• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חבל שלא הצליח לסיים עם תואר בשתי העונות שלו פה, אגדת מועדון לחלוטין.

רק מכבי אמר:
דוחפים אותו לפרוש. מידיעה אישית.

לדעתי היה צריך להמשיך לשחק עוד שנה

הוא ורוני לוי זה קריסה טוטאלית.

רק מכבי אמר:

אני חושב שמקצועית יהיה קשה לו להחזיק עוד עונה ברמה גבוהה.

לא יודע כמה מתאים לו גם להיות שחקן של 20-30 דק' ועם הכיוון שנראה שהקבוצה הולכת אליו.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

לא יודע כמה מתאים לו גם להיות שחקן של 20-30 דק' ועם הכיוון שנראה שהקבוצה הולכת אליו.

הוא לא אחד שלא יודע לעלות מהספסל. הוא הראה את זה בעבר.

דווקא בגלל אי הוודאות סביב הקבוצה, חוסר במנהיגים, ובכלל בשחקנים עם ניסיון ו-וותק, הוא היה חייב להמשיך עוד שנה.

לצורך הדוגמא, תחשוב שהיו ממנים מאמן זר, ושחקן כמו ליאור היה יכול תיווך בין הצוות לשחקנים, מקום שבו מערכת לא בריאה יכולה ליפול בה

כך או כך, מהגדולים שלבשו ירוק. לא פחות.

הוא נשאר במערכת ובדיוק הציפיה שלי שידע להכין את הקרקע לזרים.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

דווקא בגלל אי הוודאות סביב הקבוצה, חוסר במנהיגים, ובכלל בשחקנים עם ניסיון ו-וותק, הוא היה חייב להמשיך עוד שנה.

לצורך הדוגמא, תחשוב שהיו ממנים מאמן זר, ושחקן כמו ליאור היה יכול תיווך בין הצוות לשחקנים, מקום שבו מערכת לא בריאה יכולה ליפול בה

זה מה שהוא הולך לעשות בכל מקרה כנראה. הוא לא יהיה מנהל מקצועי, אלא סוג של איש קשר בין ההנהלה לצוות המקצועי.

שיפרוש יהיה במערכת ויתחיל להכין את עצמו בשנה שנתיים הקרובות לתפקיד המנהל המקצועי

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

הוא ידע במשחקים נקודתיים לעלות מהספסל, ברור שזה לא ערן זהבי.

השאלה אם זה מתאים לו ללכת לעונה שהוא יהיה מסומן בה הרבה יותר כשחקן ספסל כשהוא כבר בן 39.

lemmacantor אמר:

מה שבוקולי עשה אחרי שפרש?

adoram אמר:
lemmacantor אמר:

מה שבוקולי עשה אחרי שפרש?

לא. בוקולי היה עציץ. בכלל בוקולי אוברייטד.

יש לי הרגשה טובה לגביו בתפקיד מקצועי

אני לא אשכח כשהייתי בצבא לפני מליון שנה היה לי חבר מאור אקיבע והוא סיפר לי שליאור היה יורד לשחק עם הילדים במגרש בשכונה גם כשיהיה כבר כוכב במכבי

יש לו אישיות מתאימה למערכת - יכול להסתדר עם סוגים שונים של אנשים, להתאים את עצמו למערכת ולדעת מצד שני להגיד את מה שצריך כמשהו לא עובד. והכי חשוב הוא יחסית צנוע ולא מאוהב בעצמו כמו אלברמן,בניון ורבים אחרים.

אם אני לא טועה גם הצליח מאוד בעסקי יהלומים בבלגיה - תקנו אותי אם אני טועה

הופרש באופן רשמי. יהיה ראש מערך הסקאוטינג.

כובע קש אמר:
אם הוא באמת לא פרש בלב שלם זה מתכון לכישלון

הוא בן 39. שנה לפה או לשם, לא כזה משנה.
אחד הכדורגלנים הגדולים שקמו למדינת ישראל. מופת למכבי חיפה. השיג הרבה יותר ממה שחשבתי. בהצלחה בתפקיד החדש.

Kandaurov אמר:
מה הדיבור? למה הופרש ולמה בצורה מבישה?

הוא לא היה אמור לפרוש.

הוא רצה לשחק עוד עונה ובמקביל ללכת להשתלמויות וקורסים ''להכין'' את עצמו ליום שאחרי ברמה המקצועית.

ברגע שקרה הבלאגן עם בכר-אלברמן, המועדון בצעד הכי חסר מקצוענות ומקצועיות פשוט אמר לו תפרוש עכשיו בטענה ש''צריכים אותך''.

הם לחצו עליו בכל הכיוונים. יענקלה, עוזי, איציק, גייסו את דודו דהאן לנושא.

בסוף הוא התרצה והלך על זה.

זה דה-פקטו הפרשה.

זה לא היה מתוכנן בשום צורה.

וכמו שהוא כתב, כשהוא סיפר השבוע לבן שלו - הבן שלו בכה באומרו: ''אני רוצה לראות אותך משחק עוד''.

זה הסיפור.

עכשיו, כל הדבר הזה רצוף מספר בעיות מהותיות.

א. מעבר לעניין עצמו שכמו שכתבתי - לדעתי מקצועית יש לו עוד מה לתת, ודווקא עכשיו צריך אותו בחדר הלבשה, וכ''מנהיג'' בקבוצה שאין בה שחקנים מובילים, וגם אם יבואו שחקני רכש חדשים, זה עדיין לא שחקנים שהם ''מכבי חיפה''.

ב. זה פעולה של מועדון ללא דרך שפועל בלי שום הכנה או הבנה של איך תהליכים עובדים. הם פשוט נתקעו, פיטרו את אלברמן-בכר בלי שום מחשבה למה יקרה אחר כך. פתאום נתקעו בלי שום כיוון, אז ''מפילים'' על ליאור את התיק. עכשיו, זה לא שהוא מקבל את כל הסמכויות, אלא שהוא פשוט יהיה הקורבן אם הדברים לא יצליחו, או יותר נכון כשהדברים לא יצליחו. עוד בובה. ללא סמכויות אבל עם אשמה ואחריות.
ככה לא בונים קבוצה. ככה לא מתקדמים.
אי אפשר לצפות שהוא ייעשה קסמים מהרגע הראשון. גם אלברמן עבר דרך עד שנהיה מנהל מקצועי. איך אפשר לחשוב שהעתיד המקצועי אצל הכושל איציק עובדיה שנכשל בכל מקום שהיה בו ברמה המקצועית, עזב לתחום הניהולי כי שוב הוא היה כישלון בכל נגיעה מקצועית שעשה, ועכשיו הוא חוזר לכובע המקצועי. בלתי נתפס.
אין סיכוי לבנות קבוצה טובה כשאלו ''השפים'' שמרכיבים את המתכון.

ג. חבל לי על ליאור שאני בטוח שאם הכוונה יותר טובה והדרגתיות, היה יכול להיות איש מקצוע מעולה. להפיל עליו את התיק מיד אחרי שפרש, ואז לצרוב את הכישלון על שמו, יפגע בו ובעתיק המקצועי שלו.

בשורה התחתונה: 0 ניהול, 0 הבנה, 0 יכולת לקבל החלטות נכונות. מועדון בסחרחורת.

הוא הולך להתחרט על זה שנה הבאה או עוד שנתיים אחרי שיפוטר

חזרה
למעלה