• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
האמת שב750 אלף יורו הייתי מביא

רז שלמה זה הגרסה החדשה של דגני וגוטליב. חרא של בלם.

אני חושב שאתה קצת נסחף.
גוטליב זה בלם תחתית ליגת העל ביום טוב. אין בו שום דבר איכותי. סתם שחקן. אם לא היה גדל בהפועל ת''א, לא היו מדברים עליו בכלל.
דגני זה בכלל בלם בהסוואה, אחרי שעשה הסבה מכל תפקיד אפשרי במגרש ובעיקר ממגן ימני לבלם. הוא הרבה אחרי שיאו, ושוב, הוא בכלל לא בלם במקור. ואין לו תכונות שמתאימות לבלם איכותי.

רז שלמה הוא שחקן לא מספיק טוב בעיניי למכבי חיפה/מכבי ת''א, אבל הוא בהחלט שחקן ראוי. נתונים פיזיים ואתלטיים טובים, ואפילו טכניקה בכלל לא רעה.
לא הייתי רוצה אותו פה, ואני לא חושב שהוא יחזק אותם מידי (אם כי ברור שיש להם בעיה בעמדת הבלם), כי יש לו המון ליקויים, אבל להשוות אותו לדגני וגוטליב זה מוגזם.

אולי קצת נסחף, אבל עדיין לדעתי בלם חלש. לא חיזוק לשום קבוצת צמרת. יש לו נתונים פיזיים טובים וראינו אותו משחק גם בלם וגם קשר אחורי אבל מעבר לזה שום דבר. שחקן הגנה עם קצרים במוח.

מה שכן, לגבי שלמה - לרכוש אותו ב-1.2 מיליון יורו זו פאניקה מארץ הפאניקות. מחיר מופרז.

אגב, גם מכבי ת''א עם בעיה בסוגיית הרישום לאירופה.
קארצב, מלדה, שלמה, בלטקסה.
רק 3 יכולים להירשם.
בכל מקרה, גם אם זר נוסף יגיע אליהם ואם יחזקאל יצטרף אליהם, לאירופה הם לא יוכלו להירשם. חלון הרישום נסגר הלילה.

רק מכבי אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
האמת שב750 אלף יורו הייתי מביא

רז שלמה זה הגרסה החדשה של דגני וגוטליב. חרא של בלם.

אני חושב שאתה קצת נסחף.
גוטליב זה בלם תחתית ליגת העל ביום טוב. אין בו שום דבר איכותי. סתם שחקן. אם לא היה גדל בהפועל ת''א, לא היו מדברים עליו בכלל.
דגני זה בכלל בלם בהסוואה, אחרי שעשה הסבה מכל תפקיד אפשרי במגרש ובעיקר ממגן ימני לבלם. הוא הרבה אחרי שיאו, ושוב, הוא בכלל לא בלם במקור. ואין לו תכונות שמתאימות לבלם איכותי.

רז שלמה הוא שחקן לא מספיק טוב בעיניי למכבי חיפה/מכבי ת''א, אבל הוא בהחלט שחקן ראוי. נתונים פיזיים ואתלטיים טובים, ואפילו טכניקה בכלל לא רעה.
לא הייתי רוצה אותו פה, ואני לא חושב שהוא יחזק אותם מידי (אם כי ברור שיש להם בעיה בעמדת הבלם), כי יש לו המון ליקויים, אבל להשוות אותו לדגני וגוטליב זה מוגזם.

גוטליב גדל בעכו.

ורז שלמה בלם נחמד לקבוצות אמצע טבלה, הוא לא ברמה לקבוצה עם שאיפות.

Nirgreen אמר:
הגרמנים מנחיתים כ6 לגיונרים בחלון אחד
בזמן שאנחנו ילד פישר בן 18 וחמד והרוסי אולי יחתום..

הכמות לא מעניינת, אפשר להנחית גם 10 ליגיונרים בחלון אחד אבל האיכות זה מה שחשוב. בנתיים מכל הליגיונרים היחיד שאיכותי זה קארצב, כל השאר נגרים.

זה 4 לגיונרים ואם גם יחזקאל יחתום שם אז 5
איפה השישי?
וכן רק קארצב ויחזקאל שחקנים לגיטימים

רק מכבי אמר:
לגבי יחזקאל

https://twitter.com/razamir29/status/1753414200095875342?t=uZUfH6p4r2jdEOUbSq-b8A&s=19

רק מחזק את הטענה שלי שפשכצקי כתב חרטטן ולא אמין.
הוא עוד לא סיכם שם ולא נעליים.
בכל מקרה, מקווה שילך לב"ש ולא לקריית שלום.

דלפ: שוראנוב יותר טוב ממדמון.

שילך לשם ויסתכל על זועבי ותורגמן וכל הנגרים לפניו ברוטציה.

מרשים איך הפועל ב"ש גירדה את הרצף ההיסטורי הזה משום מקום
ברדה מאמן טוב

כי סכנין אהבלים, איזה פנדל מפגר.
ואני רוצה לראות את פיירו מקבל כזה פנדל..

כל תופעת הליגיונרים הזאת יצאה מכל פרופורציה... רק בישראל גם שחקן ספסל ישראלי מתחתית הליגה שלישית בקמבודיה יקבל סטטוס של ליגיונר
יש אנשים שמשחקים בחו"ל ברמות ש - 3/4 ליגה ישראלית (ואולי גם ליגה לאומית) יותר מקצועיים מהם

https://www.transfermarkt.com/henry-addo/profil/spieler/947166

בדרך למכבי ת''א. יהיה הזר ה-6. מאמין שהם מייעדים אותו לעמדת הכנף ואולי בעמדת החלוץ לעיתים.

ייצא לי לראות אותו במקרה כשהם שיחקו מול גנט בתחילת העונה במוקדמות של הקונפרנס. היה לא רע בכלל. נתן 2 בישולים ב-2 המשחקים נגדם.
אני בטוח שהם גם הגיעו אליו דרך הסקאוטינג שהם עשו לקראת המשחקים מול גנט בבתים.

סה''כ בז'ילינה יש לו 28 משחקים, 7 שערים, ו-4 בישולים.

היו דיווחים שהוא היה סגור בסטנדרט ליאז' בחלון הזה, אבל משהו שם התפקשש, והוא בדרך למכבי ת''א שמעבה עוד יותר את הסגל שלה.

אני לא יודע מה זה אומר לגבי יחזקאל, יכול מאוד להיות שזה יהיה במקום ולא בנוסף.

כמה שחקני התקפה יש שם כבר?
ואם זה במקום יחזקאל, הייתי שם עליו את היד ומזמבר אותם שוב.

Daniel123 אמר:
כמה שחקני התקפה יש שם כבר?
ואם זה במקום יחזקאל, הייתי שם עליו את היד ומזמבר אותם שוב.

מניח שהם לא היו מוותרים עליו סתם, אולי הבינו שזה יהיה יותר מסובך ממה שחשבו ברמת אופ''א וההחלטה שלהם.

מצבו טוב, מקבל 550 אלף יורו לעונה.

הקנדי משתגע אם גם הוא חותם במיליון יורו הוא בזבז בחלון אחד מעל 3מיליון יורו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה