ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני לא חושב שבלטקסה משדרג את מרכז ההגנה שלהם ועדיין נראה שיש להם בעיות במשחק ההגנה.רק מכבי אמר:אם מכבי ת''א סוגרת את החלון עם בלטקסה, קארצב, יחזקאל, ועוד זר שהתפנה להם אחרי שמאסון עוזב זה חלון של אליפות.
KevinDurant אמר:אני לא חושב שבלטקסה משדרג את מרכז ההגנה שלהם ועדיין נראה שיש להם בעיות במשחק ההגנה.רק מכבי אמר:אם מכבי ת''א סוגרת את החלון עם בלטקסה, קארצב, יחזקאל, ועוד זר שהתפנה להם אחרי שמאסון עוזב זה חלון של אליפות.
לגבי יחזקאל אני בספק
כן אתה צודקרק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני לא חושב שבלטקסה משדרג את מרכז ההגנה שלהם ועדיין נראה שיש להם בעיות במשחק ההגנה.רק מכבי אמר:אם מכבי ת''א סוגרת את החלון עם בלטקסה, קארצב, יחזקאל, ועוד זר שהתפנה להם אחרי שמאסון עוזב זה חלון של אליפות.
לגבי יחזקאל אני בספק
אני חושב שאם קין ישחק הרבה עם 3 בלמים, בלטקסה יעזור להם, במערך כזה הוא יודע לעשות עבודה לא רעה. ושוב, לעומת מה שיש להם עד שהוא הגיע חיזוק (יותר טוב מייני ולדעתי גם מנחמיאס).
יחזקאל נצטרך לראות, אבל אני מבין שמורן מאירי עובד על זה חזק.
אמרתי שאם כל זה יקרה, זה חלון של אליפות. כי זה לבוא באמצע עונה ולהביא 4 שחקנים בעמדות שאתה צריך שנותנים לך הרבה אפשרויות.
מישהו חשב שהוא יבחר אחרת?רק מכבי אמר:קארצב במכבי ת''א בהשאלה עם אופציית רכישה
היו רעים מאוד בחלקים שראיתי מהמשחק, הם די מאזנים את הפתיחה הרעה מאוד שלהם ואפילו קצת יותר מזה אבל גם זה יתיישר להערכתי, הם לא נראים משהוApoc אמר:ניצחון שביעי ברצף של ב"ש שלא רואה בעיניים
רק מכבי אמר:הפועל פ"ת עולה בערך עם הנוער מול הצהובים.
צפו לפירוק קליל
Judokan אמר:רק מכבי אמר:הפועל פ"ת עולה בערך עם הנוער מול הצהובים.
צפו לפירוק קליל
אנטי נאחס נאה ומכובד
רק מכבי אמר:הפועל פ"ת עולה בערך עם הנוער מול הצהובים.
צפו לפירוק קליל