• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם לא יורידו להם נקודה אחרי האבוקות בהתחלה, מקווה שהקוקסינלים בראשות דודו בזק יעשו קצת רעש בתקשורת.

איך אוהד צהבת יכול לשמוח מניצחון כזה מכור? לא ברור לי
בעצם אני נזכר איך הם רצו שיורידו לנו נקודות, אז בסדר, מסתדר

אין מצב שלא מורידים להם נקודות על האבוקות.
זה כבר באמת יהיה מסריח.

אליאור אמר:

לא רק שהם ישמחו מהניצחון הזה הם עוד יבכו על השיפוט הזה

Daniel123 אמר:
אין מצב שלא מורידים להם נקודות על האבוקות.
זה כבר באמת יהיה מסריח.

לא יורידו. יתנו להם על תנאי ורק ''בנסיבות מחמירות''. בדרבי הבא יהיה אבוקות, אבל זה לא יהיה ''נסיבות מחמירות'', אז שוב לא יורידו. הפועל ת''א לא תגיע לפלייאוף, אז לא יהיו עוד אבוקות.
והופ, לא יורידו להם נקודות.

כרמליסט ירוק אמר:
זה לא מכירה. ניצחון של מכבי תל אביב זה הדבר הצפוי והרגיל, בגלל זה קל לשרוק פה פנדל לטובתם וקשה לשרוק פנדל נגדם. זה פסיכולוגי

זו מכירה

אליאור אמר:

אתה לא מכיר אותם?
אלה הניצחונות שהם הכי אוהבים ורוצים. אני בטוח שנראה עוד הלילה עשרות ציוצים על כך שהם גאים בניצחון הזה, וזה הכי מתוק וכו'.
זו המנטליות שלהם.

https://twitter.com/ShohamBehar/status/1747692314347053469

אגב, מעבר לפנדלים, היה גם את הדריכה הזו. סביר להניח שכל קבוצה אחרת בליגה זה אדום.

אם הגרמנים קיבלו על הדבר הזה פנדל, פיירו צריך לקבל פנדל כל משחק בערך

רק מכבי אמר:
אליאור אמר:

אתה לא מכיר אותם?
אלה הניצחונות שהם הכי אוהבים ורוצים. אני בטוח שנראה עוד הלילה עשרות ציוצים על כך שהם גאים בניצחון הזה, וזה הכי מתוק וכו'.
זו המנטליות שלהם.
זאת בושה וחרפה בשביל השופטים לא לעזור להם

הפנדל שלא נשרק - חמור מאוד, יכל גם להיות אדום שם.

הפנדל שנשרק - כלום ושום דבר, איך לייבה בעצמו אמר הדביל ״חיבוק רגעי״

הדריכה של פרץ - אדום ודאי

הואר היום אשם לא פחות מהשופט

GKagelmacher אמר:

זה אותו חכמון ב-VAR שלא נתן את הפנדל על פיירו עם התפיסה.

רק מכבי אמר:
GKagelmacher אמר:

אני יכול להבין את השריקה שהייתה היום ואת האי-שריקה שהייתה אצל פיירו ואת האי-שריקה שהייתה היום אצל שימיץ.

אני לא יכול להבין את החוסר אחידות בין המקרים, או שמחליטים גורף שהתפיסות האלה זה פנדל או שמחליטים שלא.

היום שחקן של סכנין תפס את שימיץ בפלג גוף העליון ולפני כמה משחקים היה תפיסה ברורה על פיירו, מה גם שאני מאמין שבשני המקרים האלה אם שופט המגרש היה שורק לפנדל הVAR לא היה מבטל את ההחלטה כמו שהוא לא הפך את ההחלטה על סאבוריט היום.

הבעיה בשיפוט בארץ בעיקר היא חוסר האחידות. בפרמיירליג למשל יש לא מעט דברים שאנחנו מחשיבים "כטעויות שיפוט" אבל לפחות שם השיפוט הוא "יחסית" אחיד.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
GKagelmacher אמר:

אני יכול להבין את השריקה שהייתה היום ואת האי-שריקה שהייתה אצל פיירו ואת האי-שריקה שהייתה היום אצל שימיץ.

אני לא יכול להבין את החוסר אחידות בין המקרים, או שמחליטים גורף שהתפיסות האלה זה פנדל או שמחליטים שלא.

היום שחקן של סכנין תפס את שימיץ בפלג גוף העליון ולפני כמה משחקים היה תפיסה ברורה על פיירו, מה גם שאני מאמין שבשני המקרים האלה אם שופט המגרש היה שורק לפנדל הVAR לא היה מבטל את ההחלטה כמו שהוא לא הפך את ההחלטה על סאבוריט היום.

הבעיה בשיפוט בארץ בעיקר היא חוסר האחידות. בפרמיירליג למשל יש לא מעט דברים שאנחנו מחשיבים "כטעויות שיפוט" אבל לפחות שם השיפוט הוא "יחסית" אחיד.

כשזה אותו שופט בVAR זו בדיוק הבעיה. זה לא חוסר אחידות לא בין כל השופטים, אלא אצל אותו שופט. מביך.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

כשזה אותו שופט בVAR זו בדיוק הבעיה. זה לא חוסר אחידות לא בין כל השופטים, אלא אצל אותו שופט. מביך.
צריך להגיד ביושר לטובת אותו שופט, יש הבדל בין לא לבטל החלטה על הדשא (כלומר לבטל את הפנדל היום) לבין להפוך החלטה של שופט (כמו המקרה של פיירו)

מצד אחד צריך להגיד שלא היה פנדל ב100% וזה CLEAR-CUT ומצד שני צריך להגיד שהיה פאול ב100% על פיירו וזה CLEAR-CUT

זה אני מניח שפה בדיוק הבעיה, במקרה אחד שופט על הדשא מחליט שהתפיסה זה פנדל ובמקרה השני תפיסה זה לא פנדל

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

צריך להגיד ביושר לטובת אותו שופט, יש הבדל בין לא לבטל החלטה על הדשא (כלומר לבטל את הפנדל היום) לבין להפוך החלטה של שופט (כמו המקרה של פיירו)

מצד אחד צריך להגיד שלא היה פנדל ב100% וזה CLEAR-CUT ומצד שני צריך להגיד שהיה פאול ב100% על פיירו וזה CLEAR-CUT

זה אני מניח שפה בדיוק הבעיה, במקרה אחד שופט על הדשא מחליט שהתפיסה זה פנדל ובמקרה השני תפיסה זה לא פנדל

זה ברור שהאשמה היא קודם כל על השופט במגרש שקרוב לאירועים, ומחליט.
בכלל, באופן כללי לדעתי הגיע הזמן ששופטים פחות ישרקו פנדלים ומקרי ספק, והVAR יתקן במידת הצורך המובהק. כמובן שאם זה פנדל ברור, אז השופט צריך לשרוק מיידית.
זה ייתן יותר אחידות. ויגרום שהפנדלים שמגיעים מהVAR יהיו יותר מובהקים.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

זה ברור שהאשמה היא קודם כל על השופט במגרש שקרוב לאירועים, ומחליט.
בכלל, באופן כללי לדעתי הגיע הזמן ששופטים פחות ישרקו פנדלים ומקרי ספק, והVAR יתקן במידת הצורך המובהק. כמובן שאם זה פנדל ברור, אז השופט צריך לשרוק מיידית.
זה ייתן יותר אחידות. ויגרום שהפנדלים שמגיעים מהVAR יהיו יותר מובהקים.
אני מסכים אתך, אבל צריך לקבל החלטה כזאת.

לי אישית מרגיש שהשופטים בארץ שורקים די מהר והVAR (בצדק) לא פוסל אותם ובהרבה מקרים הVAR יותר מדי "מחפש" את הפנדל או האדום כמו במקרה של הפועל פ''ת אתמול

הקמפיין של העיתונאים שלהם להשפיע על השופטים עבד. זה אדום לדור פרץ שלא נשרק פלוס פנדל בוודאות ואולי גם אדום ללוקאסן.

בסוף אחרי שהצהבת יזכו באליפות העונה על הפרש שערים הם יצהלו וישמחו ויגידו איך הכל הלך נגדם והאיש עם הקסקט רשם באופן מושחת 15 זרים שלא מגיעה להם אזרחות כמו למשל שחקנים שאמא שלהם יהודיה או שחקנים שבכלל לא יהודים אלא רק נשואים לאישה ישראלית ואיך היו אמורים להוריד לנו שתי נקודות בבית הדין ולא אחת
אלה יהיו טקסטים כל כך רומנטיים ומרגשים מבחינתם על איך זכו כנגד כל הסיכויים וכנגד השופטים וביה"ד שאני עם דמעות כבר מעכשיו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה