• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה לי ברור שב״ש עדיין תהיה קבוצה חזקה השנה בליגה. לא מבין את כל אלה שנתנו הימורים שהם יסיימו מקום חמישי או שישי. התחתית שלהם זה מקום שלישי

NOSFERATU ZODD אמר:
צריך לשים עין על איתן אזולאי מנתניה.

היה צריך לשים עליו עין כשהיה בפתח תקווה.

עכשיו הוא כבר מחוץ לטווח המחירים שלנו לרכש

לא התרגשתי מההפסד של ב"ש למכבי ת"א
ואני לא מתלהב מהניצחון מול יורדת בטוחה
ב"ש תהיה שם למעלה. אבל ברור שהיא הרבה פחות טובה משנה שעברה, ושהיא לא תתמודד איתנו ועם הגרמנים.

רק מכבי אמר:
לא התרגשתי מההפסד של ב"ש למכבי ת"א
ואני לא מתלהב מהניצחון מול יורדת בטוחה
ב"ש תהיה שם למעלה. אבל ברור שהיא הרבה פחות טובה משנה שעברה, ושהיא לא תתמודד איתנו ועם הגרמנים.
חדרה כל שנה עושים לנו את המוות. הם קבוצה מציקה.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
DelPiero אמר:
דוראנט, ג׳ודו - שניכם צודקים.

האינפלציה השפיעה גם עולם הכדורגל והסכומים עלו. הדיון סביב האם שחקן X שווה סכום Y הוא לדעתי לא רלוונטי.

הדבר היחידי שאמור לעניין, בטח אותנו כאוהדים, זה האם השחקן מתאים. אם כן, גם מליון יורו זה לא הרבה בשביל מכבי היום בשביל להביא אותו.

טפו טפו, כסף זה לא הבעיה.
אין בעיה גם לשלם 1.5 מיליון יורו וגם הייתי משלם יותר, אבל על שחקן שישדרג אותנו.

אני סתם ייתן דוגמה, בינואר האחרון ובקיץ הקודם היה דיבורים על שבירו לכל הגדולות פה וניפחו אותו ועשו ממנו חלוץ טופ ואיזי אמר שהוא רוצה 1.5 מיליון יורו

הוא שחקן נחמד, יכול להיות פה חלוץ שלישי, אבל לא יביאו חלוץ שלישי ב1.5 מיליון יורו.

גם מכבי ת''א הבינו את המשחק הזה והפסיקו לשלם והכתבים שלהם כבר מוציאים תדרוכים שהם מוכנים לשלם אולי 250 אלף יורו, לא יותר

שבירו לא דוגמה, כי חוץ מאיזי שירצקי אף אחד לא חשב שהוא שווה את הסכום הזה ולא עמד לשלם אותו.

אבל כן יש דוגמאות לשחקני רוטציה טובים שעלולים לעלות את הסכום הזה, וכל עוד הגישה שלנו תהיה "אם הוא לא להרכב, לא לשלם", אנחנו נמצא את עצמנו תוך תקופה בבעיה כי לא יהיה לנו סגל ישראלי מעבר לשחקני ההרכב (כמו שהתחיל לקרות השנה כשאבו פאני עזב).
העניין הוא שלא צריך להעמיס את הסגל בבינוניים שעולים כסף כי הם יתנו "עומק" מהספסל ודברים כאלה ואז להסתכל על הסגל עוד שנה-שנתיים ולראות שהוא מלא בבינוניים

מסכים לגמרי.

אמרתי מההתחלה שצריכים להיות חכמים ברכש - ולהשקיע הרבה בסקאוטינג רציני של יתר קבוצות הליגה והלאומית, כדי לאתר את השחקנים שיהיו רכש מצוין מוקדם.
וגם בשימוש חכם יותר בנוער (תחום שבו בהחלט ראינו התקדמות אדירה, קודם תחת מתאו ועכשיו עם אלברמן)

כמה עוד נשמע על דניאל פרץ ובאיירן מינכן? לא נמאס להם כבר? למה זה שהוא הוצג שם והמריא ותקע נוד בטיסה אמור לתפוס כותרות כאלו ראשיות כל הזמן?
ושלא תבינו לא נכון, אני מפרגן לו והכל ואין ספק שזה משהו יוצא דופן, פשוט יצא כבר מכל החורים.

אליאור אמר:
כמה עוד נשמע על דניאל פרץ ובאיירן מינכן? לא נמאס להם כבר? למה זה שהוא הוצג שם והמריא ותקע נוד בטיסה אמור לתפוס כותרות כאלו ראשיות כל הזמן?
ושלא תבינו לא נכון, אני מפרגן לו והכל ואין ספק שזה משהו יוצא דופן, פשוט יצא כבר מכל החורים.
רוברטו עושה את כל הבלאגן
הוא והנועה קירל שלו שהוא משווק

אליאור אמר:

לא כל יום קורה דבר כזה ששחקן מליגה ישראלית הגיע ישר לאחת הקבוצות הטובות בעולם

אשדוד עשו כל כך הרבה שטויות שהובילו לגול הזה שזה מדהים, אבל מה אפשר לצפות

ואן אובריים (תחיית המתים) ומילסון זה חיזוק משמעותי עבורם

SaTla אמר:
בדיוק חזרתי לראות את המשחק שלהם וגול של זהבי

בדיוק חזרתי לראות את המשחק שלהם וגול של רביבו
יצאתי ולא אחזור אבל מאוחר מידי

עברתי עכשיו על הלו"ז שלהם.
בהנחה שהפועל ת"א מפסידה להם בדרבי העלוב שלהם, זה 15/15 מובטח ב5 מחזורים ראשונים עבורם. הגרלה מדהימה כרגיל.
על המחזורים הראשונים לקבל גם את הפועל ת"א גם את ריינה גם את הפועל פ"ת וגם את הפועל חדרה. ואו.

אני לא רואה את זהבי מחזיק את כל העונה. לדעתי יהיה פצוע לפחות לחודשיים.

אחרי שראיתי את מילסון אני מבין למה מנסים למכור את גויאגון. זה פשוט אותו שחקן

הם לא נראים להיט, אשדוד חלשים בטירוף כרגע. וגיל כהן לא ברמה של הרכב בליגת העל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה