• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק במכבי חיפה נכשלים כלפי מעלה, ככל שאתה יותר גרוע ככה אתה מתקדם

מועדון שמתנהל נכון היה רואה את הכישלון הכמעט מוחלט שלו בעונה האחרונה ומבין שהוא עדיין לא בשל להיכנס למשבצת המנהל המקצועי ונותן לו להשתפשף תחת מנהל מקצועי אמיתי ומוכח. אם יהיה מספיק טוב יחליף אותו ואם לא יביאו מנהל מקצועי אחר.
מכבי חיפה הכניסה אותו לתפקיד המנהל המקצועי בלי סיכוי להצליח. יהיה יס מן של ההנהלה? יישאר (עד שישלם את מחיר הכישלון המקצועי, כי אין סיכוי שיעקב שחר ואיציק עובדיה ישלמו). ינסה לאתגר את ההנהלה? ימצא את עצמו כמו שבכר ימצא, פותח הכל על המועדון בפרק של הענק הירוק.

MH13 TILL I DIE אמר:
מועדון שמתנהל נכון היה רואה את הכישלון הכמעט מוחלט שלו בעונה האחרונה ומבין שהוא עדיין לא בשל להיכנס למשבצת המנהל המקצועי ונותן לו להשתפשף תחת מנהל מקצועי אמיתי ומוכח. אם יהיה מספיק טוב יחליף אותו ואם לא יביאו מנהל מקצועי אחר.
מכבי חיפה הכניסה אותו לתפקיד המנהל המקצועי בלי סיכוי להצליח. יהיה יס מן של ההנהלה? יישאר (עד שישלם את מחיר הכישלון המקצועי, כי אין סיכוי שיעקב שחר ואיציק עובדיה ישלמו). ינסה לאתגר את ההנהלה? ימצא את עצמו כמו שבכר ימצא, פותח הכל על המועדון בפרק של הענק הירוק.

1) אלברמן נכנס למשבצת גם כן בלי ניסיון. התחיל מסקאוט.
2) מנהל מקצועי רציני לא יבוא לכאן. לא יווצרו עבורו את התנאים.
3) מעדיף התרסקות מוחלטת לקראת מכירה. ואז שהבעלות החדשה תתחיל מדף חלק.

אני לא חושב שמגיע לו התפקיד, לא בכלל ולא אחרי העונה החולפת אבל:
כמו שאלכס אמר, אם המועדון החליט ללכת אתו, אז שילכו אתו ב100%. אם הוא ייכשל, שייכשל בדרך שלו ועם בחירות שלו ושלא יספרו לנו סיפורים שאיציק התערב וככה וככה.

שינהל הכל מ0 עד 100

צריך לתת לו קרדיט על זה שיש לו ביצים לעשות מהלכים שצריכים להיעשות, לפחות בכל מה שקשור לעריפת הראשים.

משתמש בטקטיקות עברייניות של אור עקיבא. מה נגיד..

חובת ההוכחה עליו. הוא ריכז אליו הרבה אש במהלכים שלו בשבוע האחרון.
החלטות של קריירה.

רק מכבי אמר:

החלטות של קריירה.

אז אתה אומר שראפלוב היה אחרי על כל הרעל בימים האחרונים?

כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:

החלטות של קריירה.

אני אומר כמה דברים:
א. ליאור + דודו אחראיים לכל מה שראיתם ביום וחצי האלה.
ב. ליאור יודע לעבוד עם ברק. ורוצה את ברק. מנהל מקצועי צריך ויכול לבחור את האנשים במועדון. בלי המהלכים האלה ייתכן והייתה לו פחות לגיטימציה לעשות את זה. אז הוא סינדל את הרעל ועשה מה שעשה. בשביל להגיע עם יותר כוח בתא המטען לקראת הנסיעה..
אני לא אוהב את זה. אם הוא מספיק גבר, שייעשה את הדברים גלוי. בלי כל המסביב. שוב, זו התנהגות של ערס מאור עקיבא.
ידע להפעיל יפה את התקשורת + דודו שהוא רב אמן וקיבלתם מתכון לאנדרלמוסיה שהייתה כאן.

חחח קוזוק יעזוב קבוצה אלופה בשביל להגיע לכאן. לא מאמין שמישהו באמת קנה את זה.

רק מכבי אמר:
כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:

החלטות של קריירה.

אני אומר כמה דברים:
א. ליאור + דודו אחראיים לכל מה שראיתם ביום וחצי האלה.
ב. ליאור יודע לעבוד עם ברק. ורוצה את ברק. מנהל מקצועי צריך ויכול לבחור את האנשים במועדון. בלי המהלכים האלה ייתכן והייתה לו פחות לגיטימציה לעשות את זה. אז הוא סינדל את הרעל ועשה מה שעשה. בשביל להגיע עם יותר כוח בתא המטען לקראת הנסיעה..
אני לא אוהב את זה. אם הוא מספיק גבר, שייעשה את הדברים גלוי. בלי כל המסביב. שוב, זו התנהגות של ערס מאור עקיבא.
ידע להפעיל יפה את התקשורת + דודו שהוא רב אמן וקיבלתם מתכון לאנדרלמוסיה שהייתה כאן.

חחח קוזוק יעזוב קבוצה אלופה בשביל להגיע לכאן. לא מאמין שמישהו באמת קנה את זה.

זאת לא התנהלות רצינית

שיכתוב ספר איך להשניא את עצמך על קהל שהעריץ אותך ב-פחות מ12 חודשים for dummies

בבעלות חדשה אסור שאף שחקן עבר יתקרב לכאן ובכלל עדיף שיהיו כמה שפחות ישראלים. מצידי שיורידו את המכסה לגמרי ויעלו סגל של זרים בלבד. רק ישראלי ממש טוב שישחק. על צוות מקצועי אין מה לדבר.

כובע קש אמר:
סיכוי לא קטן שהוא יעבור את בניון במדד השנאה

לא צריך להיסחף, המעשה של יוסי בניון בלתי נסלח.
פה מדובר בשחקן עבר שפרש ומיד קיבל אולי את התפקיד הכי חשוב במועדון שהוא בכלל לא למד אותו ואין לו שום ניסיון בו.
מי שמינה אותו יותר כושל ממנו.
אני עושה את ההפרדה בין ליאור השחקן לליאור המנהל המקצועי.
זוכר לו את התקופות היפות בתור שחקן ואת כל רגעי האושר שהעניק לנו.
אני לא אשנא אותו אף פעם, אבל אני גם לא סומך עליו שיתקן בעונה הבאה ולכן אני לא אעשה לו הנחות ואם צריך להיות חדים נהיה חדים.
לדעתי הוא לא יגיע בכלל לינואר וכל הצוות ילך הביתה.

בוא נגיד את זה ככה [mention]רקמכבי[/mention]
אם לא צריך לשלם לו את הסכום הגבוה של הפיצויים, בכר נשאר או מפוטר?

Shocking4U אמר:
בוא נגיד את זה ככה @רקמכבי
אם לא צריך לשלם לו את הסכום הגבוה של הפיצויים, בכר נשאר או מפוטר?

שמע, ראיתי כמה אוהדים שמדברים על זה.
אלו אמרות של אוהדי טוויטר ופייסבוק שלא מבינים איך עובד מועדון כדורגל/חברה בסיסית.

אם זה היה רק זה, הוא מזמן היה בחוץ. ה-350 אלף יורו שלו זה לא מה שהשאיר אותו פה. וזה גם לא 350 כי אפשר להגיע לפיצוי מוסכם כלשהו. ואתה לוקח בחשבון שאם הוא מוצא קבוצה, אז אתה מפסיק לשלם את זה (בניגוד לשחקן שכאשר אתה זורק אותו ומשלם לו פיצוי אין משמעות לאם הוא יימצא קבוצה אחרת ויחתום על חוזה).

לא משאירים מאמן בגלל פיצוי (של פאקינג עונה אחת. לא מדובר פה על מאמן עם חוזה ל-5 שנים קדימה. ואגב ,גם אז זה לא היה שיקול).

אל תקנה את השיט הזה.

ומעבר לזה, קצת מספרים: הקבוצה הזאת משלמת מיליונים כספי פיצויים ללא מעט שלקנים. רק בעונה האחרונה היה לך את:
נסיבמה שעמד על חוזה של 400 אלף יורו. וקיבל חצי מזה בשביל לעוף מכאן.
שוראנוב שקיבל פיצוי יפה והתעופף.
שימיץ קיבל 90 אלף יורו ושוחרר.
ועוד ועוד.

בקיץ הזה אתה כנראה הולך לתת לעוד כמה שחקנים פיצויים. בגלל הלקרדות שהאכילו אותנו. ואלו לא יהיו סכומים קטנים.

זה רק בשביל העניין המספרי ולסבר את האוזן.

ממה שאני יודע. ומי שאמר לי את זה, לרוב לא טועה - זה לא עניין כלכלי.

יותר מזה, כנס לראש של בכר - אם הוא מבין חושב ויודע שזה רק עניין כלכלי שהוא נשאר. והוא לא טיפש. אפשר להבין את זה ברגע. וגם הסוכן שמדבר עם הצד השני יודע את זה.
למה שהוא יישאר במצב כזה? בשביל לעוף בטיל עוד חודשיים? למה לו כל הביזיון הזה? מה הוא צריך להיאחז בקרנות ככה?
עזוב את זה שהוא התבזה בכל מה שליאור עשה כאן ביומיים האלה (ויכול להיות בסיטואציה אחרת שהוא אפילו לא היה נשאר אחרי דבר כזה. אבל מעמדו בשוק בירידה) אבל כמו שאמרתי, ייתכן והוא מבין (או שמסביבו גרמו לו להבין. אההממ מיסטר דודו) שזה לטובתו. והוא היה צריך שמישהו ייעשה לו ריסטרט בצוות שלו ומסביבו. כי הוא ''איש של אנשים'' וקשה לו להיפרד מאנשים שהיו איתו לאורך הדרך. קשה לו לחתוך בבשר החי. ובשביל לשנות ולשפר, הוא צריך לבנות משהו חדש.
בכל מקרה, להבנתי כל הדרך הוא ידע שהוא ממשיך.

כך או כך, אם מנהל מקצועי/בעלים לא רוצה מאמן, אם הם חושבים שהוא מאמן לא טוב, אם הם לא מחזיקים ממנו כמאמן, אז אתה לא ''מסכן'' את הקבוצה שלך ויורה לעצמך ברגליים עם זה שאתה ממשיך עם מאמן שלשיטתך הוא לא מספיק טוב, בשביל כמה עשרות אלפי יורו. יגיע לכאן רכש בכמה מיליונים טובים, ואתה תסכן אותו ואת כל העונה הבאה שלך בגלל מאתיים אלף יורו פיצוי למאמן? זה באמת מטומטם לחשוב ככה. סלח לי.

אתה יוצא מתוך הנחה שזה מועדון בריא יחסית שפועל בהגיון. מכבי חיפה לא מועדון כזה ושוב שחר בדיוק מת על מצבים של חצי הריון ואותם סיפורים היו על רוני לוי בדיוק לפני 10 שנים.
לא מבין מה ההבדל חוץ מזה שלא נתבזה מול אסטונים.

בכר עצמו התקלקל לחלוטין ב - 3 שנים. רודף אחרי השקל האחרון. לבריאות. את הקריירה שלו הוא חיסל כבר בכל מקרה.

lemmacantor אמר:
אתה יוצא מתוך הנחה שזה מועדון בריא יחסית שפועל בהגיון. מכבי חיפה לא מועדון כזה ושוב שחר בדיוק מת על מצבים של חצי הריון ואותם סיפורים היו על רוני לוי בדיוק לפני 10 שנים.
לא מבין מה ההבדל חוץ מזה שלא נתבזה מול אסטונים.

בכר עצמו התקלקל לחלוטין ב - 3 שנים. רודף אחרי השקל האחרון. לבריאות. את הקריירה שלו הוא חיסל כבר בכל מקרה.

תעשה לי טובה.
כשפלורס פוטר, בכר יכל לשבת בחוץ חצי עונה ולקבל את כל הכסף שלו עד השקל האחרון. הוא לא עשה את זה, ובחר לחזור לאמן.
זה לא מעשה של מישהו ש"רודף עד השקל האחרון".

חזרה
למעלה