• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ToniKroos אמר:
מחילה אני לא מתחבר להתלהבות הזאת סביב הראיונות שלו לאחרונה
לא ממקומו של אף שחקן לדבר על נושאים שקשורים לשכר שחקנים/העברות של שחקנים וכו…
נראה רע

לא יודע עד כמה זה באמת מגיע ממנו.
הרי המועדון בוחר מי השחקן שמצטרף למאמן לראיונות וכל בר דעת ידע שישאלו על ענייני רכש.
מאמין שהכינו אותו מראש לשאלות ואמרו לו פחות או יותר מה לענות

https://www.facebook.com/share/r/SH5DD89RBY5ZZ7Ge/?mibextid=NpOjYg
קפטן אמיתי מדבר על קפטן בתחפושת של מנהל מקצועי

לא בא לי בטוב שהוא נהיה נציג הבעלים. שיתעסק בכדורגל ואם הוא לא מסוגל לשחק שיחליף את אלברמן וזהו.
מביך כל הדבר הזה.

אני לא יודע איך הוא עם זה למרות שהוא דקלם בעבר את הסיסמה של זה לא משנה מי פותח את המשחק אלא מי מסיים אותו, אבל שהוא עולה מהספסל דקה 60 במיוחד בשלב כזה של העונה שעוד רוב הקבוצות בשלבי דמדומים ובלי כושר 100% הוא נותן 20-30 דק' של קסם ופשוט שובר שוויון, אין מילה אחרת לזה.

3 משחקי ליגה העונה הוא עלה מהספסל, המאזן שערים ב74 דק' אתו: 6-0, בלעדיו ב106 דק': 4-0

ובעיקר עובר את מבחן העין, הרבה יותר טוב כשהוא עולה מהספסל מאשר פותח בהרכב.

KevinDurant אמר:
אני לא יודע איך הוא עם זה למרות שהוא דקלם בעבר את הסיסמה של זה לא משנה מי פותח את המשחק אלא מי מסיים אותו, אבל שהוא עולה מהספסל דקה 60 במיוחד בשלב כזה של העונה שעוד רוב הקבוצות בשלבי דמדומים ובלי כושר 100% הוא נותן 20-30 דק' של קסם ופשוט שובר שוויון, אין מילה אחרת לזה.

3 משחקי ליגה העונה הוא עלה מהספסל, המאזן שערים ב74 דק' אתו: 6-0, בלעדיו ב106 דק': 4-0

משהו בחשבון התפספס, 3 משחקים אמורים להסתכם ל270 דקות, לא 180

זה ברור שהוא יותר טוב כשהוא עולה מהספסל, אמרנו את זה גם בעונה שעברה.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

משהו בחשבון התפספס, 3 משחקים אמורים להסתכם ל270 דקות, לא 180
צודק, לא יודע למה התבלבלתי עם 60. אבל כן, זה הופך ל196 דק', לא 106.

היכולת שלו לעלות מהספסל היא מצוינת. נכנס ומיד משפיע על המשחק. גם ברמה המקצועית וגם ברמת המנהיגות.
נכס.

רק מכבי אמר:
היכולת שלו לעלות מהספסל היא מצוינת. נכנס ומיד משפיע על המשחק. גם ברמה המקצועית וגם ברמת המנהיגות.
נכס.

כוכב כדורגל, חייב לבעוט כל נייח. לא יודע למה נתנו היום לסבע מצב נוח בחופשית ולא לליאור

אחד השחקנים המרגשים בהיסטוריה של מכבי והלוואי וימשיך לצוות המקצועי

כל הרעיון הוא שהוא סופר סאב שעולה מול הגנות עייפות, לא הבנתי את הרעיון של להחזיר להרכב הוא סתם נשחק

חזרה
למעלה