ליגת העל 26-27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ואנחנו הבאנו בלם מליגה שלישית אנגלית
אוי ליאור..
אני לא "שורף" אותו או אותך, אבל בדיוק ראיתי כותרת לגביו וזה הזכיר לי את התגובה הזאת:

בהפועל פ"ת מאוכזבים מארויו: "בשביל זה חיכינו שלושה חודשים?"​

אחרי פיגור של 2:0 כבר בדקה ה-17, ערך המאמן פרץ שני חילופים מוקדמים בדקה ה-24, כאשר הוציא את דייגו ארויו ואבישי כהן.בנוגע לבלם הבוליביאני דייגו ארויו, קיימת במועדון אכזבה עצומה מהיכולת הנמוכה שהוא מפגין במשחקים האחרונים, ואמש כבר עלו תהיות האם הוא מתאים להיות בסגל הקבוצה.
"בשביל זה חיכינו שלושה חודשים?", אמר גורם במועדון, אחרי שבפתח תקווה חיכו לארויו תקופה ארוכה עד שישוחרר מקבוצתו האוקראינית. "הוא נראה לא טוב, כאילו לא מחובר לקבוצה. זאת עמדה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו ליפול בה".

פנדל שישי לגרמנים אחרי 5 מחזורים בלבד, הזוי לגמרי.
בכל משחק מתחילת הליגה הם ניצחו בזכות אדום ליריבה או פנדל לזכותם

פנדל שישי לגרמנים אחרי 5 מחזורים בלבד, הזוי לגמרי.
בכל משחק מתחילת הליגה הם ניצחו בזכות אדום ליריבה או פנדל לזכותם

ואיך זה שונה מכל עונה עד עכשיו?
הם נהנים מעזרת השיפוט באופן חריג.

זה אחלה פרויקט מחקרי לעשות עם הצ'אט.
לבדוק 5-10 עונות אחורה כמה פנדלים לזכותה ואדומים ליריבה קיבלה כל אחת מקבוצות הצמרת.

הבעיה איתם זה הפנדלים שהם גבוליים.
מקרים כמו נגיעת היד בשבוע שעבר של קריית שמונה שלא שרקו לנו פנדל, והעבירה על לונוויק היום שזכתה להתעלמות, אצלם הם נשרקים כמעט בוודאות, ומכאן גם כמות הפנדלים הגבוהה.
אם הולכים לפי אמות המידה ששורקים לכם, אז גם אנחנו היינו תאריכים להיות עם עוד 3 פנדלים.

אין אחידות וזה בולט.

ואיך זה שונה מכל עונה עד עכשיו?
הם נהנים מעזרת השיפוט באופן חריג.

זה אחלה פרויקט מחקרי לעשות עם הצ'אט.
לבדוק 5-10 עונות אחורה כמה פנדלים לזכותה ואדומים ליריבה קיבלה כל אחת מקבוצות הצמרת.
הצ'אט עושה הרבה טעויות, לא הייתי סומך עליו. שאלתי אותו כל מיני שאלות על שחקנים והוא עשה טעויות מביכות.

לפי התקציר נתניה הייתה שווה ניצחון נגד מכבי תל אביב. פנדל ראשון רך מדי פשוט בעטו למאור לוי על היד ממרחק אפס.

אגב דאבו עם שתי החמצות פושעות עם הראש.
יכל להיות כותרת דאבו בראשו. פספוס ענק.

הבעיה איתם זה הפנדלים שהם גבוליים.
מקרים כמו נגיעת היד בשבוע שעבר של קריית שמונה שלא שרקו לנו פנדל, והעבירה על לונוויק היום שזכתה להתעלמות, אצלם הם נשרקים כמעט בוודאות, ומכאן גם כמות הפנדלים הגבוהה.
אם הולכים לפי אמות המידה ששורקים לכם, אז גם אנחנו היינו תאריכים להיות עם עוד 3 פנדלים.

אין אחידות וזה בולט.
בהמשך לזה, רק לשם ההשוואה:

זה אחד הפנדלים שהם קיבלו היום:
על מה פנדל? הייתה בעיטה לשער שנחסמה בעזרת יד? יד מושטת? באיזו קטגוריית של נגיעת יד אסורה זה נכנס? סוקלר בועט למאור לוי על היד מטווח אפס, ואין לו אפשרות להימנע מזה. מה קרה ל"מנח טבעי של היד"? זאת הרי גם הסיבה לכאןרהושאישרו את השער של טבריה היום(שהיה חייב להיפסל)

ולעומתו, הפנדל שלא שרקו לנו שבוע שעבר:

ואצלנו היד ממש משנה את כיוון הכדור, ומונעת משחקן שלו להגיע לבעיטה(שחקן שמצטרף בסוף הסרטון).

נערך לאחרונה:
אחרי ההצלחה עם דאבו, נתניה ממשיכה ללכת עם השוק בברזיל ומחתימה בהשאלה את אייזיק רודריגז דה לימה. שחקן כנף בצד שמאל.

השלמתי חלקים נרחבים מהמשחק אתמול בין מכבי נתניה למכבי ת"א.
בכורה סופר מרשימה של איזק. נכנס ושינה את כל המשחק.
הרבה זמן לא התרשמתי ככה משחקן שהוא לא באחת הגדולות.
נצטרך לראות אותו לאורך זמן, אבל בתחושה שלי זה בינגו רציני של נתניה.

השלמתי חלקים נרחבים מהמשחק אתמול בין מכבי נתניה למכבי ת"א.
בכורה סופר מרשימה של איזק. נכנס ושינה את כל המשחק.
הרבה זמן לא התרשמתי ככה משחקן שהוא לא באחת הגדולות.
נצטרך לראות אותו לאורך זמן, אבל בתחושה שלי זה בינגו רציני של נתניה.
יש המון כישרון בברזיל ונראה שאחרי ההצלחה של מכבי ת''א עם פטאצי והקשרים של הפועל ת''א ונתניה באזור שם הולכים להיכנס חזק לשוק הזה.

איסאק שחקן סופר פציע (היה פוטנציאל אבל בגיל 22 כבר סובל מכמה פציעות בירך אחורי + פציעות ברצועות בברך).

באופן כללי גם נראה שההתאקלמות הברזילאית בתקופה האחרונה יותר "טובה" פה מלאומים אחרים: ברוניניו, פלקאו, צ'יקו, פטאצ'י, דאבו ובטח פספסתי עוד כמה.

אני לא מאמין שעושים את זה אצלנו, אבל הייתי שוקל לייעד סקאוט ספציפי לליגות שם או לעבוד עם חברה מקומית.

חזרה
למעלה