• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני הייתי מתבאס מאוד אם היה מגיע לפה מאמן כזה, עם כל הכבוד לשם שלו.

זה מאמן עם 0 רזומה כמאמן ראשי שלא התעסק בכדורגל ב3 שנים האחרונות וגם איפה שכן היה, זה בבריטניה עם כדורגל שלא כל כך מתאים לישראל.

הייתי רוצה מאמן כמו פאפושון וניקוליץ' ברעיון.

ואגב, אני לא חושב שקין זה מינוי הזוי, כמו שאפוק תיאר יש היגיון. אני פשוט מחפש סגנון אחר של מועמד לאימון

אחדד- הגדרתי את המינוי "הזוי" לא בגלל שנותנים את המושכות לאחד חסר נסיון, אלא בגלל שנותנים לאחד חסר נסיון *בסיטואציה שבה נמצאת מכבי ת''א היום* (פגיעה, חוותה כשלונות ב3 שנים האחרונות, פיטורי מאמנים, לחץ מבעבע שיוצר חוסר סבלנות, משבר אמון גדול בין האוהדים שרעבים להצלחות לבין ההנהלה, הרבה אגו בחדר ההלבשה).

כרגע מה שהם צריכים זה פחות הימור על סטארטאפ בשלב הרעיון, אלא בשלב של המוכנות להנפקה, דהיינו פרופיל של אחד שהביא קבלות בליגות ברמות שלנו, פאפשון או ניקוליץ' שהוזכרו פה הם דוגמאות טובות. כאמור יש להם אמצעי, כוונה ויכולת שמתובלת בהמון מוטיבציה.
ולכן הבחירה דווקא בקין לטעמי היא תמוהה.

KevinDurant אמר:
אני הייתי מתבאס מאוד אם היה מגיע לפה מאמן כזה, עם כל הכבוד לשם שלו.

זה מאמן עם 0 רזומה כמאמן ראשי שלא התעסק בכדורגל ב3 שנים האחרונות וגם איפה שכן היה, זה בבריטניה עם כדורגל שלא כל כך מתאים לישראל.

הייתי רוצה מאמן כמו פאפושון וניקוליץ' ברעיון.

ואגב, אני לא חושב שקין זה מינוי הזוי, כמו שאפוק תיאר יש היגיון. אני פשוט מחפש סגנון אחר של מועמד לאימון

סיכמת יפה

בקיצור, הימורים על מי מהמאמנים מפוטר ראשון משהו רוצה להיכנס?

Amit Green אמר:
דרקאריס קל
יש להפועל סגל פח אבל הם מסתנוורים בגלל חוסה ואלטמן וחושבים שהם הולכים לפלייאוף העליון, מהמר שהם מתחילים 2/9 או משהו כזה והם ימהרו להחתים את רב"ש במקומו

Jerry אמר:
Amit Green אמר:
דרקאריס קל
יש להפועל סגל פח אבל הם מסתנוורים בגלל חוסה ואלטמן וחושבים שהם הולכים לפלייאוף העליון, מהמר שהם מתחילים 2/9 או משהו כזה והם ימהרו להחתים את רב"ש במקומו

התכוונתי מבין דגו וקין, אבל זורם במקביל לעשות הימור על כל הליגה

אני רק רוצה להבהיר משהו שנראה לי מקובל על כולם.
שני המינויים (קין ודגו) הזויים
השאלה מי יותר

Adi81 אמר:
השאלה מי יותר

מסכים. זה לא רק מינויים הזויים, ההחלטה בכללותה של ללכת על הימור על מאמן שהוא חסר ניסיון שסביר שהתוצאות יהיו או צלש או טרש היא החלטה ניהולית לא טובה ולא רציונלית בנקודת הזמן של שני המועדונים.

המינוי של קין לדעתי הזוי יותר מהמינוי של דגו
את דגו הביאו לעונת מעבר. הצפי ממנו זה להכין שלד איכותי למאמן שיבוא אחריו בקיץ הבא
קין הגיע למכבי תל אביב על תקן מושיע, המאמן שיחזיר לתל אביב את ההגמוניה.
מכבי תל אביב יכולה ליפול גם מקצועית וגם כלכלית
אנחנו לא הולכים להתפרע העונה. תהיה לנו קבוצה צנועה

שוער עולה אמר:
את דגו הביאו לעונת מעבר. הצפי ממנו זה להכין שלד איכותי למאמן שיבוא אחריו בקיץ הבא

אני לא חושב שמסאי דגו מונה כדי לעשות עונה חלשה בכוונה. אני חושב שאלברמן ראה בו את המאמן שהוא רוצה.

Adi81 אמר:
השאלה מי יותר

תראה את התגובה של שני הקהלים למינויים ותבין לבד מי יותר הזוי.
קין זה מינוי שקורה כל הזמן באירופה. דוגמה למינוי כמו של דגו חיפשתי חיפשתי שנים אחורה בכל העולם ולא מצאתי.

Apoc אמר:
שוער עולה אמר:

אני לא חושב שמסאי דגו מונה כדי לעשות עונה חלשה בכוונה. אני חושב שאלברמן ראה בו את המאמן שהוא רוצה.

מסכים.
אוסיף על זה משהו שאלברמן אמר פעם בראיון שהמטרה היא לייצר המשכיות. כלומר, הוא ראה בדגו מאמן לכמה שנים טובות קדימה.
מה שיכול לחסוך את מה שקרה במכבי ת''א שאחרי כמעט כל עונה טובה של מאמן זר שם הוא התקדם לקבוצה אחרת, והיו צריכים שוב לבנות מחדש.

אגב, אני בטוח ב-100% שאם קין ייעשה פה עונה טובה, הוא לא יישאר בעונה הבאה. והם יצטרכו שוב לחפש מאמן אחר.

אני חושב שאם אלברמן היה רוצה אליפות רביעית בראבק, הוא לא היה ממנה את דגו אלא מביא מאמן זר
אלברמן הבין שזה הזמן הכי טוב לקחת צעד אחורה, לשלב צעירים, ולבנות משהו לכמה שנים קדימה
דגו אימן את הנוער, וויזינגר אימן את המושאלים בעפולה. רוצים לשלב בעונה הקרובה שחקנים צעירים

שוער עולה אמר:
אני חושב שאם אלברמן היה רוצה אליפות רביעית בראבק, הוא לא היה ממנה את דגו אלא מביא מאמן זר
אלברמן הבין שזה הזמן הכי טוב לקחת צעד אחורה, לשלב צעירים, ולבנות משהו לכמה שנים קדימה
דגו אימן את הנוער, וויזינגר אימן את המושאלים בעפולה. רוצים לשלב בעונה הקרובה שחקנים צעירים

זה נחמד בתיאוריה.
הקהל של מכבי חיפה לא מסתפק (בצדק) ב"קידום צעירים".
על פי תקדים עטר ובגלל העקשנות של שחר, אני צופה לדגו פיטורים במחזור 9-10.
לדעתי קין יחזיק יותר מזה גם אם השידוך של קין לצהבת לא יצליח.

הקהל של מכבי חיפה צריך להבין שהאליפות לא רשומה על שמנו בטאבו
\מה עוד שאנחנו אחרי 3 אליפויות רצופות.
אתה עם 5 זרים ואין ישראלים איכותיים בשוק, מה יש להתפרע?
אתצם רוצים שיתחילו לבזבז כספים על שחקנים בינוניים?
זה הזמן הכי טוב לנסות לשלב את הצעירים המוכשרים ושחקנים שבכר לא ספר

שני המינויים הזויים, כל מקרה לגופו.
המינוי של קין עובר יותר חלק רק כי הוא היה שחקן גדול.
קחו דוגמא את המינוי של המאמן של הפועל, גם מאמן זר ועם רזומה אימון יותר "מרשים" מאשר קין ועדיין הורמו הרבה גבות

שני המינויים הזויים. אולי הצהבת חושבים שהשם של קין יעזור להם למשוך זרים יותר טובים.

שוער עולה אמר:

שום מהלך שקורה בקיץ לא תואם לתיאוריה הזו.
קנדיל מוחתם על העמדה של אחד הצעירים המושאלים, רפאלוב מוחתם לעמדה של שחקן אחר. מביאים את איתמר ניצן להיות שוער ראשון במקום כיוף.

כל המהלכים בקבוצה מדברים על ההפך מעונה לקידום צעירים כפרויקט

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה