• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
אם הם באמת מאזרחים את סאבוריט
זה להביא 3 זרים, וזה יכול להפוך להם את הקבוצה.
מספיק שהם פוגעים ב-2 והם קבוצה אחרת לגמרי.
4 זרים אפילו לא?
הם גם רוצים לשחרר את לוקאסן ולהביא בלם במקומו

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
אם הם באמת מאזרחים את סאבוריט
זה להביא 3 זרים, וזה יכול להפוך להם את הקבוצה.
מספיק שהם פוגעים ב-2 והם קבוצה אחרת לגמרי.
4 זרים אפילו לא?
הם גם רוצים לשחרר את לוקאסן ולהביא בלם במקומו

נראה כרגע שלוקאסן יישאר. אבל אין לדעת

אני זוכר שהוא היה על סף חתימה פה שנה שעברה , מאחל לו שיכשל שם.

שחקן סביר שיעזור להם לדעתי

לא רואה איפה הוא משתלב פה כשיש לנו את חלאיילי וסבע על העמדה שלו ואני כמובן מעדיף את שניהם עליו.

אם הסעיף של חלאיילי היה מופעל, והוא היה עוזב, אז מאמין שהיינו הולכים על דוידה, כי אין באמת שחקן קו ימין ריאלי אחר (אולי סייף).

בכל אופן, הוא מגיע אחרי הרבה זמן בלי כדורגל. הוא ממש נמחק שם.
אני חושב שהוא שחקן יותר של שטחים, ופחות שטח מצומצם, יהיה מעניין לראות אותו, ואת השימוש של קין בו.

לא מבין איך אנשים כאן מחזיקים מהסגל שלהם, חוץ מזהבי מי יכול לתת שם גולים? אני לא רואה תרחיש שהם מקבלים אפילו 30-35 שערים משאר הסגל.
פציעה אחת של שחקן בן 36 והם אימפונטנטים התקפית.
גם לוקאסן שהיו כאלה שחשבו שהם רוצים לשחרר כדי להשתדרג נשאר ומסתבר שהוא בכלל זה שרצה לעזוב.
הם מאוד בינוניים וזה מהר מאוד יתפוצץ אלא אם יביאו זרים ברמה של שרי וסק והיסטורית הם לא יודעים להביא שחקנים בלבל הזה.

Hulk אמר:
לא מבין איך אנשים כאן מחזיקים מהסגל שלהם, חוץ מזהבי מי יכול לתת שם גולים? אני לא רואה תרחיש שהם מקבלים אפילו 30-35 שערים משאר הסגל.
גם לוקאסן שהיו כאלה שחשבו שהם רוצים לשחרר כדי להשתדרג נשאר ומסתבר שהוא בכלל זה שרצה לעזוב.
הם מאוד בינוניים וזה מהר מאוד יתפוצץ אלא אם יביאו זרים ברמה של שרי וסק והיסטורית הם לא יודעים להביא שחקנים בלבל הזה.

הם מצפים לקבל את הגולים בעיקר מהזרים.
מילסון והזר הפורטוגלי שמדברים עליו, ואולי עוד זר, יחד עם תורג'מן וכהן, הם חושבים שזה ייתן להם מספרים מקדימה.
הם תלויים בזרים. זהבי את שלו ייעשה.

רק מכבי אמר:
Hulk אמר:

הם מצפים לקבל את הגולים בעיקר מהזרים.
מילסון והזר הפורטוגלי שמדברים עליו, ואולי עוד זר, יחד עם תורג'מן וכהן, הם חושבים שזה ייתן להם מספרים מקדימה.
הם תלויים בזרים. זהבי את שלו ייעשה.
מילסון זה תואם גויאגון, הזר שמדברים אליו שחקן טוב אבל לא סקורר, תורג’מן וכהן ביחד לא יגיעו ל15 שערים.
אני באמת מנסה להבין איך אוהדים שלנו כלכך אופטימיים לגביהם ו פסימיים לגבינו.
הם ירדו דרסטית ברמת הכישרון הקיץ הזה, ורובי קין לא מרשים והרבה יותר חסר ניסיון אפילו מדגו וזה מורגש.

אני לא חושב שמילסון תואם גויאגון, עוד לפני שהוא הגיע למכבי ת''א הוא עשה קפיצה מסוימת במספרים בטורקיה.

KevinDurant אמר:
אני לא חושב שמילסון תואם גויאגון, עוד לפני שהוא הגיע למכבי ת''א הוא עשה קפיצה מסוימת במספרים בטורקיה.

הוא אחלה שחקן אבל לא רואה אותו נותן כאן אפילו דו ספרתי.
צריך לקחת בפורפרציה הוא שיחק מול הבן של ג’קי שכולנו יודעים כאן למה הוא פותח בהרכב..

נשבע שלהפועל הוא יהיה אם רע או טוב
אבל אם תשלם לו יעבור ללבוש צהוב

אם הוא יחתום אצלם זה יהפוך את ההגעה של דוידה לעוד יותר מיותרת

מוזר הקיקו הזה. מצד אחד אין לו מספרים מרשימים, מצד שני ברקורד הפורטוגלי שזה עיתון גדול מאוד בפורטוגל הוא היה בנבחרת העונה והשחקן היחיד שלא מהקבוצות הגדולות.

רק מכבי אמר:
קיקו בדרך למכבי ת"א.

רכש מאוד מסקרן. אולי השחקן הכי מעניין שהגיע לארץ.
נראה שאין לו מספרים בכלל בעונה החולפת אבל נשמע שהוא שחקן מוערך בפורטוגל

הוא שיחק שם בקבוצה קטנה. לא איזו אימפריה, כנראה היכולת שהביא שם בקבוצה קטנה וזה שהוא היה שם מוביל בקבוצה שלרוב התגוננה, די פיאר אותו ביחס לאחרים.

בגדול בליגה הפורטוגלית יש הגנות טובות מאוד.
דילן שהיה פה טוב מאוד, היה שם שחקן שנחשב בינוני מינוס ברמת הליגה הכוללת.

זו עבודת סקאוטינג, מאמין שהבחור ליברפול עושה שם את העבודה.

גם צריך להגיד שאין שם כסף בפורטוגל.
בשבילם מכירת שחקן בגיל לא צעיר זה רווח, והוא יקבל שכר שלא יכל לקבל שם.
וכמובן קידום מקצועי מקבוצת תחתית בפורטוגל לקבוצה שרצה על תארים, ותהיה בשלב בתים אירופי.

סורו חוזר לבית"ר.
יחד עם הוצקו וגורג שחתמו ודהן שחזר אליהם, בית"ר כנראה תעשה פלייאוף עליון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה