• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מנהל מקצועי צריך להיות מ-נ-ה-ל מ-ק-צ-ו-ע-י!!!!!
לא חסר הכשרה בסיסית בתחום, וזה לא משנה אם קוראים לו ליאור רפאלוב, יניב קטן, מאיר מליקה או ציפי אהרונוביץ'...
כששמים בתפקיד כזה חשוב מישהו בלי הכשרה רלוונטית זה כישלון ידוע מראש וזה לא משנה עד כמה הוא אוהב את המועדון ומה פוטנציאל ההצלחה שלו בתפקיד אם וכאשר ירכוש את ההכשרה הרלוונטית

MH13 TILL I DIE אמר:
לא חסר הכשרה בסיסית בתחום, וזה לא משנה אם קוראים לו ליאור רפאלוב, יניב קטן, מאיר מליקה או ציפי אהרונוביץ'...
כששמים בתפקיד כזה חשוב מישהו בלי הכשרה רלוונטית זה כישלון ידוע מראש וזה לא משנה עד כמה הוא אוהב את המועדון ומה פוטנציאל ההצלחה שלו בתפקיד אם וכאשר ירכוש את ההכשרה הרלוונטית

כל בעל מקצוע צריך להיות בעל מקצוע
כמו שלא הייתי נותן לרפאלוב לתקן נעליים כי הוא לא סנדלר ככה הוא גם לא צריך להיות אחראי על להביא שחקנים
רק טיפש לא יבין את זה

HaifaWave אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

כל בעל מקצוע צריך להיות בעל מקצוע
כמו שלא הייתי נותן לרפאלוב לתקן נעליים כי הוא לא סנדלר ככה הוא גם לא צריך להיות אחראי על להביא שחקנים
רק טיפש לא יבין את זה

לא יגיע תחת שחר מנהל מקצועי רציני. הוא לא יקבל אמצעים ולא קרדיט. לרפאלוב סמכויות לא ברורות. הפך לשותף בעסקנות. בעיקר בגלל זה הוא צריך לעזוב.

האשם הוא לא ראש מחלקת סקאוטינג שמתפקד כמנהל מקצועי
האשם הוא ראש ארגון שנותן למנהל מחלקת סקאוטינג סמכויות של מנהל מקצועי

נפצל את זה לשני חלקים.
זה קונצנזוס שתחת הבעלות הנוכחית כנראה לא יהיה משהו יציב ורחוק טווח. זו הנהלה מיושנת זחוחה ולא הישגית כבר עשור וחצי. אנחנו צריכים בעלות חדשה או שינוי תפיסה עצום של ההנהלה הנוכחית שאני בספק שזה יקרה.
החלק השני הוא כמה עמוק הבור יהיה כשהשינוי המיוחל יקרה, כי כרגע ככל שעובר הזמן אנחנו רק מעמיקים את הפער. יש שינויים טרוויאלים שכן אפשר לעשות שלפחות ישימו אותנו בנקודת פתיחה טובה יותר ליום שבו הנקודות יתחברו. בשביל זה איציק עובדיה וליאור רפאלוב צריכים לשים את המפתחות, מדובר בשני חובבנים ויותר גרוע בשני אנשים זחוחים.
מקווה שליאור מודע למצב שלו מול הקהל, ושלא ישמיד את הערך שלו סופית כפרסונה.

עדינים יותר מדי איתו.
אסור לו לקבל החלטות יותר בכלל.
היום הביתה.

NOSFERATU ZODD אמר:
עדינים יותר מדי איתו.
אסור לו לקבל החלטות יותר בכלל.
היום הביתה.

מה זה יעזור? אתה חושב שהמחליף שלו יהיה יותר טוב?
הבעיה מעליו.

צריך לסיים את תפקידו יחד עם איציק. לא צריכים להיות מעורבים בקבלת החלטות של שום דבר במערכת

Shocking4U אמר:
הוא התאבד על אגבה ועל הדרך הרג את הקבוצה

זה קרה הרבה לפני.
הביא 2 חלוצים זרים ו2 מגנים זרים+ מיכאל אוחנה.
חשב שלא צריך בכלל קשר אחורי וזאת אחת הסיבות שנתקענו עם ברירת מחדל.
אין לו הבנה בכדורגל ,היה שחקן גדול וזהו.

The real Tsepo אמר:
צריך לסיים את תפקידו יחד עם איציק. לא צריכים להיות מעורבים בקבלת החלטות של שום דבר במערכת

יבואו חובבנים אחרים. שחר לא ימנה אנשים רציניים לתפקיד. גם אין בארץ מנהל מקצועי רציני.

lemmacantor אמר:
The real Tsepo אמר:

יבואו חובבנים אחרים. שחר לא ימנה אנשים רציניים לתפקיד. גם אין בארץ מנהל מקצועי רציני.
אין לי ספק כמוך שהבעיה היא יענקל׳ה. ועדיין אנשי מקצוע כל כך רעים אני לא זוכר. הם לא יכולים להיות חלק מהמערכת הזאת ולקבל החלטות לקראת ינואר

The real Tsepo אמר:
lemmacantor אמר:
The real Tsepo אמר:

אין לי ספק כמוך שהבעיה היא יענקל׳ה. ועדיין אנשי מקצוע כל כך רעים אני לא זוכר. הם לא יכולים להיות חלק מהמערכת הזאת ולקבל החלטות לקראת ינואר

שוב אני לא רואה פיתרון מלבד מכירת המועדון ואם זה כבר על הפרק, אין טעם למנות שדרה חדשה. כאילו במצב הנוכחי אננחו לא צריכים גם מנהל מקצועי. אז רפאלוב צריך לעזוב. מעדיף ליפול חזק העונה, מאשר פלסטרים זמניים שיעשו נזק לבעלים חדשים. אפשר להעיף גם את בכר מן הסתם. חצי ממאמני הליגה היו משיגים 12 מ -12 במשחקים האחרונים גם עם הסגל הזה.

איזה הודעה הוא ישחרר מחר לחברו הקרוב בן דור?
בניון 2.0

ToniKroos אמר:
בניון 2.0

אולי יביא את בניון שיהיה מנהל מקצועי.
הוא מסוגל להכל.
שנתרסק לגמרי.

Daniel123 אמר:
ToniKroos אמר:
בניון 2.0

אולי יביא את בניון שיהיה מנהל מקצועי.
הוא מסוגל להכל.
שנתרסק לגמרי.

וחזן כמאמן. תסריט סביר. לכן צריך לבצע את המכירה הכי מהר שאפשר.

גם אם לא. אין בארץ מנהל מקצועי טוב באמת.

MH13 TILL I DIE אמר:

את מי היה צריך להביא?

מייקל בן חמו אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

את מי היה צריך להביא?

שאלה שהיא גניבת דעת מוחלטת
לא תפקיד אוהד להכיר מנהלים מקצועיים אפשריים

למה יש מישהו שהכיר את בן מנספורד או אנגלידיס לפני שהם הגיעו לארץ?
או מישהו שחשב שג'ורדי קרויף הוא אופציה?
זה תפקיד הבעלים עם הכסף הגדול והקשרים להביא אנשים מוכחים עם עבר באירופה ולשלם להם בוכטה במקום להביא שחקן שפרש לפני שבועיים

חזרה
למעלה