ואני חושב שהם די טובים.benrey אמר:היו שנים שכל שנה היינו מחליפים את כל הזרים, אני לא מתגעגע לתקופה הזאת.
שמח שיש לנו 6 זרים טובים.
זה שהם מביאים 5 זרים חדשים זה לא מאיים עלי בכלל. קשה לפגוע בכל הזרים וגם לוקח זמן עד שיש חיבור שבונים קבוצה חדשה.
מתי הם פגעו בזר?SaTla אמר:הבאנו שנה שעברה 5 ואני חושב שהם די טובים.benrey אמר:היו שנים שכל שנה היינו מחליפים את כל הזרים, אני לא מתגעגע לתקופה הזאת.
זה שהם מביאים 5 זרים חדשים זה לא מאיים עלי בכלל. קשה לפגוע בכל הזרים וגם לוקח זמן עד שיש חיבור שבונים קבוצה חדשה.
יובאנוביץ', פריצה, פשיץ', סבוריט,גויאגון?benrey אמר:מתי הם פגעו בזר?SaTla אמר:הבאנו שנה שעברה 5 ואני חושב שהם די טובים.benrey אמר:היו שנים שכל שנה היינו מחליפים את כל הזרים, אני לא מתגעגע לתקופה הזאת.
אנחנו טפו טפו עם רצף די טוב של זרים בשנים האחרונות למעט כמה בודדים.
זה לא צירוף מקרים, זה שינוי במחלקת סקאוטינג
סבוריט… טוב שלא אמרת קוביקה.Ganjot אמר:יובאנוביץ', פריצה, פשיץ', סבוריט,גויאגון?benrey אמר:מתי הם פגעו בזר?SaTla אמר:הבאנו שנה שעברה 5 ואני חושב שהם די טובים.
Ganjot אמר:יובאנוביץ', פריצה, פשיץ', סבוריט,גויאגון?benrey אמר:מתי הם פגעו בזר?SaTla אמר:הבאנו שנה שעברה 5 ואני חושב שהם די טובים.
Smurk אמר:רב"ש בדרך למכבי תל אביב
רז אמיר הכתב שלהם רומז לזה בטוויטר וגם כל הפורום שלהם באטרף על זהכובע קש אמר:Smurk אמר:רב"ש בדרך למכבי תל אביב
איפה ראית?
כובע קש אמר:החלטה מאוד תמוהה שלהם אם זה נכון. מצד שני אפילו רבש עדיף על טרנטה
Judokan אמר:כובע קש אמר:החלטה מאוד תמוהה שלהם אם זה נכון. מצד שני אפילו רבש עדיף על טרנטה
ספוילר: הוא לא.
hezildo אמר:Judokan אמר:כובע קש אמר:החלטה מאוד תמוהה שלהם אם זה נכון. מצד שני אפילו רבש עדיף על טרנטה
ספוילר: הוא לא.
ודגו עדיף על שניהם, נכון?
הפוטנציאל עם דגו גבוה יותר לטעמי.Smurk אמר:מעדיף את רב"ש על דגו כל יום. אל תעשו צחוק