lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
Shocking4U אמר:שילך ביחד עם הפוליטירוק מעיריית רחובות
במקרה כזה הם בטוח ילכו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שילך ביחד עם הפוליטירוק מעיריית רחובות
MH13 TILL I DIE אמר:מנהל מקצועי צריך להיות מ-נ-ה-ל מ-ק-צ-ו-ע-י!!!!!
לא חסר הכשרה בסיסית בתחום, וזה לא משנה אם קוראים לו ליאור רפאלוב, יניב קטן, מאיר מליקה או ציפי אהרונוביץ'...
כששמים בתפקיד כזה חשוב מישהו בלי הכשרה רלוונטית זה כישלון ידוע מראש וזה לא משנה עד כמה הוא אוהב את המועדון ומה פוטנציאל ההצלחה שלו בתפקיד אם וכאשר ירכוש את ההכשרה הרלוונטית
HaifaWave אמר:MH13 TILL I DIE אמר:מנהל מקצועי צריך להיות מ-נ-ה-ל מ-ק-צ-ו-ע-י!!!!!
לא חסר הכשרה בסיסית בתחום, וזה לא משנה אם קוראים לו ליאור רפאלוב, יניב קטן, מאיר מליקה או ציפי אהרונוביץ'...
כששמים בתפקיד כזה חשוב מישהו בלי הכשרה רלוונטית זה כישלון ידוע מראש וזה לא משנה עד כמה הוא אוהב את המועדון ומה פוטנציאל ההצלחה שלו בתפקיד אם וכאשר ירכוש את ההכשרה הרלוונטית
כל בעל מקצוע צריך להיות בעל מקצוע
כמו שלא הייתי נותן לרפאלוב לתקן נעליים כי הוא לא סנדלר ככה הוא גם לא צריך להיות אחראי על להביא שחקנים
רק טיפש לא יבין את זה
NOSFERATU ZODD אמר:עדינים יותר מדי איתו.
אסור לו לקבל החלטות יותר בכלל.
היום הביתה.
hezildo אמר:NOSFERATU ZODD אמר:עדינים יותר מדי איתו.
אסור לו לקבל החלטות יותר בכלל.
היום הביתה.
מה זה יעזור? אתה חושב שהמחליף שלו יהיה יותר טוב?
הבעיה מעליו.
Shocking4U אמר:הוא התאבד על אגבה ועל הדרך הרג את הקבוצה
The real Tsepo אמר:צריך לסיים את תפקידו יחד עם איציק. לא צריכים להיות מעורבים בקבלת החלטות של שום דבר במערכת
אין לי ספק כמוך שהבעיה היא יענקל׳ה. ועדיין אנשי מקצוע כל כך רעים אני לא זוכר. הם לא יכולים להיות חלק מהמערכת הזאת ולקבל החלטות לקראת ינוארlemmacantor אמר:The real Tsepo אמר:צריך לסיים את תפקידו יחד עם איציק. לא צריכים להיות מעורבים בקבלת החלטות של שום דבר במערכת
יבואו חובבנים אחרים. שחר לא ימנה אנשים רציניים לתפקיד. גם אין בארץ מנהל מקצועי רציני.
The real Tsepo אמר:אין לי ספק כמוך שהבעיה היא יענקל׳ה. ועדיין אנשי מקצוע כל כך רעים אני לא זוכר. הם לא יכולים להיות חלק מהמערכת הזאת ולקבל החלטות לקראת ינוארlemmacantor אמר:The real Tsepo אמר:צריך לסיים את תפקידו יחד עם איציק. לא צריכים להיות מעורבים בקבלת החלטות של שום דבר במערכת
יבואו חובבנים אחרים. שחר לא ימנה אנשים רציניים לתפקיד. גם אין בארץ מנהל מקצועי רציני.
ToniKroos אמר:איזה הודעה הוא ישחרר מחר לחברו הקרוב בן דור?
בניון 2.0
Daniel123 אמר:ToniKroos אמר:איזה הודעה הוא ישחרר מחר לחברו הקרוב בן דור?
בניון 2.0
אולי יביא את בניון שיהיה מנהל מקצועי.
הוא מסוגל להכל.
שנתרסק לגמרי.
MH13 TILL I DIE אמר:מנהל מקצועי צריך להיות מ-נ-ה-ל מ-ק-צ-ו-ע-י!!!!!
מייקל בן חמו אמר:MH13 TILL I DIE אמר:מנהל מקצועי צריך להיות מ-נ-ה-ל מ-ק-צ-ו-ע-י!!!!!
את מי היה צריך להביא?