• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא מעורב ברמה שהיינו רוצים שהוא יהיה מעורב אבל מעורב יותר משרי
,בוא נגיד שהוא יזיק קצת פחות משרי במשחק ההגנה. שרי כבר לא פקטור במשחק ההגנה
רפאלוב מסוגל פה ושם לשים גוף, לתקל, לשמור קרוב

משחק אימון וזה אבל לא נראה טוב

אני לא רואה איך הוא ושרי יוכלו לשחק ביחד. זאת תהיה התאבדות הגנתית וגם יהפוך את ההתקפה שלנו לאיטית להחריד בטח אם גם פיירו ישחק איתם

Shocking4U אמר:
משחק אימון וזה אבל לא נראה טוב

אני לא רואה איך הוא ושרי יוכלו לשחק ביחד. זאת תהיה התאבדות הגנתית וגם יהפוך את ההתקפה שלנו לאיטית להחריד בטח אם גם פיירו ישחק איתם

בסדר זה היה האובייס לא למדנו משהו חדש

נראה מצוין במחנה אבל לצערו הגיע לקבוצה בזמן הלא נכון, מאוד מקווה שעדיין יעביר כאן אחלה עונה כי יש לו מה לתת

Jerry אמר:
נראה מצוין במחנה אבל לצערו הגיע לקבוצה בזמן הלא נכון, מאוד מקווה שעדיין יעביר כאן אחלה עונה כי יש לו מה לתת

מסכים. היחיד שהרשים אותי.

אם כבר, חייב להגיד איזה הבדל יש בינו לבין עאלק כוכבים שחזרו.
כמעט כולם כשחזרו זה לווה בפסטיבלים בתקשורת, עשרות ראיונות בכל כלי תקשורת, וניסיונות להידחף לכל מקום, ולהיצרב בתודעה.

ליאור בא בשקט, בצניעות, בא לעבוד, וידבר במגרש כמו שאומרת הקלישאה. כשמסתכלים על פסטיבל בניון בזמנו ואפילו גם כאלה בפרופיל נמוך יותר שחזרו לפה אחרי סיבוב באירופה סטייל שכטר, באו עם ים פוזה מגעילה.

זה ליאור. וזה למה כל כך אוהבים אותו פה.

בוא נחכה למשחק הרשמי הראשון לפחות לפני שאנחנו מכתירים את מצטייני העונה

אחרי כל הדיבורים על זה שהוא מגיע להיות באנקר בהרכב, משחק ראשון מחר והוא בדרך לפתוח על הספסל ככינור שני לסבע ושרי.

Judokan אמר:
אחרי כל הדיבורים על זה שהוא מגיע להיות באנקר בהרכב, משחק ראשון מחר והוא בדרך לפתוח על הספסל ככינור שני לסבע ושרי.
ביחס לכמה רעש עשתה החזרה שלו אני חייב להגיד שזה לא מרגיש שיש הייפ בשום צורה לראות אותו משחק בפעם הראשונה. בטח כשאתה משווה לבניון/זהבי וכו׳ שחזרו.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
ביחס לכמה רעש עשתה החזרה שלו אני חייב להגיד שזה לא מרגיש שיש הייפ בשום צורה לראות אותו משחק בפעם הראשונה. בטח כשאתה משווה לבניון/זהבי וכו׳ שחזרו.

וטוב שכך. הבן אדם חזר בשביל לשחק כדורגל, לא בשביל לשים את כל הזרקורים של ההצגה על עצמו.

דוח הסקאוטינג יכול להידחף לתחת.
הבן אדם בא לעבוד, לוחץ יותר מכל היתר בקישור ההתקפי שלנו, ובשונה משרי הוא אפילו מרוויח כדורים בלחץ הזה

הוא ושרי ביחד על המגרש זה לא הולך. היציאה של שרי הכניסה אותו למשחק והוא נראה הרבה יותר טוב.

Judokan אמר:
הבן אדם בא לעבוד, לוחץ יותר מכל היתר בקישור ההתקפי שלנו, ובשונה משרי הוא אפילו מרוויח כדורים בלחץ הזה
לגמרי

וראו שהוא משחק בניוטרל

Undertheknife אמר:
הוא ושרי ביחד על המגרש זה לא הולך. היציאה של שרי הכניסה אותו למשחק והוא נראה הרבה יותר טוב.

באופן כללי שרי לא באמת בא לשחק, בא לעשות שופוני.

כיף לראות איך רפאלוב מחפש את ההכנסות החכמות בנגיעה, חלוץ חד משוראנוב היה מסדר לו שני בישולים

אמרתי לך שרפאלוב הרבה יותר נייד ואגרסיבי משרי.
זה יהיה ממש מצער ומתסכל אם רפאלוב יישב בספסל בזמן ששרי מתהלך במגרש כמו פרימדונה

השקט שהוא בא איתו למשחק, בלי שום אגו, ועם מחויבות דרגה 10, אלו דברים שלא רואים.
הטאצ והשכל עדיין שם.

אם מסאיי ידע איך להשתמש בו, זה לגמרי יכול לתת בוסט לקבוצה.

Judokan אמר:
לא ראיתי שהלחץ שלו יותר מדי אפקטיבי, ועדיין שיחקנו נגד קבוצה ממלטה. אבל כן אהבתי תמשחק שלו מאוד
בהתחלה היה נראה שהוא קצת בורח מהכדור ומשחרר יותר מדי מהר. ואז היה נראה שהוא מחפש כל הזמן את האחת שתיים ורץ לעומק

הכי אהבתי אצלו במשחק זה המהירות שהוא מבצע את הפעולות לא ממזמז את הכדור נותן ורץ משחק תמיד לעומק, יכול להיות סופרסאב פנטסטי.

RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:
לא ראיתי שהלחץ שלו יותר מדי אפקטיבי, ועדיין שיחקנו נגד קבוצה ממלטה. אבל כן אהבתי תמשחק שלו מאוד
בהתחלה היה נראה שהוא קצת בורח מהכדור ומשחרר יותר מדי מהר. ואז היה נראה שהוא מחפש כל הזמן את האחת שתיים ורץ לעומק

הוא הרוויח את הכדור 6 פעמים במשחק הלחץ. זה מספר סופר גבוה לקשר התקפי.
ברור שהיריבה היא ממלטה וזה משפיע ואני לא אומר שזה תמיד יהיה ככה, אבל יתר השחקנים שלנו לא בדיוק הפגינו רמה גבוהה בתחום מול אותה יריבה.

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

הוא הרוויח את הכדור 6 פעמים במשחק הלחץ. זה מספר סופר גבוה לקשר התקפי.
ברור שהיריבה היא ממלטה וזה משפיע ואני לא אומר שזה תמיד יהיה ככה, אבל יתר השחקנים שלנו לא בדיוק הפגינו רמה גבוהה בתחום מול אותה יריבה.

באמת מספר גבוהה, זכרתי רק שליש מזה.
בכל מקרה גם אם הוא לא מרוויח באופן ישיר. הלחץ והמחויבות הזו תעזור וזה לא משהו מאליו בגיל 38

חזרה
למעלה