• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עכשיו ראיתי את התקציר. ביזיון כזה לא ראיתי הרבה זמן

אם מכבי ת''א סוגרת את החלון עם בלטקסה, קארצב, יחזקאל, ועוד זר שהתפנה להם אחרי שמאסון עוזב זה חלון של אליפות.

רק מכבי אמר:
אם מכבי ת''א סוגרת את החלון עם בלטקסה, קארצב, יחזקאל, ועוד זר שהתפנה להם אחרי שמאסון עוזב זה חלון של אליפות.
אני לא חושב שבלטקסה משדרג את מרכז ההגנה שלהם ועדיין נראה שיש להם בעיות במשחק ההגנה.

לגבי יחזקאל אני בספק

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
אני לא חושב שבלטקסה משדרג את מרכז ההגנה שלהם ועדיין נראה שיש להם בעיות במשחק ההגנה.

לגבי יחזקאל אני בספק

אני חושב שאם קין ישחק הרבה עם 3 בלמים, בלטקסה יעזור להם, במערך כזה הוא יודע לעשות עבודה לא רעה. ושוב, לעומת מה שיש להם עד שהוא הגיע חיזוק (יותר טוב מייני ולדעתי גם מנחמיאס).

יחזקאל נצטרך לראות, אבל אני מבין שמורן מאירי עובד על זה חזק.

אמרתי שאם כל זה יקרה, זה חלון של אליפות. כי זה לבוא באמצע עונה ולהביא 4 שחקנים בעמדות שאתה צריך שנותנים לך הרבה אפשרויות.

סילבס חתם בחדרה וינסה להשאיר אותם בליגה.
יאללה חיים, להדיח את מכבי ת''א בגביע.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

לגבי יחזקאל אני בספק

אני חושב שאם קין ישחק הרבה עם 3 בלמים, בלטקסה יעזור להם, במערך כזה הוא יודע לעשות עבודה לא רעה. ושוב, לעומת מה שיש להם עד שהוא הגיע חיזוק (יותר טוב מייני ולדעתי גם מנחמיאס).

יחזקאל נצטרך לראות, אבל אני מבין שמורן מאירי עובד על זה חזק.

אמרתי שאם כל זה יקרה, זה חלון של אליפות. כי זה לבוא באמצע עונה ולהביא 4 שחקנים בעמדות שאתה צריך שנותנים לך הרבה אפשרויות.
כן אתה צודק

לדעתי יעדיפו את דוידזאדה על בלטקסה ב3 בלמים

Apoc אמר:
ניצחון שביעי ברצף של ב"ש שלא רואה בעיניים
היו רעים מאוד בחלקים שראיתי מהמשחק, הם די מאזנים את הפתיחה הרעה מאוד שלהם ואפילו קצת יותר מזה אבל גם זה יתיישר להערכתי, הם לא נראים משהו

רק מכבי אמר:
הפועל פ"ת עולה בערך עם הנוער מול הצהובים.
צפו לפירוק קליל

אנטי נאחס נאה ומכובד

הפועל פ''ת היו היום באמת עם חצי קבוצה כשירה. בלי ההגנה, ועם שחקני נוער ושחקנים שאין להם כמעט הופעות בליגת העל.
אמנם המשטח בפ''ת מזעזע כרגע, ועדיין, הצהובים היו חייבים לנצח שם, הגיעו גם בפורמה טובה אחרי ניצחון בדרבי.

הם מתקשים מאוד בלי מילסון. השאלה מה יקרה עד שהוא יחזור. ולמשחק בטוטו משמעות גם בנושא הזה. הפסד שלהם שם + הורדת נקודה בבית הדין, והם נכנסים לסחרור רציני.

הם כבר עכשיו בסחרור,היה להם מספיק הזדמנויות לסגור את המשחק אבל זה לא נכנס להם.הם מסתכלים עלינו בכל דבר לעומתנו שאנחנו מסתכלים רק על עצמנו
הם במומנטום רע ועדיין זה יהיה עד הסוף

הם בתקופה רעה, אבל לכל קבוצה יש עליות וירידות. סביר להניח שהם יצאו מזה, במיוחד כשמילסון יחזור.
זה יהיה צמוד עד הסוף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה