• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מישהו כתב לו שם אני מקווה שביתר ישימו אותך ביציע כל העונה והוא הגיב לו ״אינשאללה״

אין גזורים כאלה פשוט אין

https://twitter.com/morenoasprilla/status/1677359811606847494?s=46

לא פחות גזורים זה אוהדי בית"ר שבאים עליו, בכלל אוהדי כדורגל זה יצור מדהים, מצחיק איך שישר הם מאמצים את הנראטיב של אברמוב כשעוד שבועיים וחצי הם הולכים להפגין לו מתחת לבית כי הוא ייכנס לסכסוך גם עם הכוכב הבא וזה שאחריו

בסוף מכל הדיבורים על הרכש של הצהבת שכביכול הולכים להוציא עליו 1.5 מיליון, מסתבר שהסכום הוא 700 אלף.

הימור רציני שלהם הבחור הזה, אבל בהחלט אפשר להבין כי יש שם פוטנציאל לאפסייד רציני. באופן כללי נראה שמדיניות הרכש שלהם הולכת להיות בכיוון הזה

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/morenoasprilla/status/1677354467040141315?s=46

שחקן הזוי. אחד הדפוקים ששיחקו בליגה

אמרתי ז'וסואה על סטרואידים או לא אמרתי?

MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:

חחח הסקאוטינג של בש זה משהו, גם לופס הזה חולה, רוב המשחק הוא מדבר לעצמו. גם שאפי הקווקזי שהואשם בניסיון רצח נגד קארצב

Jerry אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:

חחח הסקאוטינג של בש זה משהו, גם לופס הזה חולה, רוב המשחק הוא מדבר לעצמו. גם שאפי הקווקזי שהואשם בניסיון רצח נגד קארצב

הם מפלטרים את הסקאוטינג שלהם לפי הפרמטרים האלו:
Personality: Temperanental

וכל שחקן עם פחות מ18 Aggresion ויותר מ5 בNatural Fitness הוא פסול.

יפה שהפועל ירושלים עם המאמן המטונף שלהם לא מסתירים כבר אפילו את זה שהם קבוצת בת של הצהבת

Shocking4U אמר:
יפה שהפועל ירושלים עם המאמן המטונף שלהם לא מסתירים כבר אפילו את זה שהם קבוצת בת של הצהבת

איך היה אוהב לחפש את כולם, זה מדהים.

כי הם לקחו אחלה שחקן כמו רויזמן אחרי שהצליח להם שנה שעברה עם רביבו ונידם כמושאלים?
תציע להם שחקנים טובים כמו שיבלי, חלאילי, אלימלך או זערורה וגם לך יהיו מושאלים אצלם

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

כי הם לקחו אחלה שחקן כמו רויזמן אחרי שהצליח להם שנה שעברה עם רביבו ונידם כמושאלים?
תציע להם שחקנים טובים כמו שיבלי, חלאילי, אלימלך או זערורה וגם לך יהיו מושאלים אצלם
כשהמאמן שלהם אומר שיש לו סנטימנטים לצהבת וזה הבית אחרי שהוא מנצח אותם אז זה לא לחפש.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

כשהמאמן שלהם אומר שיש לו סנטימנטים לצהבת וזה הבית אחרי שהוא מנצח אותם אז זה לא לחפש.

ובכר אומר שיש לו סנטימנטים לבאר שבע אחרי כל משחק מולם. אז אנחנו קבוצת בת שלהם? זה לחפש ועוד איך.

לצהבת יש אחלה שחקנים להשאיל לליגה, וירושלים נהנית מזה. מחכה שזה גם יהיו הנסיבות שלנו עם מושאלים

הפועל ירושלים עם החתמת העונה מבחינתי בקבוצות תחתית, תיירי גייל הצעיר, שחקן אדיר שהרבה מועדונים רציניים באירופה. הם רוצים גם את קלוד לואיס מבני יהודה, מתנהלים יפה מאוד

החזירו את בית"ר לגביע אבל הורידו להם 4 נק' בליגה. הזוי.
בית הדין וההתאחדות שונאים את הכדורגל פה, ואני עוד הייתי בעד עונש חמור, אבל זה
כבר מוגזם ויהפוך להיות סטנדרט, כל קבוצה תיפגע מזה.

hezildo אמר:

זה המשך ישיר לסיום העונה שעברה שחצי ליגה סיימה את העונה עם הורדת נקודות על תנאי/בפועל.
אסור שדבר כזה יעבור בשקט, לנרמל הורדת נקודות תהפוך את הליגה כאן לליגה כי לא ספורטיבית בעולם.

כובע קש אמר:
hezildo אמר:

זה המשך ישיר לסיום העונה שעברה שחצי ליגה סיימה את העונה עם הורדת נקודות על תנאי/בפועל.
אסור שדבר כזה יעבור בשקט, לנרמל הורדת נקודות תהפוך את הליגה כאן לליגה כי לא ספורטיבית בעולם.

היה צריך רק להרחיק אותם מהגביע לעונה אחת
כל העונשים האלה של נקודות בליגה זה לא קשור לכלום
אבל הם רצו להתקפל מהעונש שנתנו בגלל הזעם של האוהדים של בית"ר הפחדנים, אז על הדרך הוסיפו עוד נקודה בפועל כדי להגיד לא התקפלנו

Apoc אמר:
היה צריך רק להרחיק אותם מהגביע לעונה אחת
כל העונשים האלה של נקודות בליגה זה לא קשור לכלום
אבל הם רצו להתקפל מהעונש שנתנו בגלל הזעם של האוהדים של בית"ר הפחדנים, אז על הדרך הוסיפו עוד נקודה בפועל כדי להגיד לא התקפלנו

מסכים עם כל מילה.

גם בסופו של דבר אני חושב שניפחו את כל העניין.

אני לא משפטן ואני יודע שאפשר להתפלפל בנושא הזה הרבה.
יש התאחדות ויש תקנון.
פריצת אוהדים לדשא = הורדת נקודות. לא יודע למה מהתחלה הלכו לכיוונים של הרחקה מהגביע/שלילת גביע.
חוץ מזה, אם הקבוצות רוצות לשנות הן יכולות הרי יש להן נציגים בוועדות שקובעות את החוקים האלו.

כי בתקנון מדובר על כך שפריצה במסגרת משחק גביע המדינה לאחר זכייה בתואר משמעותה שלילת הגביע
אם היו הולכים לפי התקנון (נשגב מבינתי איך פרשנים של החוק [קרי, שופטי בית הדין] נמנעים מלקיים אותו) זה מה שהיו עושים ולא שום דבר אחר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה