• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא משנה מי הקורבן, עצם העובדה שיש התנהלות כזאת לא תאפשר לנו בחיים להתנהל כמו מועדון נורמלי.

זה שיש תקשורת מקומית זה בסדר ומקובל אבל זה שהם כבר כל-כך הרבה שנים ממשיכים לדחוף את הידיים שלהם אל תוך הקיבה של המועדון ולחתוך לנו איברים פנימיים זה משהו שרק תחת ההנהלה הנוכחית היה יכול לקרות.

לסקר זה משהו אחד, לעשות לשון הרע או קמפיין הדחה / השמצה זה כבר משהו אחר.
התקשורת החיפאית זה המיץ של הזבל וחבל שהסרדין נישליס מרוויח כסף על חשבון הבריאות הנפשית של האוהדים וההכנסה של אנשים במועדון וכנ"ל בן דור דרך אם זה דרך וואן וכל מי שמעורב בזבל הזה

Shocking4U אמר:
אין לי ספק שאיציק עובדיה הוא חתרן לא פחות מרפאלוב אם לא יותר, אשמח אם שניהם יעזבו את תפקידם.

אני מאוד בספק שבכר ימשיך פה בעונה הבאה

עירבוב סמכויות ובכלל חוסר רצון של שחר להביא אנשים איכותיים למערכת, כדי שלא יאפילו עליו, גורם לקרקע פוריה למורשת בניון.

חושב שהרבה יותר מתאים לו להיות סוכן שחקנים. סך הכל קשרים הוא מראה שיש לו. מושג בכדורגל אין לו.
נימני הבין את זה אחרי שקיבל מאיתנו 3 בראש ופוטר ב - SMS.

אז מה קיבלנו ביום האחרון של חלון ההעברות?
מגן מחליף בכפר סבא מהליגה הלאומית - כן
שחקן 10 זר - לא
למרות שידעו שצריך במשך כמעט חצי שנה, ולא הכינו אפילו תוכנית מגירה לברוניניו

כושל.
ואפס גמור על זה שהוא מפעיל את כל הכלבלבים שלו בתקשורת להגן עליו
בניון 2.0

עדיף שיתפטר למרות שגם המחליף שלו זה רולטה עם איך שממנים אותם גם אני שוקל להגיש מועמדות.

רק מכבי אמר:
Kandaurov אמר:
מה הדיבור? למה הופרש ולמה בצורה מבישה?

הוא לא היה אמור לפרוש.

הוא רצה לשחק עוד עונה ובמקביל ללכת להשתלמויות וקורסים ''להכין'' את עצמו ליום שאחרי ברמה המקצועית.

ברגע שקרה הבלאגן עם בכר-אלברמן, המועדון בצעד הכי חסר מקצוענות ומקצועיות פשוט אמר לו תפרוש עכשיו בטענה ש''צריכים אותך''.

הם לחצו עליו בכל הכיוונים. יענקלה, עוזי, איציק, גייסו את דודו דהאן לנושא.

בסוף הוא התרצה והלך על זה.

זה דה-פקטו הפרשה.

זה לא היה מתוכנן בשום צורה.

וכמו שהוא כתב, כשהוא סיפר השבוע לבן שלו - הבן שלו בכה באומרו: ''אני רוצה לראות אותך משחק עוד''.

זה הסיפור.

עכשיו, כל הדבר הזה רצוף מספר בעיות מהותיות.

א. מעבר לעניין עצמו שכמו שכתבתי - לדעתי מקצועית יש לו עוד מה לתת, ודווקא עכשיו צריך אותו בחדר הלבשה, וכ''מנהיג'' בקבוצה שאין בה שחקנים מובילים, וגם אם יבואו שחקני רכש חדשים, זה עדיין לא שחקנים שהם ''מכבי חיפה''.

ב. זה פעולה של מועדון ללא דרך שפועל בלי שום הכנה או הבנה של איך תהליכים עובדים. הם פשוט נתקעו, פיטרו את אלברמן-בכר בלי שום מחשבה למה יקרה אחר כך. פתאום נתקעו בלי שום כיוון, אז ''מפילים'' על ליאור את התיק. עכשיו, זה לא שהוא מקבל את כל הסמכויות, אלא שהוא פשוט יהיה הקורבן אם הדברים לא יצליחו, או יותר נכון כשהדברים לא יצליחו. עוד בובה. ללא סמכויות אבל עם אשמה ואחריות.
ככה לא בונים קבוצה. ככה לא מתקדמים.
אי אפשר לצפות שהוא ייעשה קסמים מהרגע הראשון. גם אלברמן עבר דרך עד שנהיה מנהל מקצועי. איך אפשר לחשוב שהעתיד המקצועי אצל הכושל איציק עובדיה שנכשל בכל מקום שהיה בו ברמה המקצועית, עזב לתחום הניהולי כי שוב הוא היה כישלון בכל נגיעה מקצועית שעשה, ועכשיו הוא חוזר לכובע המקצועי. בלתי נתפס.
אין סיכוי לבנות קבוצה טובה כשאלו ''השפים'' שמרכיבים את המתכון.

ג. חבל לי על ליאור שאני בטוח שאם הכוונה יותר טובה והדרגתיות, היה יכול להיות איש מקצוע מעולה. להפיל עליו את התיק מיד אחרי שפרש, ואז לצרוב את הכישלון על שמו, יפגע בו ובעתיק המקצועי שלו.

בשורה התחתונה: 0 ניהול, 0 הבנה, 0 יכולת לקבל החלטות נכונות. מועדון בסחרחורת.

נכתב ביום המינוי של ליאור.

הכתובת הייתה על הקיר.

רק מכבי אמר:
רק מכבי אמר:
Kandaurov אמר:

הוא לא היה אמור לפרוש.

הוא רצה לשחק עוד עונה ובמקביל ללכת להשתלמויות וקורסים ''להכין'' את עצמו ליום שאחרי ברמה המקצועית.

ברגע שקרה הבלאגן עם בכר-אלברמן, המועדון בצעד הכי חסר מקצוענות ומקצועיות פשוט אמר לו תפרוש עכשיו בטענה ש''צריכים אותך''.

זה דה-פקטו הפרשה.

וכמו שהוא כתב, כשהוא סיפר השבוע לבן שלו - הבן שלו בכה באומרו: ''אני רוצה לראות אותך משחק עוד''.

זה הסיפור.

א. מעבר לעניין עצמו שכמו שכתבתי - לדעתי מקצועית יש לו עוד מה לתת, ודווקא עכשיו צריך אותו בחדר הלבשה, וכ''מנהיג'' בקבוצה שאין בה שחקנים מובילים, וגם אם יבואו שחקני רכש חדשים, זה עדיין לא שחקנים שהם ''מכבי חיפה''.

ב. זה פעולה של מועדון ללא דרך שפועל בלי שום הכנה או הבנה של איך תהליכים עובדים. הם פשוט נתקעו, פיטרו את אלברמן-בכר בלי שום מחשבה למה יקרה אחר כך. פתאום נתקעו בלי שום כיוון, אז ''מפילים'' על ליאור את התיק. עכשיו, זה לא שהוא מקבל את כל הסמכויות, אלא שהוא פשוט יהיה הקורבן אם הדברים לא יצליחו, או יותר נכון כשהדברים לא יצליחו. עוד בובה. ללא סמכויות אבל עם אשמה ואחריות.
אי אפשר לצפות שהוא ייעשה קסמים מהרגע הראשון. גם אלברמן עבר דרך עד שנהיה מנהל מקצועי. איך אפשר לחשוב שהעתיד המקצועי אצל הכושל איציק עובדיה שנכשל בכל מקום שהיה בו ברמה המקצועית, עזב לתחום הניהולי כי שוב הוא היה כישלון בכל נגיעה מקצועית שעשה, ועכשיו הוא חוזר לכובע המקצועי. בלתי נתפס.

ג. חבל לי על ליאור שאני בטוח שאם הכוונה יותר טובה והדרגתיות, היה יכול להיות איש מקצוע מעולה. להפיל עליו את התיק מיד אחרי שפרש, ואז לצרוב את הכישלון על שמו, יפגע בו ובעתיק המקצועי שלו.

הכתובת הייתה על הקיר.
מי האמין שלתת למנכ''ל בלי מושג בבניית סגל ולשחקן שפרש באמצע מאי יוביל לקבלת החלטות לא נכונה ולשליפות מהמותן.

במכבי חיפה שלנו? לא יכול להיות.

רק מכבי אמר:
רק מכבי אמר:
Kandaurov אמר:

הוא לא היה אמור לפרוש.

זה דה-פקטו הפרשה.

זה הסיפור.

הכתובת הייתה על הקיר.
ואני אתייחס קצת יותר ברצינות מהתגובה הקודמת.

לא יכול להיות שאני הטיפש ואתה החכם ועוד לא מעט אוהדים של מכבי חיפה ראו את הכתובת על הקיר (אני אישית כתבתי פה במרץ עוד לפני שבכר פוטר שהוא לא מגיע לחנוכה ועונה הבאה נסיים 5-6 מאחורי הפועל ת''א) כי זה ברור לגמרי והגאונים במגדל השן חושבים שזו גזרת גורל, "אוסף מקרים מצער" כמו שהם אומרים.

אפשר להיכשל, הגיוני להיכשל, אי אפשר להצליח כל הזמן. אבל אי אפשר לעשות הכל כדי להיכשל. זה כבר לא הגיוני.

רק מכבי אמר:
רק מכבי אמר:
Kandaurov אמר:

הוא לא היה אמור לפרוש.

זה דה-פקטו הפרשה.

זה הסיפור.

הכתובת הייתה על הקיר.

חשבתי בדיוק כמוך אז. עכשיו לגבי ג' יש לי ספקות רבים. חוששני שאין לו מושג באמת בכדורגל.

אין שום סרט שהבן אדם הזה צריך לקבל סמכות לקבוע משהו בקיץ הקרוב. הוא והפטרון שלו מעיריית רחובות צריכים שניהם להסתלק לנו מהחיים בדחיפות

עדיין המועדון זקוק למנהל מקצועי והוא צריך לקבוע את זהות המאמן. אם רפאלוב ממשיך, הוא צריך להיות עם הסמכויות המלאות של מנהל מקצועי. ואם הוא לא רוצה את בכר, אז לא יהיה בכר.

כל עוד עובדיה פה ליאור לא הסמכות המקצועית.
לא סתם המועדון הגדיר אותו סקאוט ראשי או איזה שקר דומה

הפך לשחפץ התורן ברדיו המקומי ובינתיים בן דור מהלל את עובדיה שעושה עבודה מנכלית נהדרת והכל אשמת ליאור מקצועית

איזה מסריחים כולם בהנהלה וברדיו של הסרדין נישליס

DelPiero אמר:
הפך לשחפץ התורן ברדיו המקומי ובינתיים בן דור מהלל את עובדיה שעושה עבודה מנכלית נהדרת והכל אשמת ליאור מקצועית

הלוואי היה אפשר להגיד שהוא חף מפשע.
להפעיל את כל הכלבלבים שלו בתקשורת בשביל לסמן טריטוריה + להלל את עצמו ולהוריד ממנו אשמה הוא יודע טוב מאוד. זה מחליא. ומזכיר התנהגות של עוד זונה שכבר מחוקה פה

ToniKroos אמר:
DelPiero אמר:

הלוואי היה אפשר להגיד שהוא חף מפשע.
להפעיל את כל הכלבלבים שלו בתקשורת בשביל לסמן טריטוריה + להלל את עצמו ולהוריד ממנו אשמה הוא יודע טוב מאוד. זה מחליא. ומזכיר התנהגות של עוד זונה שכבר מחוקה פה

לא אמרתי שהוא חף מפשע
אמרתי שכרגע שמו אותו כשחפץ והעברתי ביקורת על אלו שמנהלים את האירוע

אולי זה התאים יותר לנושא של איציק

לגבי ליאור, לא מכיר מקרוב את מה שאתה אומר ופחות ראיתי את זה בתקשורת המקומית. אני זוכר שאלחיאני דיבר על זה קצת (לא יודע כמה אמין) אבל לאורך השנה ובעיקר עכשיו אני שומע שרוב הביקורת הפומבית היא על ליאור. הבן אדם היה שחקן רק לפני כמה חודשים..

כובע קש אמר:
מה שונה ממה שעשה העונה? חוץ מהטייטל כמובן

צריך להגיד את האמת: את העונה שעברה ליאור לא באמת בנה. כשממנים אותך ב-15 במאי, זה מאוחר מדי. אין לך יכולת אמיתית להתחיל לבנות תכנון ואסטרטגיה. הוא היה חסר ניסיון, איציק לקח מושכות ולקח חלק משמעותי, והתוצאה הייתה כדור שלג רע. בחירת מאמן שגויה, רכש בינוני ופאניקה בקבלת ההחלטות תחת לחץ.

הקיץ זה אמור להיראות אחרת.
​- בשונה מפלורס שלא היה מעורב בתכנון הרכש (וזה עלה לנו ביוקר), ברק מעורב באופן ישיר בבניית הסגל. ככה זה צריך להיות – המאמן קובע אסטרטגיה(ככה זה היה גם עם אלברמן בזמנו). בנוסף, זה כנראה יזיז את עובדיה קצת הצידה מהצד המקצועי.

​- להבנתי, ברק וליאור כבר עובדים יחד כמה שבועות לקראת העונה הבאה. מדברים עם סוכנים, בודקים שחקנים. הפעם לא מחכים לדקה ה-90 כדי לקבל החלטות בלחץ בלי אסטרטגיה ותכנון מקדים. אני רוצה להאמין שזה גם אמור לשפר את התהליך של קבלת ההחלטות וההתנהלות.

- ​ליאור התבגר. אחרי כל מה שהוא עבר העונה, פלוס הקורס שעשה בבלגיה, הוא השתפשף. הוא מגיע לקיץ הזה הרבה פחות "ג'וניור" ממה שהיה בשנה שעברה. בכלל, בניגוד לעונה שעברה שהכל היה תוהו ובוהו. העונה הדברים אמורים לעבוד מעט אחרת. ליאור יהיה הדמות הראשית. יש את גרשון שאמור לשמש סוג של מאור בורג מחודש. אמורה להיות היררכיה ברורה ומסודרת, מערכת שעובדת בצורה יותר מסודרת.

אם הוא מקבל את מלוא הסמכויות של מנהל המקצועי דיינו.
אבל הוא ביצע טעויות של חוסר הבנה בסיסית בכדורגל. כאילו כל אחד פה מהכורסא מבין שצריך לטרוח מבעוד מועד ואסור להתקע עם לחץ של זמן.
בכלל קורס ניהול מקצועי זה קצת כמו תואר בתקשורת. בשביל לסמן וי ולקבל תעודה. זה לא באמת מכין אותך.

חזרה
למעלה