ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
dyarok אמר:ראיון חלבי, מנסה להיות בסדר עם כולם.
בעיניין סבע אמר משהו כמו "ההנהלה החליטה אז צריך לכבד..".
יכול וצריך להיות יותר החלטי
adoram אמר:dyarok אמר:ראיון חלבי, מנסה להיות בסדר עם כולם.
מה רצית שיגיד? שהוא לא מסכים עם ההנהלה וציפה שסבע ייגנה את הפוסט של אשתו בזמן אמת?
כנראה שזה מה שהוא חושב בתכלס.
אבל להגיד את זה בפומבי? איך הוא יישב עם סבע באותו חדר הלבשה אם יגיד דבר כזה?
חזיזוש אמר:adoram אמר:dyarok אמר:ראיון חלבי, מנסה להיות בסדר עם כולם.
מה רצית שיגיד? שהוא לא מסכים עם ההנהלה וציפה שסבע ייגנה את הפוסט של אשתו בזמן אמת?
חחח
מדהים שאתה מדמיין שזה מה שעובר לרפאלוב בראש, "למה הוא לא גינה את הסטורי של אשתו בזמן אמת!!"
הדבר היחיד שעובר לו בראש זה איך ומתי הוקרצו לנו באוהדים עדר כזה של דפרים חסרי אונה שכולנו צריכים להתמודד איתם עכשיו.
הסיבה שהראיון היה פרווה היא כדי להמנע מחיכוך איתם, לא עם סבע
adoram אמר:חזיזוש אמר:adoram אמר:מה רצית שיגיד? שהוא לא מסכים עם ההנהלה וציפה שסבע ייגנה את הפוסט של אשתו בזמן אמת?
חחח
מדהים שאתה מדמיין שזה מה שעובר לרפאלוב בראש, "למה הוא לא גינה את הסטורי של אשתו בזמן אמת!!"
הדבר היחיד שעובר לו בראש זה איך ומתי הוקרצו לנו באוהדים עדר כזה של דפרים חסרי אונה שכולנו צריכים להתמודד איתם עכשיו.
בלי קשר לדעותיו הפוליטיות, אני בטוח שזה כן מה שעבר לרפאלוב ולשאר השחקנים היהודיים בקבוצה כשהפרשה קרתה.
חזיזוש אמר:adoram אמר:חזיזוש אמר:חחח
בלי קשר לדעותיו הפוליטיות, אני בטוח שזה כן מה שעבר לרפאלוב ולשאר השחקנים היהודיים בקבוצה כשהפרשה קרתה.
סלח לי אחי זו הנחה מוזרה.
נתעלם רגע מהעובדה שהוא כן גינה בזמן אמת את הסטורי של אשתו באותו יום-
נראה לי שאתה לא מצליח לדמיין איך נראית דינמיקה בין אנשים שחולקים חדר הלבשה (או מקום עבודה בכללי) ומכירים אישית מעבר לפרסומים של צנציפר
ברור לרפאלוב חזיזה ו״יהודי הקבוצה״ מי זה דיא סבע כי הוא חבר שלהם שהם מכירים מעבר לדמות הציבורית.
adoram אמר:חזיזוש אמר:adoram אמר:בלי קשר לדעותיו הפוליטיות, אני בטוח שזה כן מה שעבר לרפאלוב ולשאר השחקנים היהודיים בקבוצה כשהפרשה קרתה.
סלח לי אחי זו הנחה מוזרה.
נראה לי שאתה לא מצליח לדמיין איך נראית דינמיקה בין אנשים שחולקים חדר הלבשה (או מקום עבודה בכללי) ומכירים אישית מעבר לפרסומים של צנציפר
ברור לרפאלוב חזיזה ו״יהודי הקבוצה״ מי זה דיא סבע כי הוא חבר שלהם שהם מכירים מעבר לדמות הציבורית.
אז אם זה כל כך ברור להם מי זה דיא סבע, למה הם שתקו בעונה שעברה?
חזיזוש אמר:adoram אמר:חזיזוש אמר:סלח לי אחי זו הנחה מוזרה.
אז אם זה כל כך ברור להם מי זה דיא סבע, למה הם שתקו בעונה שעברה?
כי הם חושבים שהוא תומך טרור ומחבל כנראה אחי
או שיכול להיות שזה כי כל מילה שנאמרת בסיטואציה הזאת בזמנו הייתה 6 טון חומר נפץ ומי האידיוט שיכניס את עצמו לזה. מה דעתך?
אולי גם כל השחקנים שלא פירסמו משהו על אצילי מיידית אחרי הכתבות של אלמוג בוקר (אף אחד) חושבים עמוק בלב שהוא פדופיל כי הם לא הכניסו את עצמם לגוב האריות? אני עושה את זה נכון?
adoram אמר:חזיזוש אמר:adoram אמר:אז אם זה כל כך ברור להם מי זה דיא סבע, למה הם שתקו בעונה שעברה?
כי הם חושבים שהוא תומך טרור ומחבל כנראה אחי
או שיכול להיות שזה כי כל מילה שנאמרת בסיטואציה הזאת בזמנו הייתה 6 טון חומר נפץ ומי האידיוט שיכניס את עצמו לזה. מה דעתך?
אולי גם כל השחקנים שלא פירסמו משהו על אצילי מיידית אחרי הכתבות של אלמוג בוקר (אף אחד) חושבים עמוק בלב שהוא פדופיל כי הם לא הכניסו את עצמם לגוב האריות? אני עושה את זה נכון?
אני רואה שנגמרה לך הסבלנות.
חזיזוש אמר:adoram אמר:חזיזוש אמר:כי הם חושבים שהוא תומך טרור ומחבל כנראה אחי
אני רואה שנגמרה לך הסבלנות.
ואו אחי אתה לא מבין כמה
להתעורר יום אחד ולראות את לה פמיליה משתלטים לך על קודש הקודשים
לא פאן
צריך לשמור על הקונספט הזה. הוא כמובן יוכל מדי פעם לעלות גם בהרכב אבל זה שהוא עולה מהספסל ולא על תקן להציל את המולדת זה שיחוק, במיוחד שהקבוצות פה עייפותApoc אמר:כוח נהדר מהספסל העונה בניגוד לעונה שעברה שהכל היה דיי בנוי עליו כי לא היה את סבע
אתה בדעת רוב לדעתיToniKroos אמר:מחילה אני לא מתחבר להתלהבות הזאת סביב הראיונות שלו לאחרונה
לא ממקומו של אף שחקן לדבר על נושאים שקשורים לשכר שחקנים/העברות של שחקנים וכו…
נראה רע