• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
כובע קש אמר:
Hulk אמר:
רובי קין מסתמן כמאמן חלש מאוד יחד אם ההיחלשות של בש טיפה גז מצידנו ואנחנו לוקחים גם העונה.

מי שמחזיק מואן אובריים והופך את ניר ביטון לבלם המוביל שלו לא יכול להיות מאמן טוב.
הגרמנים הולכים לאכול הרבה חרא ממנו העונה

לפני שבועיים הוא היה גווארדיולה החדש מניצחון בגביע הטוטו.

לא צריך למהר למסקנות לכאן ולכאן. עשה שם גם לא מעט דברים טובים, ורק שבוע שעבר היה צריך לצאת עם איזה 3-0 ממשחק החוץ מול אותה יריבה

רק הפרימואים הפכו אותו לגווארדיולה, אני באותו משחק אמרתי שאם הוא ימשיך לבנות על כל הבינוניים האלה הוא חסר מושג

שחקנים כמו שני הביטונים, ואן אובריים ופארפה זה השחקנים הכי מבלבלים שיש, נראים כמו כדורגלנים אבל בפועל פריכים מנטלית ותמיד יחרבנו ברגע האמת. אם רובי קין עוד לא הבין את זה הוא ילמד בדרך הקשה

Jerry אמר:
איך הגרמנים שיחקו? לא ראיתי
שיחקו ממש נרפה ומפוזר. לרנקה היו עדיפים
כמו שלא התרגשתי מהשישיה בטרנר לא אתרגש יותר מידי גם עכשיו. אבל החולשה שלהם הפתיעה מאוד

חחחחח הוא עושה אותה טעות שכל המאמנים לפניו עשו
בונה על ביטון, אלמוג, כהן וואן אובריים
כל הלמלמים
יבין כנראה רק באמצע עונה

גם הפנדל שהם קיבלו בדיחה, עם ואר הם מודחים היום.

צריך להגיד שתוך חצי שנה למכור לקבוצות כמו באיירן מינכן, באזל וזלצבורג שחקנים זה מאוד מרשים וגם הסכומים מאוד מרשימים. אנחנו חייבים ללמוד למכור שחקנים כמו בני אדם ולקבוצות שהן באמת שדרוג ולא פנצווארוש

מי ישמע באזל חחחח

עזיבה של פרץ טובה לנו מסיבה אחת שהיא אולי הם יביאו שוער זר.

Shocking4U אמר:
צריך להגיד שתוך חצי שנה למכור לקבוצות כמו באיירן מינכן, באזל וזלצבורג שחקנים זה מאוד מרשים וגם הסכומים מאוד מרשימים. אנחנו חייבים ללמוד למכור שחקנים כמו בני אדם ולקבוצות שהן באמת שדרוג ולא פנצווארוש

מסכים לגבינו, אבל כמו שכבר רשמתי בעבר ההעפלה לאלופות שווה יותר מכל המכירות שלהם ומדובר גם על שני ישראלים שהם בקושי נהנו מהם.
מתחיל לראות כאן סממנים לפער שלנו עליהם סטייל באיירן-דורטמונד בעוד אחת בןלעת תארים השנייה עושה קולות של כמעט ובעיקר מוכרת נכסים.

Shocking4U אמר:

אז יש אישור להוסיף עוד תואר לארון תארים שלהם בשנים האחרונות?

אין שום סיבה שאנחנו צריכים לאבד שחקנים לקבוצות בסדר גודל של פנצווארוש. זאת חלק מהבעיה. אם מוכרים שחקן זה צריך להיות לקבוצה שהיא התקדמות משמעותית מקצועית וכלכלית ולא כי הם מציעים 100 אלף דולר יותר

מדהים לראות את ההבדל בין כמות הדקות שחלאיילי מקבל אצלנו מתחילת העונה לכמה שדור תורג’מן מיובש שם

Shocking4U אמר:
מדהים לראות את ההבדל בין כמות הדקות שחלאיילי מקבל אצלנו מתחילת העונה לכמה שדור תורג’מן מיובש שם
הזוי אבל היה ברור שאין לו צ'אנס מול זועבי, מה גם הוא לא שחקן כזה קבוצתי וצריך שיזרקו אליו הרבה כדורים כדי לבוא לידי ביטוי, הוא היה מושלם לנבחרת בגלל זה. אין איך לשחק איתו ועם זועבי. אם הייתי במקום הגרמנים הייתי שולח אותו בהשאלה לאירופה ואז או עושה עליו אקזיט או מקבל בחזרה שחקן מצוין שיחליף את זועבי שלדעתי יפרוש בסוף העונה.

Shocking4U אמר:
רגע יפוטר מאמן והוא ישחק חצי עונה ואז ימכרו אותו בסוף העונה

Shocking4U אמר:
היתרון של דניאל פרץ זה שהוא לא יצטרך זמן הסתגלות למדינה חדשה בגלל שהוא כבר רגיל לשחק בגרמניה

חחחחחחחחחח

Shocking4U אמר:

עכשיו שיובאנוביץ' נמכר, הוא יתחיל לקבל את הדקות האלה שהתפנו.
אבל כן, מפתיע שינוי המעמד של שניהם. הייתי בטוח שהצהבת הולכים ללכת חזק על תורג'מן ולשחק שני חלוצים כמו שעשו שנה שעברה

הם לא היו כאלה גרועים הם החמיצו הרבה
אבל כרגע זאת נראית כמו הקבוצה שלהם של שנה שעברה. מחמיצים הרבה,נכנסים ללחץ.
הם בונים על יותר מידי שחקנים לא איכותיים,יש להם מזל שיש להם את זהבי הם לא שווים כלום בלעדיו.
הקטע עם תורג׳מן זה הזיה.
אני רק מתפלל שג׳וש לא יגיע אליהם יש לי תחושה חזקה שלשם זה הולך

נו אז הם מוכרים שחקנים ואז מה?
זה לא שמיץ׳ הולך וקונה שחקנים ב5 מיליון עכשיו.
אליפויות זה לא מביא, אירופה זה לא מביא, אז מה זה נותן להם בעצם? במיוחד שיש אפס ישראלים בשוק להביא זה רק תוקע אותם עוד יותר.
על כל שחקן שמכרנו וזה לא משנה לאן כולם התחננו שהוא ישאר, אז מה זה משנה אם עשינו 2 מיליון או 6? זה לא שיביאו לפה שחקנים ב5-6 מיליון עכשיו. זה סך הכל מרפד חשבונות בנק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה