• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא אוהב את ההתנהלות שלו
לא כשחקן שהוא דיבר על שכר שחקנים
לא אוהב את הליקוקים לעובדיה
גם לא את הסתלבט על המיקרופון במסיבת העיתונאים
זה לא משנה אם הוא הביא את פלורס או לא
חוץ מהדלפות, ליקוקים ועירבובים אין שם כלום

חבל, מתחיל לשנוא אותו

הוא היה שחקן פעיל בעונה שעברה, אין סיכוי שהוא יכול כל כך מהר להכנס לתפקיד כזה.
לך תלמד, תעשה השתלמות, קורס, תצבור קצת ניסיון. מה אתה קופץ ישר לתפקיד כזה בלי שום הכנה?
היהירות הזו היא מתכון לכישלון.

הזייה שאלה השחקנים שהביא.
מיכאל אוחנה וסילבה קאני זה משהו שאני לא אצליח להבין לעולם לא משנה מה יגידו.
עם זרים אפשר ליפול וגם איתם הוא נפל.
אבל אוחנה וקאני? מה אנחנו מ.ס אשדוד?
אין יותר נמוך מזה.

מילא זה היה רק גדול עליו
אבל הוא גם כל כך יהיר וזחוח

רק שלא יחזירו את אלברמן במקומו, הם עוד מסוגלים

NOSFERATU ZODD אמר:
אולי שיפנו לאלמוג כהן.
נראה לי עדיף.

עוד אוברייטד. אין טעם כבר להביא מנהל מקצועי חדש. שימכרו את המועדון ושהבעלות החדשה תביא אנשים משלה.

lemmacantor אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אולי שיפנו לאלמוג כהן.
נראה לי עדיף.

עוד אוברייטד. אין טעם כבר להביא מנהל מקצועי חדש. שימכרו את המועדון ושהבעלות החדשה תביא אנשים משלה.

קודם שתבוא בעלות ואז נראה.

NOSFERATU ZODD אמר:
lemmacantor אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אולי שיפנו לאלמוג כהן.
נראה לי עדיף.

קודם שתבוא בעלות ואז נראה.

אם עושים בדיקת נאותות הרי שהעסקה בשלב די מתקדם. בכל אופן הבעלות של שלר לקראת סופה ממש. לא צריך לקבוע עובדות בשטח לבעלות חדשה וטוב שבכר פשוט ממשיך את החוזה שלו.

אם זה ראש מערך הסקאוטינג, אז אנחנו בבעיה קשה.
נפל עם כל הזרים.
אפילו בטאיי שהיה נראה טוב, התדרדר לרמה של הקבוצה.

אני לא יודע מה חלוקת הסמכויות במועדון אבל ברגע שהוא נושא תפקיד רשמי ונראה גם מאוד מעורב הוא חלק לטוב ולרע.

בשורה התחתונה כשאנחנו בסוף חודש אוקטובר אפשר כבר להגיד שהוא נכשל כישלון עצום בהבאת המאמן, בנה סגל חלש מאוד (אומנם ירמקוב הגיע הקיץ אבל זה לא שלו) ובאופן כללי מתוך יותר מ10 שחקני רכש נראה שאחוז הנפילות גבוה מאוד וכל זה בתוספת זה שלא הביאו זר נוסף עם משבצת פתוחה ולא הביאו מחליף לדיא סבע.

כישלון.

הוא לא רצה לפרוש בכלל, הוא רצה להמשיך עוד עונה. וככה זה נראה גם בתור התפקיד הלא ברור שהוא קיבל.
ועוד נתנו לו את רמי גרשון בתור יד ימינו.

למרות הטעויות הרבות הייתי רוצה לראות אותו מתפקד בסביבת עבודה נורמלית אחרי שצבר נסיון וכשיש סמכויות ברורות ולו תפקיד שמתאים לו

מבחינתי אם מכבי נמכרת ודברים באמת משתנים הייתי רוצה לראות אותו נשאר רק בשביל לבחון אותו באמת

אבל בשביל זה מכבי חייבת להמכר קודם

DelPiero אמר:
למרות הטעויות הרבות הייתי רוצה לראות אותו מתפקד בסביבת עבודה נורמלית אחרי שצבר נסיון וכשיש סמכויות ברורות ולו תפקיד שמתאים לו

מבחינתי אם מכבי נמכרת ודברים באמת משתנים הייתי רוצה לראות אותו נשאר רק בשביל לבחון אותו באמת

למה שאמריקאים יקחו הימור איתו? מספיק.
נצטרך מנהלים מוכחים.

lemmacantor אמר:
DelPiero אמר:

למה שאמריקאים יקחו הימור איתו? מספיק.
נצטרך מנהלים מוכחים.

למה אתה חושב שמפחדים מהיום שימכרו? כי כל העסקנים, הלקקנים ושאר החברה שקימבנו לעצמם ג׳ובים יצטרכו למצוא משהו לעשות עם החיים שלהם חוץ מלעשוק את מכבי חיפה

שיפחדו אבל המשפחה רוצה לצאת מהמשחק. יש הגיון כלכלי למכור עכשיו. בעצם הם אפילו מאחרים את המועד.

חזרה
למעלה