• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני מחזיק ממלדה.
לדעתי זה רכש טוב עבורם.
הוא עשה בחירות קבוצות נוראית (ותודה לדודו), וזה פגע לו בהתקדמות.
אבל הוא שיפר את המשחק שלו בכמה אספקטים, למד להיות גם שחקן כנף בנוסף לחלוץ. וגם גדל פיזית.
הוא עם 3 בישולים בכלום דקות העונה בבלגיה, זה כמעט כמו מה שליאור עשה בעונה שלמה בעונה שעברה באנדרלכט בהרבה יותר דקות.
מגיע בכסף קטן, עסקה טובה.

החתמה לא ברורה שלהם בעמדה שהם לא באמת צריכים. נראה לי יותר כמו רכש להשתיק את הקהל שלהם.
העונה עם 3 אסיסטים ב310 דק זה קצת פחות מאסיסט למשחק.
0 שערים
לא פתח ב11 באף משחק ליגה העונה.
בעונה שעברה סה"כ 2 אסיסטים ו0 שערים ב1160 דק
שוב, לא מרשים.
אבל בליגה שלנו בטוח שיתן יותר מספרים. השאלה על חשבון מי הוא ישחק שם.

Nirgreen אמר:
הגרמנים במו״מ על שלמה

בלם אדיר
חבשי היהודי. תמיד מרשים מאוד מבחינת סטטיסטיקה ופחות עובר את מבחן העין. מאוד error prone.

ניגרים מטריל אין הסבר אחר..
רכש בינוני מאוד
ומלדה די מגדיל את הסיכויים שנראה את מדמון כאן בקיץ

פשוט מטורף
הם יורים לכל הכיוונים ומביאים את כל הכושלים האלה שנכשלו בבלגיה
כמו מכבי חיפה של פעם

אבי נמני נוקם על הפיטורים ומשדך להם את רז שלמה.

האמת? הוא לא כזה רע כמו שעושים ממנו. לא שחקן גדול, אבל בליגה פה לצד בלם נורמלי, ושלפניו יש קישור נורמטיבי ומאחוריו שוער סביר, הוא אמור להיות בסדר.
לוקח אותו לפני גרשון לדוגמא כבלם רביעי ברוטציה.
עשה הסבה לעמדת הקשר האחורי העונה אצל גארסיה, יהיה מעניין לראות אותו חוזר אחורה לעמדת הבלם.

אגב, זה מעיד שהם מבינים/מעריכים שהפציעה של סאבוריט משמעותית.

רק מכבי אמר:

האמת? הוא לא כזה רע כמו שעושים ממנו. לא שחקן גדול, אבל בליגה פה לצד בלם נורמלי, ושלפניו יש קישור נורמטיבי ומאחוריו שוער סביר, הוא אמור להיות בסדר.
עשה הסבה לעמדת הקשר האחורי העונה אצל גארסיה, יהיה מעניין לראות אותו חוזר אחורה לעמדת הבלם.

יש להם דברים שהם צריכים לעשות בסגל כמו השחקן התקפה והשחקן הגנה וצריך להגיד את האמת, אלה האופציות בשוק.

שאנחנו חיפשנו חלוץ דיברנו על קייס גאנם ושחיפשנו בלם השם של רז שלמה עלה בין היתר.

זה השמות "החמים" בשוק בזמן שכל שחקן מתוך הליגה עולה 1.5 מיליון יורו צפונה

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

יש להם דברים שהם צריכים לעשות בסגל כמו השחקן התקפה והשחקן הגנה וצריך להגיד את האמת, אלה האופציות בשוק.

שאנחנו חיפשנו חלוץ דיברנו על קייס גאנם ושחיפשנו בלם השם של רז שלמה עלה בין היתר.

המלחמה הפכה את השוק.
בקיץ הם לא הסכימו לשלם 750 אלף על גיל כהן מאשדוד, ועכשיו הם ישלמו כנראה אותו מחיר פחות או יותר על רז שלמה.

Hulk אמר:
ניגרים מטריל אין הסבר אחר..
רכש בינוני מאוד
ומלדה די מגדיל את הסיכויים שנראה את מדמון כאן בקיץ

לא חושב שזה משליך על מדמון באיזושהי צורה.
אם צריך הם יעשו "דיאטה" לסגל, כי כרגע הם ברכש סטייל אלונה לפני 4-5 עונות שהעמיסה את כל הבינונייים של הליגה.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

המלחמה הפכה את השוק.
בקיץ הם לא הסכימו לשלם 750 אלף על גיל כהן מאשדוד, ועכשיו הם ישלמו כנראה אותו מחיר פחות או יותר על רז שלמה.
זה לא רק המלחמה זה העניין שיש להם צורך מיידי ואין הרבה ברירות.

אני מניח שזה בגלל הפציעה של סאבוריט, גם על אותה משבצת.

צריך לזכור שהם איבדו גם את ביטון

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

המלחמה הפכה את השוק.

אני בטוח שבלי המלחמה הם היו סוגרים בלם זר, ולא מביאים 2 בלמים ישראליים כמו בלטקסה ושלמה

בעקבות התיקו אברמוב הולך להגיש הצעה על מנור סולומון

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
המלחמה הפכה את השוק.

אני בטוח שבלי המלחמה הם היו סוגרים בלם זר, ולא מביאים 2 בלמים ישראליים כמו בלטקסה ושלמה
אני לא בטוח, הם כל החלון מדברים על מגן ימני ושחקן כנף ועכשיו גם בלם, בסופו של דבר יש להם מקום לזר אחד והם צריכים להתפשר בשאר העמדות במידה ואכן יגיע זר

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

אני לא בטוח, הם כל החלון מדברים על מגן ימני ושחקן כנף ועכשיו גם בלם, בסופו של דבר יש להם מקום לזר אחד והם צריכים להתפשר בשאר העמדות במידה ואכן יגיע זר

שאר העמדות שמדברים עליהם זה חיזוק רוחבי יותר מאשר חיזוק עומק, וזה לא דברים שישנו להם את העונה. לא גיים צ'יינג'ר.
מגן ימני הם רוצים את הכישרון של הפועל חיפה. ואם הם קצת יעלו במחיר, כץ אורז להם אותו יפה ושולח. וזה אמור להספיק יחד עם כהן.
שחקן כנף הם סגרו כבר את מלדה שלדעתי יהיה הרבה יותר כנף מחלוץ. וברגע שמילסון יחזור, הם פחות יסתכלו על הבעייתיות של שחקני הכנף.
כשנפצעים לך 2 מתוך 3 הבלמים הבכירים שלך (כשאחד מהם הוא זר) אתה מביא בלם זר. זה דחוף מעוד חיזוק רוחבי כזה או אחר.
להציב סגל בלמים שמורכב מנחמיאס, לוקאסן, בלטקסה ושלמה לקבוצה כמו מכבי ת''א זה די מביך. לא חושב שהיינו רואים את זה בלי המלחמה.
אני לא הייתי מקבל כזו מצבת בלמים בשום אופן. שחקנים חלשים באופן יחסי.

אומרים שזה בעיה להביא זרים וזה נראה לי נכון. מצד שני הגיעו לכאן החודש האחרון כמה זרים מצד שלישי אני לא יודע עד כמה הם שווים משהו וברור שאלו לא שחקנים בפרופיל גבוה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה