ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כדי לפתח ציפייה משחקן שיצליח בבוגרים צריך לראות ממנו תכונות *חריגות* לטובה ברמת הנוער. לא ראיתי מאל ים אף תכונה כזו, כנל ממדמון, כנל מפיינגולד ועוד רבים נוספים. לתת משחקים טובים ויציבים ברמת הנוער זה פשוט לא מדד לכלום, חייב לראות ניצוצות חריגים באיזה שהוא אספקט של המשחקRmc אמר:מזל שלא רכשנו את אל ים הזה מהפועל שנה שעברה (היה איזה דיבור בתקשורת לפי מה שזכור לי לפני שהאריך שם חוזה)
בינתיים נראה שחקן מאוד פרווה ורך, כמו רובם המוחלט של כוכבי נבחרת הנוער.
רק מכבי אמר:אגב, גם אמצע של סורו ותומא
לא בטוח שנופל ממוחמד וג'אבר/שואו
הלוואי וזה היה עוזר לנו... ברגע שכל אוהדי ההצלחות יחזרו ליציע וישלמו כל מס דבילי שהמועדון הזה מבקש הם יהיו קודמים לכולנוPlel אמר:הולכת להיות עונה קשה לצפייה
אבל היי לפחות כל האוהדי הצלחות יעופו מהיציע
מספרים יפים בליגה הגיאורגית אבל רק כדי לסבר את האוזן, הקבוצה שלו הודחה אחרי 2 הפסדים במפגש הכפול נגד.. האמרון ספרטנסרק מכבי אמר:https://www.transfermarkt.com/imran-oulad-omar/profil/spieler/342704
קשר 10 שמועמד לבש, אמור להחליף את פאון שיעבור לסכנין.
KevinDurant אמר:מספרים יפים בליגה הגיאורגית אבל רק כדי לסבר את האוזן, הקבוצה שלו הודחה אחרי 2 הפסדים במפגש הכפול נגד.. האמרון ספרטנסרק מכבי אמר:https://www.transfermarkt.com/imran-oulad-omar/profil/spieler/342704
זה היה לפני שנתיים, הלכתי על משהו קצת יותר עדכנירק מכבי אמר:KevinDurant אמר:מספרים יפים בליגה הגיאורגית אבל רק כדי לסבר את האוזן, הקבוצה שלו הודחה אחרי 2 הפסדים במפגש הכפול נגד.. האמרון ספרטנסרק מכבי אמר:https://www.transfermarkt.com/imran-oulad-omar/profil/spieler/342704
שיחקנו נגד טביליסי, ראינו את ה"איכות" והרמה.
ועדיין, לא הייתי מבטל אותו.
Kozmo אמר:אין לי מושג איך העומאר הזה, ייתכן שהוא יהיה שיחוק, אבל זה יהיה מקרי.
תכנית הרכש של ב"ש כל כך לקוייה, הכל שם מקרי, אין חשיבה, אין אסטרטגיה, אין תכנון קדימה. מי מנהל שם את ההצגה הזאת?
את פאון שהביאו דקה לפני סוף חלון העברות אשתקד ("כשהובאן ממליץ על שחקן, אני עוצם עיניים ומביא") משחררים עם הבאזר בחלון הנוכחי בשביל להביא מחליף שהוגרל.
אילון אלמוג שכבר כמה עונות חלש (נותן לו קרדיט שמתישהו הוא היה סביר), שהם בכלל לא צריכים, הם משכיבים עליו סכום יפה רק בגלל לחץ.
ליחזקאל לא הביאו מחליף.
זלאטנוביץ' היה מועמד ליומיים, יאו ניסו להביא גם מאתמול.
ניסו להפטר מקלימלה שרק לפני חצי שנה הגיע והם טוענים שהוא חלוץ טוב.
ספר שנתן שניים שלושה משחקים לא טובים בהתחלה כבר חיפשו להשאיל אותו לקבוצה אחרת, ועכשיו הוא די ממוסמר להרכב.
gargy אמר:Kozmo אמר:אין לי מושג איך העומאר הזה, ייתכן שהוא יהיה שיחוק, אבל זה יהיה מקרי.
תכנית הרכש של ב"ש כל כך לקוייה, הכל שם מקרי, אין חשיבה, אין אסטרטגיה, אין תכנון קדימה. מי מנהל שם את ההצגה הזאת?
את פאון שהביאו דקה לפני סוף חלון העברות אשתקד ("כשהובאן ממליץ על שחקן, אני עוצם עיניים ומביא") משחררים עם הבאזר בחלון הנוכחי בשביל להביא מחליף שהוגרל.
אילון אלמוג שכבר כמה עונות חלש (נותן לו קרדיט שמתישהו הוא היה סביר), שהם בכלל לא צריכים, הם משכיבים עליו סכום יפה רק בגלל לחץ.
ליחזקאל לא הביאו מחליף.
זלאטנוביץ' היה מועמד ליומיים, יאו ניסו להביא גם מאתמול.
ניסו להפטר מקלימלה שרק לפני חצי שנה הגיע והם טוענים שהוא חלוץ טוב.
ספר שנתן שניים שלושה משחקים לא טובים בהתחלה כבר חיפשו להשאיל אותו לקבוצה אחרת, ועכשיו הוא די ממוסמר להרכב.
נכון, אבל מי אנחנו שנסתכל בכלל על תכניות הרכש של קבוצות אחרות..
greenguy אמר:מישהו פה הזכיר את איתן אזולאי,מבחינה התקפית מזכיר מאוד את אבו פאני של לפני שנתיים,עדיין לא מדוייק אבל מלא בנוכחות.שווה לעקוב אחריו.
וב״ש נראים אפילו יותר גרוע מאיתנו. אליפות על הרצפה בשביל הצהבת
NOSFERATU ZODD אמר:greenguy אמר:מישהו פה הזכיר את איתן אזולאי,מבחינה התקפית מזכיר מאוד את אבו פאני של לפני שנתיים,עדיין לא מדוייק אבל מלא בנוכחות.שווה לעקוב אחריו.
אין סיכוי להביא אותו.
לא נסכים לשלם עליו.greenguy אמר:NOSFERATU ZODD אמר:greenguy אמר:מישהו פה הזכיר את איתן אזולאי,מבחינה התקפית מזכיר מאוד את אבו פאני של לפני שנתיים,עדיין לא מדוייק אבל מלא בנוכחות.שווה לעקוב אחריו.
אין סיכוי להביא אותו.
בגלל סגל?