ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:דוחפים אותו לפרוש. מידיעה אישית.
לדעתי היה צריך להמשיך לשחק עוד שנה
אני חושב שמקצועית יהיה קשה לו להחזיק עוד עונה ברמה גבוהה.רק מכבי אמר:דוחפים אותו לפרוש. מידיעה אישית.
KevinDurant אמר:אני חושב שמקצועית יהיה קשה לו להחזיק עוד עונה ברמה גבוהה.רק מכבי אמר:דוחפים אותו לפרוש. מידיעה אישית.
לא יודע כמה מתאים לו גם להיות שחקן של 20-30 דק' ועם הכיוון שנראה שהקבוצה הולכת אליו.
זה מה שהוא הולך לעשות בכל מקרה כנראה. הוא לא יהיה מנהל מקצועי, אלא סוג של איש קשר בין ההנהלה לצוות המקצועי.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שמקצועית יהיה קשה לו להחזיק עוד עונה ברמה גבוהה.רק מכבי אמר:דוחפים אותו לפרוש. מידיעה אישית.
לא יודע כמה מתאים לו גם להיות שחקן של 20-30 דק' ועם הכיוון שנראה שהקבוצה הולכת אליו.
הוא לא אחד שלא יודע לעלות מהספסל. הוא הראה את זה בעבר.
דווקא בגלל אי הוודאות סביב הקבוצה, חוסר במנהיגים, ובכלל בשחקנים עם ניסיון ו-וותק, הוא היה חייב להמשיך עוד שנה.
לצורך הדוגמא, תחשוב שהיו ממנים מאמן זר, ושחקן כמו ליאור היה יכול תיווך בין הצוות לשחקנים, מקום שבו מערכת לא בריאה יכולה ליפול בה
כך או כך, מהגדולים שלבשו ירוק. לא פחות.
הוא ידע במשחקים נקודתיים לעלות מהספסל, ברור שזה לא ערן זהבי.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שמקצועית יהיה קשה לו להחזיק עוד עונה ברמה גבוהה.רק מכבי אמר:דוחפים אותו לפרוש. מידיעה אישית.
הוא לא אחד שלא יודע לעלות מהספסל. הוא הראה את זה בעבר.
דווקא בגלל אי הוודאות סביב הקבוצה, חוסר במנהיגים, ובכלל בשחקנים עם ניסיון ו-וותק, הוא היה חייב להמשיך עוד שנה.
לצורך הדוגמא, תחשוב שהיו ממנים מאמן זר, ושחקן כמו ליאור היה יכול תיווך בין הצוות לשחקנים, מקום שבו מערכת לא בריאה יכולה ליפול בה
כך או כך, מהגדולים שלבשו ירוק. לא פחות.
lemmacantor אמר:הוא נשאר במערכת ובדיוק הציפיה שלי שידע להכין את הקרקע לזרים.
adoram אמר:lemmacantor אמר:הוא נשאר במערכת ובדיוק הציפיה שלי שידע להכין את הקרקע לזרים.
מה שבוקולי עשה אחרי שפרש?
Nirgreen אמר:הופרש בצורה מבישה
כובע קש אמר:אם הוא באמת לא פרש בלב שלם זה מתכון לכישלון
Kandaurov אמר:מה הדיבור? למה הופרש ולמה בצורה מבישה?