• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הזר שמועמד אליהם דווקא שחקן מעניין, הלוואי וגם אצלנו יתחילו להביא שחקנים בפרופיל הזה

הוא הבין שרכש בינואר עושה את הכל, הוא הביא את כל מי שהוא יכל

רק מכבי אמר:
https://www.transfermarkt.com/henry-addo/profil/spieler/947166

בדרך למכבי ת''א. יהיה הזר ה-6. מאמין שהם מייעדים אותו לעמדת הכנף ואולי בעמדת החלוץ לעיתים.

ייצא לי לראות אותו במקרה כשהם שיחקו מול גנט בתחילת העונה במוקדמות של הקונפרנס. היה לא רע בכלל. נתן 2 בישולים ב-2 המשחקים נגדם.
אני בטוח שהם גם הגיעו אליו דרך הסקאוטינג שהם עשו לקראת המשחקים מול גנט בבתים.

סה''כ בז'ילינה יש לו 28 משחקים, 7 שערים, ו-4 בישולים.

היו דיווחים שהוא היה סגור בסטנדרט ליאז' בחלון הזה, אבל משהו שם התפקשש, והוא בדרך למכבי ת''א שמעבה עוד יותר את הסגל שלה.

אני לא יודע מה זה אומר לגבי יחזקאל, יכול מאוד להיות שזה יהיה במקום ולא בנוסף.
יכולים להביא את יחזקאל בתור מגן

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
https://www.transfermarkt.com/henry-addo/profil/spieler/947166

בדרך למכבי ת''א. יהיה הזר ה-6. מאמין שהם מייעדים אותו לעמדת הכנף ואולי בעמדת החלוץ לעיתים.

ייצא לי לראות אותו במקרה כשהם שיחקו מול גנט בתחילת העונה במוקדמות של הקונפרנס. היה לא רע בכלל. נתן 2 בישולים ב-2 המשחקים נגדם.
אני בטוח שהם גם הגיעו אליו דרך הסקאוטינג שהם עשו לקראת המשחקים מול גנט בבתים.

סה''כ בז'ילינה יש לו 28 משחקים, 7 שערים, ו-4 בישולים.

היו דיווחים שהוא היה סגור בסטנדרט ליאז' בחלון הזה, אבל משהו שם התפקשש, והוא בדרך למכבי ת''א שמעבה עוד יותר את הסגל שלה.

אני לא יודע מה זה אומר לגבי יחזקאל, יכול מאוד להיות שזה יהיה במקום ולא בנוסף.
יכולים להביא את יחזקאל בתור מגן

הם מדברים על דזנט מפת, ובן הרוש מהסרדינים.
אחרי שהגיע אדו, זה לא יהיה גם יחזקאל וגם אחד מהם.
נראה אם אחד מהם נסגר, אז זה יוריד את אופצית יחזקאל. אם לא נסגר עם אחד מהם, זה עדיין יכול לצאת לפועל כי יחזקאל עוד יכול להצטרף כחופשי אם וכאשר.

אגב, מדמון שבר בצורת וכבש היום. סיומת טובה.
מנגד, אוסמן של ריינה עם עוד משחק טוב של שער ובישול

https://www.transfermarkt.com/nika-khorkheli/profil/spieler/659744

חתם בבית"ר בהשאלה עם אופציית רכישה.
שחקן נבחרת הנוער של גאורגיה ששיחקה מול ישראל היורו האחרון (הוא לא שותף).

החלון עדיין פתוח?
יש מצב שת"א מחתימים עוד 15 שחקנים

ב''ש בדרך להחתים את החלוץ ארתור שושנאצ'ב שמשחק עם ארד בקייראט.
הוא שיחק נגדנו בצמד המפגשים. וגם בישל את השער הראשון לואגנר לאב בגומלין (בהפסד 2-0).
שחקן של 46 שערים ו-16 בישולים ב-128 משחקים.

רכש מסקרן

כובע קש אמר:
אשכרה הפועל נקודה מפלייאוף עליון
איזה ליגה הזייה

בית"ר, הפועל, פ"ת, סכנין ונתניה נאבקות על הפלייאוף.
יש עוד 6 משחקים ובתאכלס כל אחת מהן יכולה להכנס.

ת"א מנסים להיפטר מיוני קוקיות ולהעביר אותו לאחים שלהם מהיציע המזרחי.

ז'ילינה הקבוצה ממנה הגיע אדו, הרכש החדש של מכבי ת''א הוציאה הודעה על עזיבת השחקן, שימו לב לדברים:

"החלוץ בן ה-20 מגאנה ימשיך את הקריירה שלו בישראל, הנרי אדו דחף לעבור למכבי תל אביב. האפריקאי, שסבל מכמה בעיות בריאותיות, התעקש יחד עם סוכנו לעזוב ולא הותיר לנו ברירה אלא להסכים להעברתו. לאחר לחץ גובר מצד השחקן והסוכן, זה היה הפתרון האפשרי היחיד.

אדו הראה את הפוטנציאל שלו אצלנו אך יחד עם זאת, התקדמותו הוגבלה על ידי פציעות תכופות. בימים האחרונים נרשמה יוזמה בלתי מתפשרת מצידו לעזוב, שהמועדון לא אהב בכלל. הוא התעקש לעזוב ובעצם כפה את מעברו.

הוא יחזק את מכבי תל אביב בזכות משא ומתן הוגן וישיר. אין לנו טענות כלפיהם".

הודעת המנהל המקצועי של ז'ילינה בנושא: "זה היה לחץ לא נעים על השחקן והסוכן שלו, שנשמע מאוד לא מקצועי כלפי המועדון שלנו. אנחנו תמיד מסתכלים על הטוב וההתקדמות האפשרית של השחקן, תקשרנו באופן קבוע עם הנרי על תרומתו ומיקומו בקבוצה. עדיין לא הייתה הרגשה שהוא מוכן להעברה גדולה, כי הוא לא שיחק הרבה בשבילנו".

"מצד שני, אנחנו בכלל לא רוצים לזלזל במועדון הישראלי, שהמו"מ איתו התנהל בצורה מאוד נכונה וברמה מקצועית גבוהה. המועדון תמיד יהיה יותר גדול מהשחקן, אז אנחנו מאוכזבים מהדרך בה התנהג הנרי אדו גישה ואנחנו לא מרגישים תחושת שייכות עם ההעברה הזו. הבנו שעומד להיות פה שחקן שלא יהיה מרוכז כי לא נותנים לו לעזוב, וזה לא מועיל. בגלל זה סוף סוף הסכמנו להעברה. אנחנו מאחלים להנרי בהצלחה בהמשך".

KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
ידוע מי הסוכן?
לדעתי זר

מעורב פה גם סוכן ישראלי שבכוונה נחבא אל הכלים.

בכל מקרה, דן ביטון הצהוב נפצע כתוצאה מהתיקול של סייף, וכנראה מדובר בפציעה חמורה.
הוא פחות או יותר השחקן היצירתי היחיד שלהם כ-10. אם הוא נפצע לטווח רחוק זה מכה רצינית עבורם.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
ידוע מי הסוכן?
לדעתי זר

מעורב פה גם סוכן ישראלי שבכוונה נחבא אל הכלים.

בכל מקרה, דן ביטון הצהוב נפצע כתוצאה מהתיקול של סייף, וכנראה מדובר בפציעה חמורה.
הוא פחות או יותר השחקן היצירתי היחיד שלהם כ-10. אם הוא נפצע לטווח רחוק זה מכה רצינית עבורם.

לא בטוח שזה יפגע בהם. הקבוצה שלהם ממש לא בנויה לשחק עם 10, ודווקא החשש שלי הוא שזה יעורר אותם לשחק יותר עם קיצוניים - מה שדווקא משפר אותם התקפית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה