KevinDurant
נשיא המועדון
למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.hezildo אמר:הוא צריך להכנס בסביבות דקה 60-65 אי אפשר לפתוח איתו ועוד ביחד עם שרי וסבע.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.hezildo אמר:הוא צריך להכנס בסביבות דקה 60-65 אי אפשר לפתוח איתו ועוד ביחד עם שרי וסבע.
KevinDurant אמר:למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.hezildo אמר:הוא צריך להכנס בסביבות דקה 60-65 אי אפשר לפתוח איתו ועוד ביחד עם שרי וסבע.
הוא לא שיחק באגף אתמול, הוא שיחק יותר כ8 שקורנו היה על האגףבירקי אמר:אי אפשר לשחק איתו באגף. אף פעם לא היה מהיר, בטח שלא בגיל 37. אם נותנים לשרי לנוח ולעלות מהספסל שליאור יפתח. אחרת הוא לא יכול לפתוח. לא סלם בבלגיה שנה שעברה שיחק רק עשר.
הוא לא יכול לשחק 8. גם איטי, לא דינאמי ולא כלום. רק. 10KevinDurant אמר:הוא לא שיחק באגף אתמול, הוא שיחק יותר כ8 שקורנו היה על האגףבירקי אמר:אי אפשר לשחק איתו באגף. אף פעם לא היה מהיר, בטח שלא בגיל 37. אם נותנים לשרי לנוח ולעלות מהספסל שליאור יפתח. אחרת הוא לא יכול לפתוח. לא סלם בבלגיה שנה שעברה שיחק רק עשר.
בליגה שלנו מול קבוצות שמשחקות נסוג הוא יכול לשחק באמצע.בירקי אמר:הוא לא יכול לשחק 8. גם איטי, לא דינאמי ולא כלום. רק. 10KevinDurant אמר:הוא לא שיחק באגף אתמול, הוא שיחק יותר כ8 שקורנו היה על האגףבירקי אמר:אי אפשר לשחק איתו באגף. אף פעם לא היה מהיר, בטח שלא בגיל 37. אם נותנים לשרי לנוח ולעלות מהספסל שליאור יפתח. אחרת הוא לא יכול לפתוח. לא סלם בבלגיה שנה שעברה שיחק רק עשר.
KevinDurant אמר:למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.hezildo אמר:הוא צריך להכנס בסביבות דקה 60-65 אי אפשר לפתוח איתו ועוד ביחד עם שרי וסבע.
RakMaccabi31 אמר:KevinDurant אמר:למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.hezildo אמר:הוא צריך להכנס בסביבות דקה 60-65 אי אפשר לפתוח איתו ועוד ביחד עם שרי וסבע.
הוא יותר פורח כעשר מקדימה כמו נגד ברן. כ8 הוא אולי מנווט את המשחק. אבל מאוד רך
מסכים לגמריJudokan אמר:RakMaccabi31 אמר:KevinDurant אמר:למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.
הוא יותר פורח כעשר מקדימה כמו נגד ברן. כ8 הוא אולי מנווט את המשחק. אבל מאוד רך
בשנה שעברה הוכח שאפשר לשחק גל עם שרי וסבע באמצע כ8 מול לא מעט קבוצות בליגה (אפילו בפלייאוף עליון) ולהצליח.
לא אוהב את העיגון הזה של שחקנים בקטע של "רק 10". אפשר להשתמש בו בכמה מקומות בהצלחה
עשה פעולה מעולה בהתחלה על הקו בהצלה של סבע אבל אני מסכים שהאיכויות שלו באות יותר לידי ביטוי באמצע שהוא דוחף כדורים קדימה ומניע יפהרק מכבי אמר:שמחתי שכבש.
צריך ללמד הירידה שלו להגנה שם שלקח גול.
מעבר לזה, היה יותר טוב כשעבר לשחק יותר באמצע ולא בקו.
מה אני אגיד - מתבייש ששחקן בן 37 הוא השחקן הכי רעב בקבוצה, ואחד היחידים שנראה שאכפת לו בכלל.
הלוואי וידעו להשתמש בו יותר טוב, יש לו את היכולות לתת בשימוש נכון ובזמן הנכון.
ברק.י אמר:אמר את האמת באופן מקצועי וכן.
אם הוא היה מתחמק מלהתייחס לשימיץ' במשחק כזה, היו אומרים שהוא מערבב או לא ראה את המשחק.
העניין, שכמו עם דגו, הפתיחות התקשורתית הזו רק יוצרת רעש נוסף ומביאה לזה שיבקרו אותם, במקום שיעריכו אותם על האומץ לדבר.
לצערנו, עם הלך הרוח בכדורגל בישראל, משתלם יותר לדבר כמו ברק בכר ונטע לביא מאשר כמו דגו ורפאלוב.
הלך הרוח הזה מוכתב בראש ובראשונה על ידי אנשי תקשורת הספורט שיותר חשוב להם לדבר ולהביע את עצמם, מאשר לשמוע את האנשים שאותם הם מסקרים.
גם מחוץ למגרש וגם בתוכו, נראה שהוא לגמרי מתאים אישיותית ומסוג השחקנים שצריכים להשתלב פה אחרי הפרישה.
מבחינת יכולת על הדשא, הוא צריך לעלות כשחקן משלים ב-10 או במקרים נקודתיים כחלוץ שני שיורד קצת אחורה בשביל חילופי מקום.
הוא לא מספיק מהיר לאגף ולא מספיק אגרסיבי ל-8.