ליגת העל 26-27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רוני לוי עושה רוני לוי.

אלמוג כהן נפל לכל מלכודת שהוא טמן לו.

דאבו חלוץ מצוין.

בילו שחקן של מעברים ומתפרצות. שחקן שבשטח קטן ושסוגרים אותו הוא נעלם.

אוהבים לקבור פה קבוצות ולהמליך אחרות על סמך מחזור וחצי. סבלנות.

חשבתי שהתחרות שלנו תהיה מול נתניה, מסתבר שהעמידו שם קבוצה טובה מאוד ביחד לליגה.
אפילו חזיזה נראה טוב שם

לא ראיתי את המשחק, אז אני שואל:
האם ביתר החזיקו בכדור ונתניה עקצו במתפרצות? זה בדיוק הסגנון של רוני לוי למשחק כזה.

נתניה תהיה מעלינו כנראה, אבל לא ממש הייתי מתלהב מהניצחון שלהם. רוני לוי אשף במתפרצות והעמדת קבוצה אבל לא יודע ליזום מול קבוצה שעושה את זה בדיוק מולו. הרי שבוע שעבר הם בקושי עשו תיקו עלוב עם סכנין.

לגבי בית"ר, גם לא ממש הייתי מתלהב או יורד עליהם. אלמוג כהן זו הנקודה החלשה אצלם. זה לא ממש עובד שמנהל מקצועי בלי ניסיון יורד לקווים, זה גם לא עבד עם יצחקי במכבי תל אביב בזמנו. מניח שהם עוד יתחזקו בימים הקרובים, יש להם מקום לזר אחד לפחות ונראה שהם יחליפו עוד אחד. עדיין ההתקפה שלהם מספיק איכותית כדי לנצח כל מיני טבריה, ר"ג וכאלה.

גם לגבי ב"ש, הם עוד יתחזקו, זה לא הסגל הסופי שלהם. כנ"ל מכבי תל אביב. אנחנו לא בתמונה בסגל הנוכחי בטח בהתקפה גם אם ננצח בפוקס ביום שני. הקבוצות האחרות עוד יעשו שינויים ואצלנו ב-99.9% הסגל די סגור

לא ראיתי את המשחק, אז אני שואל:
האם ביתר החזיקו בכדור ונתניה עקצו במתפרצות? זה בדיוק הסגנון של רוני לוי למשחק כזה.
כל הגולים של נתניה היו במתפרצות.
נגד רוני לוי צריך לשחק כמו רוני לוי.
מקווה שמתישהו מאמן בליגה יבין את זה.

כן, עוד משחק בלי מספרים.
לא בישולים ולא שערים.
בדיוק בשביל נתניה, לא למכבי חיפה.
אני הראשון שחושב שהוא היה צריך ללכת מפה וכמה עונות קודם, אבל היה לו משחק נהדר נתן 5 כדורים לגול, גם אצלנו ב3-0 על בית"ר הוא היה נהדר, אבל צריך לראות איך הוא יראה לאורך כל העונה בנתניה ומה תהיה הכשירות שלו.

אני הראשון שחושב שהוא היה צריך ללכת מפה וכמה עונות קודם, אבל היה לו משחק נהדר נתן 5 כדורים לגול, גם אצלנו ב3-0 על בית"ר הוא היה נהדר, אבל צריך לראות איך הוא יראה לאורך כל העונה בנתניה ומה תהיה הכשירות שלו.
גם אצלנו נתן פעם ב 7 משחקים משחק אחד טוב.
כמו שאמרת, נראה אותו בהמשך העונה ואת הכשירות שלו …

כל הגולים של נתניה היו במתפרצות.
נגד רוני לוי צריך לשחק כמו רוני לוי.
מקווה שמתישהו מאמן בליגה יבין את זה.

אז זה כמו שחשבתי, נתניה לא כאלה טובים, זה פשוט משחק שתפור על רוני לוי.

בית''ר הייתה מופקרת מאוד מול קבוצה שרק חיפשה את זה. לתת שטחים לשחקנים כמו בילו ובמיוחד דאבו.

יש לבית''ר בעיה באמצע לדעתי. מהרגע שאינו הצטרף לשם בעונה שעברה משהו באיזון שם באמצע הופר והם נראו פחות טוב וגם כתבתי פה בעבר, אינו לא 6 קלאסי.

חזרה
למעלה