ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:משחק אימון וזה אבל לא נראה טוב
אני לא רואה איך הוא ושרי יוכלו לשחק ביחד. זאת תהיה התאבדות הגנתית וגם יהפוך את ההתקפה שלנו לאיטית להחריד בטח אם גם פיירו ישחק איתם
Jerry אמר:נראה מצוין במחנה אבל לצערו הגיע לקבוצה בזמן הלא נכון, מאוד מקווה שעדיין יעביר כאן אחלה עונה כי יש לו מה לתת

ביחס לכמה רעש עשתה החזרה שלו אני חייב להגיד שזה לא מרגיש שיש הייפ בשום צורה לראות אותו משחק בפעם הראשונה. בטח כשאתה משווה לבניון/זהבי וכו׳ שחזרו.Judokan אמר:אחרי כל הדיבורים על זה שהוא מגיע להיות באנקר בהרכב, משחק ראשון מחר והוא בדרך לפתוח על הספסל ככינור שני לסבע ושרי.
Shocking4U אמר:ביחס לכמה רעש עשתה החזרה שלו אני חייב להגיד שזה לא מרגיש שיש הייפ בשום צורה לראות אותו משחק בפעם הראשונה. בטח כשאתה משווה לבניון/זהבי וכו׳ שחזרו.Judokan אמר:אחרי כל הדיבורים על זה שהוא מגיע להיות באנקר בהרכב, משחק ראשון מחר והוא בדרך לפתוח על הספסל ככינור שני לסבע ושרי.
לגמריJudokan אמר:דוח הסקאוטינג יכול להידחף לתחת.
הבן אדם בא לעבוד, לוחץ יותר מכל היתר בקישור ההתקפי שלנו, ובשונה משרי הוא אפילו מרוויח כדורים בלחץ הזה
Undertheknife אמר:הוא ושרי ביחד על המגרש זה לא הולך. היציאה של שרי הכניסה אותו למשחק והוא נראה הרבה יותר טוב.
לא ראיתי שהלחץ שלו יותר מדי אפקטיבי, ועדיין שיחקנו נגד קבוצה ממלטה. אבל כן אהבתי תמשחק שלו מאודJudokan אמר:דוח הסקאוטינג יכול להידחף לתחת.
הבן אדם בא לעבוד, לוחץ יותר מכל היתר בקישור ההתקפי שלנו, ובשונה משרי הוא אפילו מרוויח כדורים בלחץ הזה
RakMaccabi31 אמר:לא ראיתי שהלחץ שלו יותר מדי אפקטיבי, ועדיין שיחקנו נגד קבוצה ממלטה. אבל כן אהבתי תמשחק שלו מאודJudokan אמר:דוח הסקאוטינג יכול להידחף לתחת.
בהתחלה היה נראה שהוא קצת בורח מהכדור ומשחרר יותר מדי מהר. ואז היה נראה שהוא מחפש כל הזמן את האחת שתיים ורץ לעומק
Judokan אמר:RakMaccabi31 אמר:לא ראיתי שהלחץ שלו יותר מדי אפקטיבי, ועדיין שיחקנו נגד קבוצה ממלטה. אבל כן אהבתי תמשחק שלו מאודJudokan אמר:דוח הסקאוטינג יכול להידחף לתחת.
בהתחלה היה נראה שהוא קצת בורח מהכדור ומשחרר יותר מדי מהר. ואז היה נראה שהוא מחפש כל הזמן את האחת שתיים ורץ לעומק
הוא הרוויח את הכדור 6 פעמים במשחק הלחץ. זה מספר סופר גבוה לקשר התקפי.
ברור שהיריבה היא ממלטה וזה משפיע ואני לא אומר שזה תמיד יהיה ככה, אבל יתר השחקנים שלנו לא בדיוק הפגינו רמה גבוהה בתחום מול אותה יריבה.