• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
גיא צרפתי יאמן את מכבי נתניה.
סופר מעניין.

בשולי הדברים זה די מפרק את הכוורת של בכר, אחרי ששמשון נשאר פה, ועכשיו צרפתי יוצא לדרך שלו.

כתבתי בנושא של בכר לפני כמה ימים, שהלוואי שאם לא ברק היינו מביאים אותו. בעיניי הוא בחירה מושלמת אצלנו.

כובע קש אמר:
הימור שלי הוא נכשל שם
מסכים. מתחיל טוב כמו כל מאמן שם ותוך כמה חודשים מפוטר. לא יפתיע אותי אם לא מסיים את העונה אפילו

יום מעניין בליגה:
- צרפתי עם ניצחון בבכורה (אני לעומתכם חושב שהוא יצליח).
- הפועל ב''ש מפרקת את הפועל חיפה 4-0. רוני לוי מקבל תבוסות מהאקסיות בפעם המי יודע כמה.
- הפועל ירושלים מנצחת את הפועל ת''א ועוצרת לה רצף ניצחונות. מזכיר שבראשון אנחנו משחקים מול הפועל ת''א.

זהבי השבית את השוער של ביתר ועוד בא בתלונות לשופט שפסל ליונתן כהן את השער אחרי שנגח לאמצע מול שער ריק כי זהבי השבית את השוער שתי שניות לפני זה

ברגע שהשופט נתן 13 דקות הבנת שמכבי תל אביב תשים את הגול מאוד מהר כי שחקני ביתר רואים את השלט ונשברים מנטאלית

אליאור אמר:
hezildo אמר:
כדורגל משחקים 103 דקות ובסוף הגרמנים מנצחים.

כדורגל משחקים עד שהצהבת מנצחים

זה מזכיר לי משחק של הצהבת משנת 95 נגד בית שאן. הם קיבלו תוספת זמן ארוכה כמו כאן, 10 או 11 דקות וכמובן שכבשו את שער הניצחון בדקה האחרונה.

hezildo אמר:
אליאור אמר:
hezildo אמר:
כדורגל משחקים 103 דקות ובסוף הגרמנים מנצחים.

כדורגל משחקים עד שהצהבת מנצחים

זה מזכיר לי משחק של הצהבת משנת 95 נגד בית שאן. הם קיבלו תוספת זמן ארוכה כמו כאן, 10 או 11 דקות וכמובן שכבשו את שער הניצחון בדקה האחרונה.

אם לא היו כובשים כנראה שזו לא הייתה הדקה האחרונה

מכבי ת"א תצטרך להביא בלם במקום ניר ביטון. אין הרבה אופציות בשוק. מעניין לראות מה הם ייעשו.

רק מכבי אמר:
מכבי ת"א תצטרך להביא בלם במקום ניר ביטון. אין הרבה אופציות בשוק. מעניין לראות מה הם ייעשו.
יש לי בלם זר להציע להם

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
יש לי בלם זר להציע להם

מתחיל באות ש, 5 אותיות?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה