• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שועה שחקן מדהים, איזה כדור הוא שם בול על הראש של פריידי, הלוואי יחזור לכאן מתישהו שחקן ששווה לשלם על כרטיס בשבילו

dyarok אמר:
הפועל ת"א הודיעה על הארכת החוזה של גוטליב בבית"ר...
וקצת יותר ברצינות- נכון שהיה איום ונורא, אבל אם לא הוציא אותו אחרי הגול העצמי, להוציא אותו דקה לפני המחצית זה למכור אותו חי מול הקהל של ביתר.

ממש
איזו החלטה משוגעת

Jerry אמר:
שועה שחקן מדהים, איזה כדור הוא שם בול על הראש של פריידי, הלוואי יחזור לכאן מתישהו שחקן ששווה לשלם על כרטיס בשבילו

אם כף הרגל שלו תתקרב לכאן בכלל שוב, צריך לשרוף את המועדון.
ההחלטה הכי טובה שעשינו בעשור הזה, היה להעיף את הזבל הסרטני הזה מפה.

Judokan אמר:
Jerry אמר:

:lol: העיקר הפרופורציות גבר. תתקדם זה לא 2020. שועה שחקן ענק ואחלה ילד שהתבגר, אפשר לשחרר ולא להיתקע בעבר

Jerry אמר:

אוי ואבוי לנו

Jerry אמר:
Judokan אמר:
Jerry אמר:

:lol: העיקר הפרופורציות גבר. תתקדם זה לא 2020. שועה שחקן ענק ואחלה ילד שהתבגר, אפשר לשחרר ולא להיתקע בעבר

אני אסתדר בלי פרופורציות. היה ילד חרא ונשאר ילד חרא. פשוט אצל אבוקסיס נוח לו כי הוא עטוף בצמר גפן ובאנקר שהקבוצה סובבת סביבו. שנייה ינסו לספסל אותו או לדרוש ממנו לתת עבודת הגנה או לחץ ושוב כל החרא יצוף.

שועה באמת שחקן ענק. אלינו מן הסתם הוא לא יחזור אבל אני מקווה מאוד שהוא לא יגיע למכבי תל אביב

כרמליסט ירוק אמר:
שועה באמת שחקן ענק. אלינו מן הסתם הוא לא יחזור אבל אני מקווה מאוד שהוא לא יגיע למכבי תל אביב

להבנתי אם היו רוצים אותו כבר מזמן היה להם קל מאוד להביא אותו

מבחינת היכולות שיש לשועה עם הכדור (ואני מדגיש עם הכדור ברגל) אין עוררין שהוא שחקן ברמה מאוד גבוהה במיוחד כישראלי

הבעיה אתו היא מה הוא עושה שהכדור לא אצלו ברגל (יצאתי אהרונוביץ') וההתאמה לקבוצה גדולה.

שועה מתאים לביט"ר וביט"ר מתאימה לשועה... לא רואה אותו מספיק רציני בשביל להצליח במועדון יותר רציני

ספר הרומני שהמליצו עליו בנושא הסקאוטינג בדרך להיות מנודה בב"ש שלא רוצה אותו, ניסתה לדחוף לאשדוד בהשאלה, וגם היא סירבה לו.

אחלה רכש

רק מכבי אמר:
ספר הרומני שהמליצו עליו בנושא הסקאוטינג בדרך להיות מנודה בב"ש שלא רוצה אותו, ניסתה לדחוף לאשדוד בהשאלה, וגם היא סירבה לו.

אחלה רכש
מהרזומה שלו אפשר להבין שזה לא שחקן ברמה למועדונים הגדולים פה (לפחות בעניין של שובר שוויון)

מה שמצחיק זה שהם רודפים אחריו כבר שנתיים

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

אחלה רכש
מהרזומה שלו אפשר להבין שזה לא שחקן ברמה למועדונים הגדולים פה (לפחות בעניין של שובר שוויון)

מה שמצחיק זה שהם רודפים אחריו כבר שנתיים

הם רודפים אחרי השוק הרומני בגלל ההצלחה עם הובאן.
אני אישית לא מתלהב בכלל מפאון שהם מחזיקים ממנו, ולכן הלכו גם על ספר, ופורסם שהם רצו עוד שחקן מרומניה.

קיץ רע מאוד עובר על ב"ש בצורה מפתיעה.
מודה שחשבתי שזה שהם סגרו סגל מוקדם ושמרו על הקיים למעט החלשות (משמעותית) בעמדת השוער, הם בסה"כ יהיו לכל הפחות חזקים כמו עונה שעברה.
אם לא יהיה שם שינוי בקרוב, מעבר לשחקן כזה או אחר, הם בדרך הבטוחה למפולת.

את פירות הכישלון נראה לדעתי בהדחה מהקונפרנס כבר בשלב הזה.

Kozmo אמר:
קיץ רע מאוד עובר על ב"ש בצורה מפתיעה.
מודה שחשבתי שזה שהם סגרו סגל מוקדם ושמרו על הקיים למעט החלשות (משמעותית) בעמדת השוער, הם בסה"כ יהיו לכל הפחות חזקים כמו עונה שעברה.
אם לא יהיה שם שינוי בקרוב, מעבר לשחקן כזה או אחר, הם בדרך הבטוחה למפולת.

את פירות הכישלון נראה לדעתי בהדחה מהקונפרנס כבר בשלב הזה.
בשוק הישראלי אין מה לעשות והם החליפו הרבה זרים ונראה שהם לא השתדרגו בעמדות האלה בלשון המעטה

לא מחזיק עדיין מהגרמנים, לא הרשימו אותי בחלון שלהם, נקווה שללרנקה יש כדורגל כי הם יכולים להוציא תוצאה טובה בבית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה