Greenfromluxembourg
משחק בשביל הסמל
חלום שלי שנמשיך במומנטום שלנו וניתן להם איזה 5-0
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:באנגליה הפער נקודה עם משחק פחות לסיטי וכולם אומרים שסיטי בוודאות לקחת אליפות. מה לעשות שפער של 2 בהתחשב בסדר המשחקים שלהם שזה ב״ש בבית, הפועל חיפה (חחחח) וריינה בבית משמעותית יותר קל מסכנין בחוץ, ב״ש בטרנר בלי אוהדים ואז דרבי.חזיזוש אמר:אם מנצחים אותם בשבת סיפור האליפות ממש לא נגמר
לא מכיר אף מציאות באף ליגה שאוהדים אומרים שנגמרה העונה בפער 2 נקודות כשיש עוד 4 משחקים
איזה לוזריות מביכה
הסיכויים לאליפות מאוד קלושים. המטרה שלנו צריכה להיות לצמצם את הפער למינימום האפשרי ואם הפער באמת יהיה 2 נקודות אז זאת תהיה האליפות הכי מטונפת שהייתה פה. אפילו יותר מהקיזוז.
adoram אמר:Smile אמר:אנחנו אוהבים לבעוט בדלי.
צפו להפסד בשבת
הדבר היחיד הטוב שיצא מהמשחק הזה שנפסיק לראות כתבות עד שבת של "יחגגו בסמי"
אוהדי מכבי העונה חזרו לstate of mind של העשור השחור, גם כשהמציאות לא מתיישבת מבחינה רציונלית עם מה שהם אומרים.
כובע קש אמר:adoram אמר:כובע קש אמר:אם מנצחים אותם בשבת אין לי ספק שניקח אליפות, הגרמנים יכנסו לסחרור כל כך חזק שלא יוכלו לצאת ממנו ויהיה שם בלאגן רציני
אולי, אבל ליריבות שלהם אין אינטרס לעזור לנו (סרדינים), או שומרות כוחות לגמר הגביע (ב"ש) או לא יציבים (ריינה).
וגם אנחנו לא נלקק דבש בדוחא ובטרנר.
אבל אני מניח שבמחזור בעוד שבועיים יהיו שעות אחידות למשחקים שלנו ושלהם.
זה עדיף על פני שהם יישחקו לפנינו וינצחו וילחיצו אותנו.
לאף קבוצה אין אינטרס לעזור לאף קבוצה אחרת, גם לסכנין לא היה אינטרס לעזור לנו אתמול והנה הוציאו תיקו.
חזיזוש אמר:adoram אמר:Smile אמר:אנחנו אוהבים לבעוט בדלי.
צפו להפסד בשבת
הדבר היחיד הטוב שיצא מהמשחק הזה שנפסיק לראות כתבות עד שבת של "יחגגו בסמי"
אוהדי מכבי העונה חזרו לstate of mind של העשור השחור, גם כשהמציאות לא מתיישבת מבחינה רציונלית עם מה שהם אומרים.
זה כנראה דור שהצורת חשיבה הזו לא תעבור לו בחיים, העשור השחור תמיד דומיננטי במוח. יראת כבוד ושקשוק אינסופי ממכבי תל אביב 24/7
גם 8 אליפויות ברצף לא ישנו את זה. כל דבר שמכבי תא עושים קדוש הם המודל הם האור למה אנחנו לא הם.
בפועל- ביום שבת אנחנו יכולים להיות בסיטואציה שצמצמנו פער של 10 ל-2 נק בפעם השניה העונה, מכבי תא בעונה שהיא ליטרלי מאבדת כל דבר שיש לה בידיים בפראות
ואנשים עדיין אומרים שסטטיסטית אין סיכוי שהם יאבדו עוד נק, סטטיסטיקה זה עולם מופלא.
adoram אמר:חזיזוש אמר:adoram אמר:אוהדי מכבי העונה חזרו לstate of mind של העשור השחור, גם כשהמציאות לא מתיישבת מבחינה רציונלית עם מה שהם אומרים.
זה כנראה דור שהצורת חשיבה הזו לא תעבור לו בחיים, העשור השחור תמיד דומיננטי במוח. יראת כבוד ושקשוק אינסופי ממכבי תל אביב 24/7
גם 8 אליפויות ברצף לא ישנו את זה. כל דבר שמכבי תא עושים קדוש הם המודל הם האור למה אנחנו לא הם.
בפועל- ביום שבת אנחנו יכולים להיות בסיטואציה שצמצמנו פער של 10 ל-2 נק בפעם השניה העונה, מכבי תא בעונה שהיא ליטרלי מאבדת כל דבר שיש לה בידיים בפראות
ואנשים עדיין אומרים שסטטיסטית אין סיכוי שהם יאבדו עוד נק, סטטיסטיקה זה עולם מופלא.
מסכים עם כל מה שכתבת.
ועדיין, אני מבין את אותם אוהדים. זה כואב לפנטז. זה גם יכול להתממש כמובן, לא אומר שלא, אבל כנראה שהעשור השחור גורם להרבה להיות פסימיים.
אני בוחר להאמין ולפנטז.
חזיזוש אמר:adoram אמר:חזיזוש אמר:זה כנראה דור שהצורת חשיבה הזו לא תעבור לו בחיים, העשור השחור תמיד דומיננטי במוח. יראת כבוד ושקשוק אינסופי ממכבי תל אביב 24/7
מסכים עם כל מה שכתבת.
ועדיין, אני מבין את אותם אוהדים. זה כואב לפנטז. זה גם יכול להתממש כמובן, לא אומר שלא, אבל כנראה שהעשור השחור גורם להרבה להיות פסימיים.
אני בוחר להאמין ולפנטז.
מבין גם אני ויש בכולנו את הטראומה הזאת
כאן אם זה יוכרע על זה (בדגש על אם יוכרע על זה) זה הרבה יותר חמור מהקיזוז, מה"שער" של לנדאו, מהפועל פתח תקווה ברמת גן, מהפיצה של צ'ורצ'יץ' ומכל הכוכביות שהיו בספורט הישראלי מאז ומעולם, ביחד.hezildo אמר:חזיזוש אמר:adoram אמר:מסכים עם כל מה שכתבת.
אני בוחר להאמין ולפנטז.
אתם בטראומה מהעשור השחור? אני עוד בטראומה מהקיזוז.
העשור השחור לא כל כך צילק אותי כי פשוט לא היינו תחרותיים ולא היתה ציפייה לכלום.
הקיזוז היה המכה האמיתית, כי שם זה כבר היה בידיים שלנו ואיבדנו את זה
(ואני לא מדבר על העובדה שגם אז גנבו לנו נק' מחוץ לדשא).
hezildo אמר:חזיזוש אמר:adoram אמר:מסכים עם כל מה שכתבת.
אני בוחר להאמין ולפנטז.
חזיזוש אמר:hezildo אמר:חזיזוש אמר:מבין גם אני ויש בכולנו את הטראומה הזאת
עונת הקיזוז לא שינתה את המנטליות שלך כקבוצה וכאוהד. זה היה היום הכי כואב כאוהד אולי יחד עם רוזנבורג ולקח זמן להתאושש מזה.
אבל העשור השחור ממש כבר הביא למצב של איבוד תקווה לשנים קדימה והתמסרות לרעיון של קבוצה קטנה. זה הרבה יותר מצלק מטראומה של משחק או אליפות
hezildo אמר:חזיזוש אמר:hezildo אמר:אתם בטראומה מהעשור השחור? אני עוד בטראומה מהקיזוז.
עונת הקיזוז לא שינתה את המנטליות שלך כקבוצה וכאוהד. זה היה היום הכי כואב כאוהד אולי יחד עם רוזנבורג ולקח זמן להתאושש מזה.
אבל העשור השחור ממש כבר הביא למצב של איבוד תקווה לשנים קדימה והתמסרות לרעיון של קבוצה קטנה. זה הרבה יותר מצלק מטראומה של משחק או אליפות
העשור השחור לא שינה את המנטליות שלי כאוהד. אני אוהד משנת 1990, כל הזמן הזה ידעתי וזכרתי מה זה מכבי חיפה.
העשור השחור איכזב אותי וגרם לי לכעוס על שחר כי ידעתי שאנחנו יכולים להיות הרבה יותר טובים ממה שהיינו, אבל זה
לא שינה לי את המנטליות ולא הפך אותי ללוזר. על אוהדים צעירים זה כנראה כן השפיע ככה, אבל לא עליי.
אולי ירצו לסיים את העונה עם טעם קצת פחות מר ויתבנקרו...Shocking4U אמר:ריינה איבדה עניין בליגה. למי שבונה עליהם נגד הצהבת..
חוזר לפני חזיזה למגרש. תרשום.רק מכבי אמר:אם הפציעה של זהבי חמורה כמו שזה נראה, זה משהו כמו חצי שנה בחוץ, ולדעתי הוא גם יפרוש.