• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
hezildo אמר:
הוא צריך להכנס בסביבות דקה 60-65 אי אפשר לפתוח איתו ועוד ביחד עם שרי וסבע.
למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.

KevinDurant אמר:
hezildo אמר:
למה הקלישאה הזאת? אני לא מתומכיו הגדולים אבל דווקא היום ב8 הוא היה בסדר תפקיד שלו ונתן הופעה די טובה בהתחשב בהכל.

כי אין לו כושר ליותר מזה, ובמיוחד כשמשחקים עם קשר אחורי אחד.
היום הוא נראה בסדר רק ל-20 דקות במחצית הראשונה וקצת בשנייה.

אי אפשר לשחק איתו באגף. אף פעם לא היה מהיר, בטח שלא בגיל 37. אם נותנים לשרי לנוח ולעלות מהספסל שליאור יפתח. אחרת הוא לא יכול לפתוח. לא סלם בבלגיה שנה שעברה שיחק רק עשר.

בירקי אמר:
אי אפשר לשחק איתו באגף. אף פעם לא היה מהיר, בטח שלא בגיל 37. אם נותנים לשרי לנוח ולעלות מהספסל שליאור יפתח. אחרת הוא לא יכול לפתוח. לא סלם בבלגיה שנה שעברה שיחק רק עשר.
הוא לא שיחק באגף אתמול, הוא שיחק יותר כ8 שקורנו היה על האגף

KevinDurant אמר:
בירקי אמר:
הוא לא יכול לשחק 8. גם איטי, לא דינאמי ולא כלום. רק. 10

בירקי אמר:
KevinDurant אמר:
בירקי אמר:
הוא לא יכול לשחק 8. גם איטי, לא דינאמי ולא כלום. רק. 10
בליגה שלנו מול קבוצות שמשחקות נסוג הוא יכול לשחק באמצע.

שיחקנו אתמול נגד קבוצה שתהיה מהטובות שנפגוש ועוד במשחק חוץ ולא הרגשתי יותר מדי בעיה במשחק ההגנה בצד שלו.

KevinDurant אמר:
hezildo אמר:

הוא יותר פורח כעשר מקדימה כמו נגד ברן. כ8 הוא אולי מנווט את המשחק. אבל מאוד רך

RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
hezildo אמר:

בשנה שעברה הוכח שאפשר לשחק גל עם שרי וסבע באמצע כ8 מול לא מעט קבוצות בליגה (אפילו בפלייאוף עליון) ולהצליח.

לא אוהב את העיגון הזה של שחקנים בקטע של "רק 10". אפשר להשתמש בו בכמה מקומות בהצלחה

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:

בשנה שעברה הוכח שאפשר לשחק גל עם שרי וסבע באמצע כ8 מול לא מעט קבוצות בליגה (אפילו בפלייאוף עליון) ולהצליח.

לא אוהב את העיגון הזה של שחקנים בקטע של "רק 10". אפשר להשתמש בו בכמה מקומות בהצלחה
מסכים לגמרי

אומנם הוא לא שיא האגרסיביות אבל הוא שחקן מאוד מחויב וצריך לזכור שהליגה שלנו פחות מבוססת על אגרסיביות מליגות אחרות אלא יותר על טכניקה וכישרון ואת זה ברור שיש לו.

שמחתי שכבש.
צריך ללמד הירידה שלו להגנה שם שלקח גול.

מעבר לזה, היה יותר טוב כשעבר לשחק יותר באמצע ולא בקו.

מה אני אגיד - מתבייש ששחקן בן 37 הוא השחקן הכי רעב בקבוצה, ואחד היחידים שנראה שאכפת לו בכלל.

הלוואי וידעו להשתמש בו יותר טוב, יש לו את היכולות לתת בשימוש נכון ובזמן הנכון.

רק מכבי אמר:
שמחתי שכבש.
צריך ללמד הירידה שלו להגנה שם שלקח גול.

מעבר לזה, היה יותר טוב כשעבר לשחק יותר באמצע ולא בקו.

מה אני אגיד - מתבייש ששחקן בן 37 הוא השחקן הכי רעב בקבוצה, ואחד היחידים שנראה שאכפת לו בכלל.

הלוואי וידעו להשתמש בו יותר טוב, יש לו את היכולות לתת בשימוש נכון ובזמן הנכון.
עשה פעולה מעולה בהתחלה על הקו בהצלה של סבע אבל אני מסכים שהאיכויות שלו באות יותר לידי ביטוי באמצע שהוא דוחף כדורים קדימה ומניע יפה

הוא טוב רק באמצע (כמו סבע) ואין לו כושר ל-70 דקות. אסור לפתוח איתו, הוא צריך להכנס רק
בחצי השני כשצריך סיוע להתקפה.

רק אני חושב שאיך שהוא דיבר על שימיץ בראיון זה מוזר? עוד שנייה הוא אמר ״כן הוא יודע שהוא אשם ושהוא זיין אותנו״, לא בדיוק סוג הראיון שאתה מצפה ממנהיג בחדר ההלבשה.

גם לי קצת היה מוזר
אבל אולי רפאלוב טיפוס כנה כזה
לא חושב שזה נעשה מכוונה רעה להאשים

אחלה ראיון
אומר את מה שצריך להגיד
ומן הסתם שבתוך החדר הלבשה יחזקו אותו.
וגם הקהל שר לו בסוף אחרי שהוא בא לבקש סליחה.
זה לא מועדון חברים. שחקן צריך להבין את האחריות, ואת המשמעות, בכדי להגיע לשיא ריכוז, ולעשות הכל בכדי שזה לא יחזור.

צריך לסתור, וללטף.

חייב להגיד שמופתע ממנו לטובה
חשבתי שיגיע לארץ ויבוא כמו פרימדונה ולא יעשה כלום
וואלה גם התקפית עושה וגם יש לו ירידות שלא שרי ולא סבע עושים

אם זאת היתה טעות אחת אז היה אפשר לא להתייחס אליה.
בנאדם עושה שלוש טעויות אין צורך להקטין. זה מה שהיה וזהו

אמר את האמת באופן מקצועי וכן.
אם הוא היה מתחמק מלהתייחס לשימיץ' במשחק כזה, היו אומרים שהוא מערבב או לא ראה את המשחק.
העניין, שכמו עם דגו, הפתיחות התקשורתית הזו רק יוצרת רעש נוסף ומביאה לזה שיבקרו אותם, במקום שיעריכו אותם על האומץ לדבר.
לצערנו, עם הלך הרוח בכדורגל בישראל, משתלם יותר לדבר כמו ברק בכר ונטע לביא מאשר כמו דגו ורפאלוב.
הלך הרוח הזה מוכתב בראש ובראשונה על ידי אנשי תקשורת הספורט שיותר חשוב להם לדבר ולהביע את עצמם, מאשר לשמוע את האנשים שאותם הם מסקרים.

גם מחוץ למגרש וגם בתוכו, נראה שהוא לגמרי מתאים אישיותית ומסוג השחקנים שצריכים להשתלב פה אחרי הפרישה.
מבחינת יכולת על הדשא, הוא צריך לעלות כשחקן משלים ב-10 או במקרים נקודתיים כחלוץ שני שיורד קצת אחורה בשביל חילופי מקום.
הוא לא מספיק מהיר לאגף ולא מספיק אגרסיבי ל-8.

ברק.י אמר:
אמר את האמת באופן מקצועי וכן.
אם הוא היה מתחמק מלהתייחס לשימיץ' במשחק כזה, היו אומרים שהוא מערבב או לא ראה את המשחק.
העניין, שכמו עם דגו, הפתיחות התקשורתית הזו רק יוצרת רעש נוסף ומביאה לזה שיבקרו אותם, במקום שיעריכו אותם על האומץ לדבר.
לצערנו, עם הלך הרוח בכדורגל בישראל, משתלם יותר לדבר כמו ברק בכר ונטע לביא מאשר כמו דגו ורפאלוב.
הלך הרוח הזה מוכתב בראש ובראשונה על ידי אנשי תקשורת הספורט שיותר חשוב להם לדבר ולהביע את עצמם, מאשר לשמוע את האנשים שאותם הם מסקרים.

גם מחוץ למגרש וגם בתוכו, נראה שהוא לגמרי מתאים אישיותית ומסוג השחקנים שצריכים להשתלב פה אחרי הפרישה.
מבחינת יכולת על הדשא, הוא צריך לעלות כשחקן משלים ב-10 או במקרים נקודתיים כחלוץ שני שיורד קצת אחורה בשביל חילופי מקום.
הוא לא מספיק מהיר לאגף ולא מספיק אגרסיבי ל-8.

מתחבר לעניין הצבת המיקום.
הוא שיחק גם כחלוץ שני גם בבלגיה תקופה מסוימת
במערך של 5-3-2

חזרה
למעלה